Μια φουσκωτή κούκλα που προορίζεται για σεξουαλικά παιχνίδια χρησιμοποίησε ένα νεαρό ζευγάρι για να διασχίσει έναν ποταμό. Ωστόσο, οι 19χρονοι παραλίγο να βρουν τραγικό θάνατο από πνιγμό.


Έκπληκτοι έμειναν οι άνδρες διάσωσης στην Αυστραλία, όταν ένα ζευγάρι πήρε παραμάσχαλα από μια φουσκωτή λάτεξ κούκλα προσπαθώντας να επιπλεύσει στα ορμητικά νερά του ποταμού Yarra.

Όμως η αστυνομία κάθε άλλο παρά διασκεδαστικό βρήκε το περιστατικό αφού προειδοποίησε το κοινό ότι τα φουσκωτά σεξουαλικά παιχνίδια δεν είναι μέσα για να επιπλεύσει κανείς στο νερό.

Και αυτό γιατί η κούκλα της νεαρής γυναίκας ξεφούσκωσε απότομα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί αρκετά μέτρα ενώ το ζευγάρι είχε μόλις περάσει από το τούνελ Pound Bend.
Ευτυχώς η γυναίκα κατάφερε να σκαρφαλώσει πάνω σε ένα ξεριζωμένο δέντρο που επέπλεε φωνάζοντας απεγνωσμένα για βοήθεια ενώ ο σύντροφός της τη βρήκε και παρέμεινε δίπλα της.

Για καλή τους τύχη ένας περαστικός κάλεσε σε βοήθεια ενώ ένας συμπολίτης τους με καγιάκ τους έφερε σωσίβια μέχρι που ήρθαν οι διασώστες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε εξοργισμένος με το γεγονός ότι το ζευγάρι ενήργησε επιπόλαια θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο τη στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις βιβλικές καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

"Έχουμε τους άνδρες μας απασχολημένους σε πολυάριθμες διασώσεις και τέτοιου είδους ενέργειες είναι ηλίθιες", τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο αστυνομικός Γουέιν Γουίλσον, προσθέτοντας ότι εκεί έξω βρίσκονται άνθρωποι που πραγματικά κινδυνεύουν και χρειάζονται τη βοήθειά τους.

Το ζευγάρι δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ η τύχη της πρώτης φουσκωτής κούκλας αγνοείται.


πηγη