Μεσογειακοί αγώνες... Βόλος 2013...


Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια προετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες και την Αθλητική Μεσογειακή Οικογένεια στο Βόλο τον Ιούνιο του 2013.

Το πάθος σας, δέσμευσή μας
Οι Μεσογειακοί Αγώνες εμπνέουν με πάθος και διάθεση για διάκριση τους αθλητές, καθηλώνουν τους θεατές, ενθουσιάζουν τους εθελοντές, ενώνουν τους λαούς της Μεσογείου.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων Βόλος 2013 εμπνέεται από το πάθος και τα ιδεώδη του αθλητισμού και δεσμεύεται ότι θα δημιουργήσει άριστες συνθήκες για τη διοργάνωση των Αγώνων.

Οι πόλεις του Βόλου και της Λάρισας ετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν το σπουδαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, επίκεντρο του οποίου θα είναι οι αθλητές και οι επιδόσεις τους. Οι κοινές πολιτιστικές καταβολές των Μεσογειακών λαών θα αποτελέσουν εφαλτήριο πολιτιστικών ανταλλαγών, μέσα στο πλαίσιο των Αγώνων, ώστε να αναδειχθούν τα ιδεώδη της ειρήνης, της φιλίας και της κατανόησης.

Η εμπειρία των διοργανωτών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των Αγώνων.
Μεσογειακοί Αγώνες που συντελούν και στην ανάπτυξη
Με την ευκαιρία της δεύτερης μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες διεθνώς και στη χώρα μας, οι πρωτοβουλίες της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων Βόλος 2013 εστιάζουν μεταξύ άλλων στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, του περιβάλλοντος, της μεσογειακής διατροφής και γενικότερα του επιχειρείν.

Στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες να μη λειτουργήσουν απλώς ως μια πρόσκαιρη ανάταση για την περιοχή, αλλά με γνώμονα πάντα τα Ολυμπιακά Ιδεώδη να αξιοποιηθούν ως εργαλείο ανάπτυξης, που θα δημιουργήσει υποδομές με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, με μέτρα και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην οικονομική, πολιτιστική, περιβαλλοντική και τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και της χώρας μας γενικότερα.

Το κλειδί της απόδοσης μας είναι η ουσιαστική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Σκληρή δουλειά, ειλικρινές ενδιαφέρον και πάθος περιγράφουν τη νοοτροπία μας.


Πηγη:volos2013.gr