πάλι το έκλεισαν ?????
vBulletin Message
Sorry for the inconvenient, the board is closed!!! We are reorganizing the board, Soon it will be opened again....
πάλι το έκλεισαν ?????
vBulletin Message
Sorry for the inconvenient, the board is closed!!! We are reorganizing the board, Soon it will be opened again....
Αφού λένε ότι θα ξανανοίξει, ε, ας περιμένουμε να δούμε τι θέλουν ν'αλλάξουν...
Πάντως, δεν είχα διαβάσει πουθενά καμμία κακή φήμη. Ίσως απλά αλλάζουν "μηχανή" του φόρουμ ή έστω μόνο την οργάνωσή του...
Δημήτρη εγώ πιστεύω ότι εδώ και 1.5 χρόνο περίπου που δεν κάνουν image για υποστήριξη των δεκτών, είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Προσπαθούν να κάνουν νέο team αλλά το πουλάκι από ότι βλέπω εγώ έχει πετάξει, όλοι οι «καλοί» που ήταν στο nabilo αρχικά πήγαν στο dream- elite και μετά στους VU. Γι' αυτό τον λόγο νομίζω ότι κάθε τόσο κλείνουν και ανοίγουν. Μακάρι πάντως να είναι ανοικτοί, γιατί από τέτοια φόρουμ δεν χάνουμε ίσως κερδίζουμε.-
Οπωσδήποτε, έχεις δίκιο σε αυτό. Από πλευράς ανάπτυξης ασφαλώς έχουν μείνει πίσω και σε τίποτα δεν θυμίζουν πια την παλιά ομάδα.
Ωστόσο εγώ είχα πιο πολύ στο μυαλό μου αυτό που αναφέρεις στην τελευταία σου πρόταση: σε αυτό το φόρουμ είναι συσσωρευμένη αρκετή γνώση που θα ήταν κρίμα να χαθεί. Ειδικά για παλαιότερους δέκτες με Enigma1, τα Nabilo images είναι κορυφαία και προσωπικά τα χρησιμοποιώ ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε παλιό DM πέφτει στα χέρια μου για να έρθει "εν ζωή".
Nabilosat forum come back !!!
και πάλι online !!!!
Αν εννοείς στο φόρουμ υπάρχουν κανονικά....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)