βασισμενο στο blackhole plugin ultime notizie.

βασισμενο στο παραπανω plugin (ultime notizie),μια και ηταν διαθεσημο προς το παρων μονο για blackhole ιmage,καναμε μερικες μετατροπες ωστε να μπορειτε να χρησιμοποιειτε το plug και σε αλλα image.
πιο κατω ειναι 2 αρχεια. αν εχετε image new dream elite η nemesis,κατεβαζετε το αντιστοιχο αρχειο,περασμα στο tmp (αφου πρωτα αποσυμπιεσουμε) και manual install απο το πανελ του image.
για τα υπολοιπα image,αν εχετε sif κατεβαζετε το αντιστοιχο αρχειο και ακολουθειτε την διαδικασια οπως παραπανω.
για cvs-icvs με gemini plugin, περναμε το αρχειο στο tmp,παμε στον file manager,παμε πανω στο αρχειο και παταμε πρασσινο κουμπι (extract). πανω βλεπουμε το αρχειο μας και κατω τον προορισμο εγκαταστασης.κατεβαινουμε κατω και μας εμφανιζεται διαθεσιμος προορισμος ο root πατωντας κοκκινο κουμπι και στην συνεχεια πρασσινο (start) για να αρχισει η εγκατασταση.
για image που δεν εχουν πανελ για χειροκινητη εγκατασταση,μπορειτε να αποσυμπιεσετε και ξανααποσυμπιεσετε το αρχειο για να εχετε τους 2 φακελους. ακολουθωντας την διαδρομη usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions ,αντιγραφουμε εκει τον φακελο ultime notizie και αλλαζουμε τα δικαιωματα σε 755. επιστρεφουμε και περναμε στον φακελο etc το feeds.
εχω δοκιμασει μονο στα πιο πανω image,οποτε για τα υπολοιπα δεν μπορω να πω αν και πως θα δουλεψει.
το αρχειο tar.gz (για τα πολλα image) εγκαθισταται κανονικα σε ολα τα image απο το πανελ που υπαρχει στο sgc menu,new menu,HD glass utility και διαφορα αλλα plugin που εχουν μεσα manual installer.


το plug εμφανιζεται σαν ultime notizie.
σε καθε περιπτωση μετα την εγκατασταση,κανουμε restart enigma2

για nemesis και newdreamelite
Code:
http://www.megaupload.com/?d=7INX3B9E
για sif,cvs-icvs,gp3
Code:
http://www.megaupload.com/?d=H937IAJN