Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Thread: Update sim1 to Ferrari How to

  1. #31
    fanmar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Απ: Update sim1 to Ferrari How to

    Το έχω γράψει και σε άλλο σημείο του φόρουμ.

    Έχω ένα κλώνο με Sim 1.0 και Α2P
    Μπορεί να μπει το ferrari ??

  2. #32

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    47
    Posts
    1,855
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    3671

    Απ: Update sim1 to Ferrari How to

    Quote Originally Posted by fanmar View Post
    Το έχω γράψει και σε άλλο σημείο του φόρουμ.

    Έχω ένα κλώνο με Sim 1.0 και Α2P
    Μπορεί να μπει το ferrari ??
    Καλησπερα φιλε
    Δοκιμαζεις και λογικα μπορει να γινει το update
    Και δεν υπαρχει φοβος καταστροφης της καρτας με τον τροπο που περιεγραψα στο πρωτο ποστ,οποτε και να μην κανει update μπορεις να το
    επαναφερεις στο λογισμικο που εχεις τωρα
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

  3. #33
    billis2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    64
    Total Downloaded
    926.6 KB
    Rep Power
    51

    Απ: Update sim1 to Ferrari How to

    exo new dream elite k doylevei ok perasa sxedon ola ta image alla mono to newde moy arese giati k prin (sim1) eixa de exei t kalytero epg ta plugin einai idia me to edg nemesis second stage lei 76 r1 alla sti ekinisi i othoni lei ss78f , k opos lei o filos an de ginei ferrari pernas to palio sou firm gia sim1 k ok to dreamup re paidia einai otan exe problima o dektis mi to berdeyete me to ferrari.

  4. #34
    jonyli's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0
    Παιδιά γειά σας.Εγω την εχω πατήσει όπως ο φίλος satfoxy , και τώρα μου βγάζει no ca found.Εχω συνδέσει
    τον δέκτη με rs232 dream up αλλά δεν ξεκινάει για να το διορθώσω.Αυτό με ethernet και rs232 πως γίνεται?Είμαι λίγο νεούλης και ημιμαθής και πάσα βοήθεια δεκτή και να σκεφτήτε οτι ο δέκτης δεν είναι δικός μου (εγω έχω με sim 2.0.1) και έχω εκτεθεί γιατί μάλλον δεν τα ήξερα καλά.

  5. #35

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    47
    Posts
    1,855
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    3671
    Καλησπερα
    Με rs232 + ethernet ειναι το ιδιο με αυτο που λες για το dreamup
    Δοκιμασε να αλλαξεις την sim απο τον εναν δεκτη στον αλλο (το εχω δοκιμασει εγω και δουλευει κανονικα) και στην συνεχεια μολις συνδεθει αλλαξε την παλι χωρις να βγαλεις ρευματα και τετοια και με το dreamup συνδεδεμενο
    Βαλε παλι την δικια του καρτα και περνα του το λογισμικο που αντιστοιχει στο BL του δεκτη και λογικα εισαι οκ.
    Αν δεν καταλαβες τα βηματα πες μου να σου τα γραψω αναλυτικοτερα.
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

  6. #36
    jonyli's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0
    Φίλε dr. dream σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση/βοήθειά σου.Εννοείσ να βγάλω την σιμ 2.0.1 απο τον ενα δέκτη και να την βάλω στον δέκτη με την σιμ 1.0 ?και αφου το κάνω αυτό τι κάνω με τον dream up ?sorry αλλά δεν κατάλαβα και πολλά , για να αλλάξω σιμ δεν πρέπει να ανοίξω τισ συσκευές?.
    RS232+ethernet εννοείς ότι συνδέω τον δέκτη και με τα 2 και μετά κάνω τις προβλεπόμενς κινήσεις με dream up σαν να είναι συνδεδεμένος με rs232 μόνο?Πολλές απορείες έτσι? Σε κούρασα? sorry οποτε θέλεισ μου απαντάς.

  7. #37

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    47
    Posts
    1,855
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    3671
    Λοιπον
    Με rs232+eth πολυ απλα τσεκαρεις στο dreamup το use network και βαζεις τις ip απο δεκτη και υπολογιστη και στην συνεχεια κανεις το connect.
    Ναι να βγαλεις την sim 2.01 που εχει ο δεκτης σου και να την βαλεις στον αλλο (ανοιγοντας τις συσκευες,μην ανισιχεις για θεμα εγγυησης αφου δεν τιθετε θεμα μιας και για να βαλεις δισκο μεσα πρεπει να ανοιχτει) οποτε κανεις το connect με το dreamup και μολις σου βγαλει τις επιλογες flash τοτε ετσι οπως ειναι του αλλαζεις την sim με την δικια του και συνεχιζεις με την επιλογη λογισμικου που θελεις να του περασεις αναλογα με τον ssl που εχει ο δεκτης.
    Επισης αν δεν θελεις να πεδευτειςς με dreamup μπορεις και μονο με την ethernet να του περασεις λογισμικο με τον γνωστο τροπο βγαζοντας τον απο το ρευμα και κρατοντας πατημενο το power απο μπροστα και στην συνεχεια απο τον mozila να γραψεις την ip που θα σου εμφανισει στην οθονη του.
    Αυτα με δυο λογια για το πως θα τον επαναφερεις τον δεκτη.
    Για οποιαδιποτε αλλη απορια ή αν κατι δεν καταλαβες εδω ειμαστε να βοηθησουμε.....
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

  8. #38
    jonyli's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0
    Ok σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση/βοήθεια .Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα ενημερώσω.

  9. #39
    jonyli's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0
    Λοιπόν δεν εχω καταφέρει τίποτα ακόμα.Εχω βάλει την sim 2.0.1 στον δέκτη με την 1.0 αλλά μετά όταν συνδέω τον δέκτη με το λαπ τοπ με rs232 και ανοίγω το dream up δείχνει να μην έχουν επικοινωνία. Θέλω σε παρακαλώ να μου εξηγήσης το κόλπο με ethernet + rs232, δηλ. συνδέουμε το pc με τον δέκτη απευθείας με το καλώδιο ethernet και το καλώδιο rs232 και εκτελούμε το dream up?
    και απο που ξέρουμε τι ip εχει ο δέκτης aφου μου βγαζει στην οθονίτσα error - no ca found - δεν φαίνεται η ip.
    Με το λαπ τοπ είχα κάνει flashing με το estar-dreamup στον ιδιο δέκτη με τον απλό τρόπο συνδέοντας μόνο τo rs232 καλώδιο απευθείας στο λαπτοπ.(θύρα rs232 πρόσθετη).

  10. #40
    jonyli's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0
    SDG
    Τώρα είμαι οκ.Εκανα την σύνδεση με rs232 + ethernet εβαλα το estarDreamup 1.3.3.4 εβαλα και ip και στα δύο ξεκίνησε κανονικά το φλασάρισμα με ssl 76 απο το estar site και τώρα εβαλα και image πατσαρισμένo για sim 1.0.Oλα ΟΚ λοιπόν.Αρα ούτε εμένα εκανε update ferrari sim παρόλο που μου είπε κατα την διαδικασία ότι έγινε update.Πάντως σε ευχαριστώ για την ενημέρωση /βοήθειά σου ήταν πολύ σημαντική.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no ca found se 800 se - ferrarι 2.10
    By antonio in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-15, 14:53
  2. Ferrari sim και new menu.....
    By satfoxy in forum S.D.G Πρόσθετα
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-13, 08:17
  3. dm 800 hd ferrari clone
    By sakis1234567 in forum Images Dm800
    Replies: 14
    Last Post: 29-03-13, 08:12
  4. Η πιο ισχυρή Ferrari έρχεται στη Γενεύη
    By jogatore in forum Ειδησεογραφία
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-13, 13:59
  5. Η ιστορία της Ferrari σε 4 λεπτά
    By jogatore in forum Αθλητική Ενημέρωση
    Replies: 0
    Last Post: 21-09-12, 08:43

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •