New Experimental SatDreamGr 8 Images
Results 1 to 6 of 6

Thread: dm800se

  1. #1

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    dm800se

    φιλοι πως θα περασω λογισμικο στον 800se αφου δεν εχει rs232?

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,417
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008751

    Απ: dm800se

    [Only registered and activated users can see links. ] σου εχω ηδη δωσει μια απαντηση εδω,αλλα δεν ξερω τον λογο που θελεις να το περασεις μεσω 232. επισης υπαρχει εδω [Only registered and activated users can see links. ] οδηγος,για το πως να περασεις image μεσω της θυρας ethernet.ριξτο μια ματια και αν παλι καπου κολλησεις,πες μας το που να σε βοηθησουμε!
    Last edited by georgeflu; 02-11-11 at 23:53.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: dm800se

    Ο δεκτης να ειναι κλειστος η ανοιχτος? Βαζω το ip στον browser και μονο οταν ο δεκτης ειναι ανοιχτος μου βγαζει καναλα ραδιοφωνα κλπ... Οταν ειναι κλειστος δειχνει error στον browser...

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,417
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008751

    Απ: dm800se

    σβησε τον δεκτη πισω απο τον διακοπτη του και ξανααναψετον εχωντας πατημενο το standby.καποια στιγμη θα σου εμφανισει στο display του μια ip. (εννοειται οτι ο δεκτης πρεπει να ειναι συνδεμενος στο δικτυο σου). βαλε αυτη την ip στον browser που θελεις (i.e ,mozilla κλπ), διαλεξε το image που θελεις να περασεις και περιμενε να τελειωσει η διαδικασια. νομιζω οτι το how to στο λινκ που σου εβαλα,ειναι πληρες ακομα και για αρχαριο.ξαναδιαβασε το προσεκτικα βλεπωντας και τις εικονες. δεν ειναι τοσο δυσκολο!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: dm800se

    φιλε καλησπερα. το εβαλα το image αλλα στη ρυθμιση του tuner δεν εχει επιλογη positioner αλλα μοτερ .οταν βαζω μοτερ και παταω οκ κρασαρει.ο 800αρης εχει επιλογη usals και δουλευει μια χαρα .

  6. #6

    Irte180's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ΝΑΥΠΛΙΟ
    Posts
    739
    Total Downloaded
    7.62 MB
    Rep Power
    36951

    Απ: dm800se

    SDG
    ειδα καπου στο φορουμ το ιδιο προβλημα και θα ξαναπερασω το λογισμικο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D.M.S-LV-Img-dm800se-OE2.0
    By sat gr in forum Images DM800SE
    Replies: 30
    Last Post: 12-11-16, 14:59
  2. Προβλημα με DM800se sim 2.10
    By jtsou in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 6
    Last Post: 08-09-15, 19:35
  3. καλησπερα για dm800se
    By niksav2 in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-13, 13:58
  4. Προβλημα με DM800SE a8p
    By spiros25 in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 7
    Last Post: 17-07-13, 06:38
  5. dm800se ssl-87f.nfi
    By sat gr in forum Διαφορα Πρόσθετα Dream E2
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-13, 07:07

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •