New Experimental SatDreamGr 8 Images
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Digea 3.1E

  1. #1
    john_dillinger's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Desperation
    Posts
    143
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    74

    Digea 3.1E

    Προχθές ήρθε ο τεχνικός και μου εστίασε το Torroidal T90 με κέντρο τις 21.5Ε και μου τοποθέτησε ένα LNB στις 3.1Ε για να βλέπω τα κανάλια της Digea.
    Tο πρόβλημά μου είναι ότι έχω άσχημη λήψη στο Mega-Star-SKAI (tuner failed) ενώ στα άλλα (της Digea και της ΕΡΤ) έχω καλή λήψη.
    Το λάθος μου είναι ότι δεν έκανα αμέσως έλεγχο για την λήψη γιατί είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω.
    Τι μπορεί να φταίει?
    Ο δέκτης μου είναι ο DM800 HD original και φοράει OpenPli.
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,419
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008751

    Απ: Digea 3.1E

    μπορει να μην ειναι τελεια κεντραρισμενο το lnb,μπορει να ειναι και καποιο ψιλογνωστο θεμα που εχει παρουσιαστει σε καποιους dream (να κατεβαζουν την μια συχνοτητα και οχι την αλλη,η να κατεβαζουν τα ιδια καναλια και στις 2 συχνοτητες). σε γενικες γραμμες παντως,η συχνοτητα που εχεις το προβλημα,εχει αισθητα πολυ χαμηλοτερο σημα απο την αλλη.
    μια λυση που μπορεις,αφου εχεις κεντραρισμενο πιατο,με καποιο προγραμμα απο τα satfinder να δοκιμασεις να πειραξεις λιγο το lnb.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: Digea 3.1E

    Καλησπερα.Οντως και ο δικος μου DM 800se (γνησιος) χανει τη μια συχνοτητα πολλες φορες.

  4. #4
    john_dillinger's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Desperation
    Posts
    143
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    74

    Απ: Digea 3.1E

    μπορει να ειναι και καποιο ψιλογνωστο θεμα που εχει παρουσιαστει σε καποιους dream
    Αυτό ψιλιάζομαι γιατί μου έχει κάνει τα ίδια και σε άλλες λήψεις στο παρελθόν.
    Μια αλλαγή image θα βοηθούσε ?
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

  5. #5

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: Digea 3.1E

    Δε νομιζω.Το προβλημα ειναι του δεκτη,εγω ιματζ εχω το satdreamgr 3.0 και κανει τα ιδια,δε φταιει το ιματζ.Τα ιδια μου κανει και ο απλος 800αρης που εχω.

  6. #6

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,419
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008751

    Απ: Digea 3.1E

    Quote Originally Posted by john_dillinger View Post
    Αυτό ψιλιάζομαι γιατί μου έχει κάνει τα ίδια και σε άλλες λήψεις στο παρελθόν.
    Μια αλλαγή image θα βοηθούσε ?
    δυστυχως ( η ευτυχως) ειναι κατι το οποιο δε μου εχει τυχει,οποτε δε μπορω να σου δωσω και μια καλη απαντηση για το τι μπορει να βοηθησει. αν παντως εχεις κανεναν non linux hd δεκτη,κανε μια δοκιμη να δεις αν τυχων τα κατεβαζει και με τι επιπεδο σηματος!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  7. #7
    john_dillinger's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Desperation
    Posts
    143
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    74

    Απ: Digea 3.1E

    Exω τον Humax HDCI 5000 θα προσπαθήσω να τον σετάρω αύριο και θα απαντήσω.
    Μπισκοτάκια δεν παίρνει αλλά τουλάχιστον θα δω αν κατεβάζει την συχνότητα σωστά.
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

  8. #8

    devilcosta's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Εδώ
    Posts
    12,019
    Total Downloaded
    12.45 MB
    Rep Power
    1579397

    Απ: Digea 3.1E

    Quote Originally Posted by john_dillinger View Post
    Προχθές ήρθε ο τεχνικός και μου εστίασε το Torroidal T90 με κέντρο τις 21.5Ε και μου τοποθέτησε ένα LNB στις 3.1Ε για να βλέπω τα κανάλια της Digea.
    Tο πρόβλημά μου είναι ότι έχω άσχημη λήψη στο Mega-Star-SKAI (tuner failed) ενώ στα άλλα (της Digea και της ΕΡΤ) έχω καλή λήψη.
    Το λάθος μου είναι ότι δεν έκανα αμέσως έλεγχο για την λήψη γιατί είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω.
    Τι μπορεί να φταίει?
    Ο δέκτης μου είναι ο DM800 HD original και φοράει OpenPli.


    Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα λήψης, πιο πολύ πρέπει να εστιάσεις το πρόβλημα στην κεραία έστω και αν με κάποιον άλλο δεκτης έχεις λίγο καλύτερη λήψη, εγώ αλλάζω την κεραία αύριο γιατί έχω τα ίδια ακριβώς προβλήματα.
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    ....................................
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    ....................................
    Module = CI+ Fransat.
    ....................................
    Tuner Card = TBS5925.
    ....................................
    Images = SatDreamGr.

  9. #9
    john_dillinger's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Desperation
    Posts
    143
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    74

    Απ: Digea 3.1E

    Κώστα έχουν αναφερθεί και απο άλλους ίδια προβλήματα στην συγκεκριμμένη συχνότητα?
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

  10. #10

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: Digea 3.1E

    SDG
    Σε μενα και οι 2 dreambox το προβλημα αυτο το παρουσιαζουν σε κεραια 2.40m.Κανουν ''κοιλια'' στην συχνοτητα του Mega .

Page 1 of 4 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Νέα για DIGEA
    By euo in forum Ειδησεογραφία
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-14, 06:46
  2. Σήμα digea
    By smel3 in forum Δορυφορικά & Επίγεια Νέα
    Replies: 2
    Last Post: 20-01-14, 11:43
  3. Digea
    By grekos in forum Δορυφορικές λήψεις
    Replies: 11
    Last Post: 16-01-14, 23:35
  4. σημα στα Digea
    By nikolis123 in forum Γενικές Συζητήσεις
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-13, 00:24
  5. Digea φθάνει στην Πόλη της Ρόδου
    By devilcosta in forum Επίγεια & Ψηφιακή & IPTV
    Replies: 0
    Last Post: 14-01-11, 23:57

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •