Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Ιταλία, όπου ένας άντρας, 28 ετών, κατάφερε να αποβάλλει τη σφαίρα που του είχε καρφωθεί στο κεφάλι...με ένα φτέρνισμα!

Ο Darco Sangermano, είχε τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, από πυροβολισμό, με αποτέλεσμα η σφαίρα να εισέλθει στο κρανίο του από τη δεξιά πλευρά, πίσω από την κόγχη του ματιού και συγκεκριμένα στη ρινική κοιλότητα.

Προς μεγάλη έκπληξη όμως των ιατρών, η σφαίρα δεν προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον 28χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αιμορραγία.


Καθώς περίμενε να τον εξετάσουν οι γιατροί, ο νεαρός άντρας φτερνίστηκε και εξαιτίας της ισχυρής πίεσης, η σφαίρα πετάχτηκε από το δεξί του ρουθούνι!


''Η σφαίρα έσπασε το κόκκαλο του κροτάφου του, και από τη σύγκρουση η ορμή της μειώθηκε με αποτέλεσμα να μην ''χτυπήσει'' το μάτι, απλά να το ακουμπήσει.'' δήλωσε ο Δρ. Guglielmo Ramieri, που εξέτασε τον νεαρό.


Ο Sangermano, υπεβλήθη σε επέμβαση ώστε να απομακρυνθούν τα θραύσματα της σφαίρας και ευτυχώς πλέον η υγεία του δεν κινδυνεύει, ενώ η όρασή του θα αποκατασταθεί πλήρως.


πηγη