[IMG]http://img703.**************/img703/572/dikastiriojpghyuncompre.jpg[/IMG]

Χρήση προσωπικών δεδομένων και ερωτικών περιπτύξεων ζευγαριού μπορεί να γίνει στο δικαστήριο σε υπόθεση επιμέλειας παιδιού, όπως αποφάσισε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η μόνη προϋπόθεση που θέτει ωστόσο η Αρχή είναι ότι πρέπει να ενημερωθεί ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με την σύζυγο έχει αλλόκοτη σεξουαλική συμπεριφορά και, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να έχει επικοινωνία με το παιδί.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, λίγο πριν από τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, ανακάλυψε ότι εκείνος βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές τους στιγμές και τις αντάλλασσε με φίλους του, οι οποίοι είχαν τις ίδιες σεξουαλικές διαστροφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο, στο οποίο απευθύνθηκε η μητέρα, η οποία έχει με απόφαση του Εφετείου την επιμέλεια της 9χρονης, για να ρυθμίσει το θέμα της επικοινωνίας δεν έκανε δεκτό το αίτημα της για προβολή βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού, κρίνοντας ότι πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Αντίθετα η Αρχή είπε το "ναι" στη μητέρα, για το σκοπό, όπως λέει, "της αναγνώρισης, άσκησης, και υπεράσπισης των δικαιωμάτων της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της".


πηγη