Άγριος καυγάς μεταξύ Βάσως Παπανδρέου και Μανώλη Κεφαλογιάννη στη Βουλή. Διαβάστε πώς ξεκίνησε και που... κατέληξε. Διάλογοι φωτιά και ένα βίντεο κατάλληλο για την περίσταση (Vid)


Ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ βουλευτών που δεν τιμά την ελληνική Βουλή συνέβη τη Δευτέρα με πρωταγωνιστές την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου και τον βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο με τους δύο να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.Ο κ. Κεφαλογιάννης, έξαλλος από τα όσα έλεγε ο υπουργός Οικονομικών κατά της ΝΔ, άρχισε να φωνάζει. Η Βάσω Παπανδρέου με συνεχείς παρατηρήσεις προσπάθησε να τον κάνει να σταματήσει, ωστόσο ο βουλευτής την αγνόησε.


Η κα Παπανδρέου τον αποκάλεσε "τραμπούκο" και προειδοποίησε ότι θα τον βγάλει από την αίθουσα.


Ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος...


-"Θα γίνετε ποτέ πρόεδρος της επιτροπής, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.


-"Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω" απάντησε η κα Παπανδρέου


-"Φέρεστε ανοήτως. Είστε η χειρότερη πρόεδρος, να είστε σοβαρή. Αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου" συνέχισε ο κ. Κεφαλογιάννης.


-"Δεν υπολογίζω ότι υπάρχετε", απάντησε η κυρία Παπανδρέου.


Τότε ο κ. Κεφαλογιάννης, εκτός εαυτού της είπε "θα σε πλακώσω", προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της πρώην υπουργού.


"Δεν πας στον διάολο ρε μ…." φώναξε η κα Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να διακοπή η συνεδρίαση για λίγα λεπτά.


Ο κ. Κεφαλογιάννης, μιλώντας με δημοσιογράφους διέψευσε ότι απείλησε την κα Βάσω Παπανδρέου, ενώ οι συγκεκριμένες εκφράσεις με παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, δεν γράφτηκαν στα πρακτικά.


Ακολουθεί ένα βίντεο που ταιριάζει στο επίπεδο της συζήτησης που διεξήχθη στη Βουλή.
πηγη