Page 5 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 41 to 50 of 97

Thread: Plugin με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα για Enigma 2

Mε PLI image δεν μου το παιζει.... μου βγαζει το μηνυμα : Μερικα plugin δεν ειναι διαθεσιμα Extensions/GreekRadioE2(no module named GreekRadioE2.plugin)
    κανεις καμια ιδεαααααα....?

georgeflu's Avatar
    Quote Originally Posted by akiz View Post
    Mε PLI image δεν μου το παιζει.... μου βγαζει το μηνυμα : Μερικα plugin δεν ειναι διαθεσιμα Extensions/GreekRadioE2(no module named GreekRadioE2.plugin)
    ποιον δεκτη εχεις και επισης ποια εκδοση του pli? (μηπως δηλαδη η εκδοση που χρησιμοποιεις ειναι 1.5 Ο.Ε,η καποια παλια) . σε 2 δεκτες παντως με openpli που το εβαλα εγω με τα χερακια μου,δουλευει κανονικα.

Quote Originally Posted by akiz View Post
    Σ ευχαριστουμε ειλικρινά για την επισυμανση, γιατι ετσι μπορουμε να διορθωνουμε τυχον προβληματα που δεν γνωριζαμε.
    Γραψε τα στοιχεια που λέει ο georgreflu(e), όπως και με ποιο τροπο το κανεις install. Eπισης αν ειναι εύκολο θα ήθελα να δοκιμασεις την προηγούμενη έκδοση 1.3 του greeknetradio.
    Ενημέρωσε μας και τα λεμε και παλι.

georgeflu's Avatar
    βρηκα λιγη ωρα και περασα ενα τελευταιο openpli σε dm800 (openpli v 2.0 απο εδω
    Code:
    http://www.pli-images.org/modules/file_downloads/file_downloads.php
    ). εκανα χειροκινητα εγκατασταση το greeknetradio 1.4 και παιζει κανονικα...

οποτε λεω,μηπως ο φιλος εχει pli v 1.0,οποτε μαλλον εκει υπαρχει ασυμβατοτητα με πολλα νεα plugins.

ΕΧΩ ΤΟ DM-800 ME ESTAR SIM KAI openpli-1.0-dm800-20100912. ME GEMINI Η ICVS MOY TO ΠΑΙΖΕΙ. ΜΕ PLI OXI ΟΜΩΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΜΑΤΖ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ????? ;-)

ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ OpenPLi-beta-dm800-20110102 ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ V.2 ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΜΟΥ. ;-)

georgeflu's Avatar
    νομιζω οτι την απαντηση την εδωσες μονος σου. pli 1.0 που νομιζω οτι ειναι σε παλιο O.E 1.5 και υπαρχει ασυμβατοτητα με τα plugin που ειναι για νεο.δεν θα παιξει σε κανενα v1.0.αν βαλεις openpli 2.0 το plugin θα δουλεψει,αλλα δεν μπορω να ξερω τι συμπεριφορα θα εχει ο δεκτης σου με αυτο. ο δικος μου παντως που ειναι γνησιος,(επαιξα λιγο μαζι του) δεν με προβληματισε καθολου με οσα του δοκιμασα.

georgeflu's Avatar
    καποιοι αθλητικοι φιλοι παρατηρησαν,οτι υπαρχει προβληματακι με τον libero fm. αντικατεστησα την ip και ειναι οκ τωρα,και θα διορθωθει πληρως σε νεα εκδοση του plugin,προς το παρων αν σας ενδιαφερει ο σταθμος,απλα καντε μια αντικατασταση το πιο κατω αρχειο στην διαδρομη usr/lib/enigma2/python/plugin/extensions/greeknetradioE2.
    ολα ειναι FLU

Member SatDreamGr Projects

Σ ευχαριστώ Γιώργο για την άμεση απόκριση.

Ο "libero" (επειδη ακούω κι εγω περισοτερο τους αθλητικους σταθμους), γνωριζω, οτι, όταν τον πρόσθεσα στην δημιουργια του plugin λειτουργούσε σίγουρα. Εξάλλου όλοι οι σταθμοί πρώτα δοκιμάζονταν και μετά καταχωρούνταν, (σε 2 που έγινε λάθος στο copy-paste διορθώθηκαν στην δεύτερη έκδοση).
    Το θέμα είναι ότι πολλες ip ανάλογα και απο την πηγή λήψης (γιατι οι επίσημες μπορεί να είναι "μή συμβατές") μπορει να αλλάξουν. Σ αυτες τις περιπτώσεις (συν των άλλων) θα γίνονται αναβαθμίσεις. Κι εδω έρχεται αυτό που λέγαμε ότι περιμένουμε κάθε παρατήρησή σας, είτε εδώ μέσα, είτε σε mail όπως έχει γίνει στο παρελθόν, σε μένα, στον georgeflu, ή και στους διαχειριστες εδω στο forum.
    Με 2-3 ακόμη αλλαγές που θα γίνουν, σύντομα θα βγει νέα έκδοση.

H λίστα ραδιοφώνων σε "genrelist" για dreamnetcast-enigma1

Μετέτρεψα την λίστα με τα ραδιόφωνα σε αρχείο "genrelist.xml", έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους δέκτες με enigma1, και συγκεκριμένα με το plugin "dreamnetcast". Τοποθετήστε το με ftp αντικαθιστώντας το ομώνυμο προϋπάρχον, ή προσθέστε μόνο τη λίστα μέσα από το αρχείο (ανοίγοντας πχ με wordpad) στο προϋπάρχον, διατηρώντας και την παλιά σας.
    Καλή διασκέδαση...

Υ.Σ. Κατεβάστε το αρχείο και αποσυμπιέστε το.-
    Attached Files Attached Files

Page 5 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast