Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    satfoxy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    226
    Total Downloaded
    5.85 MB
    Rep Power
    109

    Ferrari sim και new menu.....

    Γεια.
    Ο κουμπαρος του κουμπαρου μου εφρε ενα 800αρη πολυ παλιο.Με καρτα sim v 1.0.
    Θελησε λεει αν γινοταν να γινει μια αναβαθμηση.
    Και επιδη την γα....την περιεργεια δεν μπορω να την κανω περα δεχτηκα την προκληση.

    Οποτε περιγραφω τι εκανα.
    Πρωτη κινηση να του βαλω ενα αλλο img.Κατα την διαδικασια φορτωματος κουνηθησα λιγο το καλωδιο ρευματος και κοπηκε η διαδικασια στην μεση.Μετα με το dreamup αλλο img.67 λεπτα.
    Το εβαλα αλλα δεν ειχε τιποτε δεν μπορουσα να του βαλω τιποτε.
    Μετα απο ωρες διαβασματος και ψαξίματος αποφασισα να δοκιμασω να κανω αναβαθμηση την sim.Απο 1.0 και SSL 69 σε ferrari.
    Τον ανοιγω τον δεκτη βγαζω την sim να την δω τι λογιο ειναι και δεν εγραφε τιποτε.Οποτε ισως πατουσε.

    Αλλα 67 λεπτα να βαλω το img αναβαθμισης απο sim 1.0 σε ferrari.To βαζω παω αμεσως στα plugins και παταω να γινει η διαδικασια.Και εγινε.

    Μετα αλλα 67 λεπτα για ενα black hole img ferrari.Το βαζω και το SSL paei se 82.Αρχιζω το σεταρισμα του δεκτη αλλα φτασαμε στα προβληματα.
    Δεν μπορουσα να κατεβασω τιποτε απο το bluepanel.
    Βαζω tspanel χειροκινητα και δοκιμαζω.Εγινε κανονικα η εγκατασταση αλλα οταν πηγαινα και πατουσα addons δεν προχωρουσε.Στον τοπο το μενου.Οτι αλλο να δοκιμαζα εβγαινε η ρουτινα που γυριζε αλλα τιποτε.Στο τελος μου εβγαινε ενα μυνημα οτι η ο σερβερ ειναι εκτος η δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ.
    Θεωρησα οτι ειναι αρκετα παλια τα λινκ του σερβερ.
    Βαζω αλλο TSpanel το τελευταιο το 7.3.Και εκει τα ιδια.
    Οποτε λεω θα δοκιμσαω το νεο μενου.
    Το βαζω (ολα χειροκινητα) και μου το εμφανιζει κανονικα.Ολα τα μενου και τις επιλογες.Αλλα οταν παω να κατεβασω κατι και εκει τα ιδια.Η οτι δεν εχω ιντερνετ η ο σερβερ δεν δουλευει.Ο δεκτης εχει ιντερνετ στο τεστ που κανω και ειναι συνδεδεμενος κανονικα.
    Κατι αλλο ειναι που δεν καταφερα να βρω.Η Κυριακη μου τελειωσε και αφου του εβαλα και το ψψψκαμ χειροκινητα τον παρεδωσα στον κουμπαρο για να τον δωσει στον κουμπαρο του.

    Αλλα με εφαγε η απορια αν κατι δεν εκανα σωστα εγω,η λογω της παλαιοτητας του img δεν ηταν update,η το new menu δεν δουλευει με ferrari.
    Αν μπορει καποιος να μου δωσει μια εξηγηση θα ειμαι ευγνώμον.
    Ευχαριστω.


    Arduino playground

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,113
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    681123

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Χρονη το Newmenu δουλευει μια χαρα και με ferrari,και με ολα τα υπολοιπα. αυτο που μου παει το μυαλο,ειναι μηπως στα test σου εδειχνε συνδεση με το router και οχι με το διαδυκτιο. δηλαδη...να μην ειχε σωστο nameserver, η πυλη (την ip του router σου).
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3
    satfoxy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    226
    Total Downloaded
    5.85 MB
    Rep Power
    109

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Ισως και να ειναι ετσι.Να μην το εβαλα κατω εκει που λεει nameservers.Αλλα δεν θυμαμαι.Και το δεκτη τον εδωσα.Θα τον ζητησω πισω αυριο να το δω.Αν ειναι αυτο θα τρελλαθω.!!!!


    Arduino playground

  4. #4
    satfoxy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    226
    Total Downloaded
    5.85 MB
    Rep Power
    109

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Quote Originally Posted by georgeflu View Post
    Χρονη το Newmenu δουλευει μια χαρα και με ferrari,και με ολα τα υπολοιπα. αυτο που μου παει το μυαλο,ειναι μηπως στα test σου εδειχνε συνδεση με το router και οχι με το διαδυκτιο. δηλαδη...να μην ειχε σωστο nameserver, η πυλη (την ip του router σου).

    respect Γιωργο.Ηταν ακριβως οπως περιγραφεις στην απομακρυσμενη σου διαγνωση.Και ημουν σιγουρος οτι δεν ειχα κανει λαθος.και ομως....ειχα λαθος.
    Ζητησα και πηρα πισω τον δεκτη και με πολυ προσοχη πηγα στις ρυθμισεις δυκτιου.Ειναι λιγο ιδιορυθμο το μενου στο συγκεκριμένο σημειο τωρα λογω ferrari,λογω black hole δεν ξερω αλλα το καταλαβα.Εβαλα την ip του ρουτερ και αμεσως συνδεθηκε.
    Οποτε ολα καλα.Η ανασταση ενος πολυ παλιου 800 αρη απο sim 1 σε sim ferrari του εδωσε ανασα ζωης.Και να μην σας πω οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον δικο μου με την sim 2.01
    Κριμα που δεν γινονται ολες οι sim αναβαθμιση σε ferrari αλλα και τουμπαλιν για δοκιμες.
    Ευχαριστω.


    Arduino playground

  5. #5

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,113
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    681123

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    βρε ξερεις ποσες φορες ψαχνομουν εγω με κατι τετοια μεχρι να το μαθω???
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  6. #6

    kastorasgr's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    509
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    2958

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Τώρα ξέρεις τι μένει..., να γινει το satdreamgr image και για κλωνο ferari, ωστε να παρει και ΟΕ2, και απο κει που ηταν για πεταμα να γινει κορυφη!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------


    ΕΑΝ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ, AΦΟΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑΝ 1 ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΙΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ???

  7. #7

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,113
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    681123

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Quote Originally Posted by kastorasgr View Post
    Τώρα ξέρεις τι μένει..., να γινει το satdreamgr image και για κλωνο ferari, ωστε να παρει και ΟΕ2, και απο κει που ηταν για πεταμα να γινει κορυφη!
    αν το ferrari team βαλει το χερακι του να γινει αυτο στα κοκκινα,μετα και το αλλο θα ειναι μια καπως πιο ευκολη υποθεση.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  8. #8
    satfoxy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    226
    Total Downloaded
    5.85 MB
    Rep Power
    109

    Απ: Ferrari sim και new menu.....

    Ειναι μια καλη αφορμη να γινει το κονε με την ferrari για εναρξη συνομιλιων..


    Arduino playground

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Αγγλικο menu με Ελληνικο EPG
    By yango in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 15
    Last Post: 12-01-14, 20:13
  2. Αναβαθμίσεις New Menu
    By dimfil in forum S.D.G Πρόσθετα
    Replies: 30
    Last Post: 12-07-13, 18:50
  3. Περί menu O.E. 1.6 ή 2.0
    By madimitris in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-13, 22:45
  4. new menu
    By niknith in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 13
    Last Post: 07-10-12, 12:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •