Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65

Thread: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

 1. #1

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647

  Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Σεπτεμβρίου

  [IMG]http://desmond.**************/Himg827/scaled.php?server=827&filename=dncover89.jpg&res=medium[/IMG]


  Με εξελίξεις στο δορυφορικό Connx, αλλά και στην επίγεια ψηφιακή της Nova, μπαίνουμε στη νέα σεζόν και τα Δορυφορικά Νέα είναι εδώ, με ζωντανά και δυναμικά θέματα.
  Ξεκινάμε με μια προσπάθεια οικονομικών προτάσεων από πλευράς μας, προκειμένου να σας δώσουμε ιδέες για αγορά δέκτη που να ταιριάζει για κάθε τσέπη. Πλέον, το φάσμα τιμών μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις οικονομικές δυνατότητες και φθάνει μέχρι και απλώς διψήφιες τιμές, με αξιόλογες δυνατότητες ακόμη και στα 1080p!
  Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος ανίχνευσε και σας παραθέτει τα αισθησιακά κανάλια του δορυφορικού μας τόξου, για τα οποία δεν χρειάζεται συνδρομή, μαζί με στοιχεία για το πρόγραμμά τους αλλά και τη συχνότητά τους.
  Σε αυτό το τεύχος, καλωσορίζουμε και τον Φώτη Καβουκόπουλο, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του στις εγκαταστάσεις, σας παραθέτει τις 10 απαραίτητες προϋποθέσεις που θα πρέπει να ισχύουν σε μία εγκατάσταση κινητού κατόπτρου.
  Ακόμη, ο DrDream σας περιγράφει ένα πολύ αξιόλογο plugin, το Prince’s Panel με το οποίο μπορείτε να έχετε τα πάντα στο Linux Enigma 2 δέκτη σας και μάλιστα online, άμεσα και γρήγορα - και φυσικά, συμπεριλαμβάνονται και όλα τα emu.
  Ο Αντώνης Κιλιντζόγλου σας μεταφέρει στην αθλητική πλευρά των plugins, με 2 πολύ ενδιαφέροντα addons για Enigma 2. Με το LiveFootball και το SportPortal, όλη η ποδοσφαιρική κίνηση του πλανήτη βρίσκεται μέσα στο ...Dreambox!
  Ακόμη, ο Nicolas A. περιγράφει δύο διαφορετικούς συνδυασμούς πολλαπλών λήψεων από δημοφιλείς τροχιακές θέσεις, με μικρής διαμέτρου offset πιάτα 60 και 80 εκ. ! Πραγματικά, τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Από αθλητικής πλευράς, τα «Δορυφορικά Νέα» μίλησαν με τον Περικλή Μακρή (Eurosport) και τον Γιάννη Μαμουζέλο (ΕΡΤ) για την κάλυψη της κορυφαίας στιβικής διοργάνωσης του 2011.
  Στη στήλη «Ξεκινώντας», οι αρχάριοι μπορείτε να μάθετε πώς θα κάνετε έλεγχο σήματος με το δορυφορικό αλλά και τον επίγειο ψηφιακό δέκτη, χωρίς τη χρήση ειδικών οργάνων. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου θέλουμε να κάνουμε έλεγχο σήματος είτε της επίγειας κεραίας είτε του δορυφορικού μας πιάτου - και ο τρόπος υπάρχει!
  Στο τεύχος αυτό, σας περιμένουν παρουσιάσεις και δοκιμές πολύ αξιόλογων προϊόντων, όπως: το νέο μοντέλο VU+ Uno από την κορεάτικη κατασκευάστρια VuPlus, τα εξαιρετικά μοντέλα X80 και o Combo HD XTS703p της Opticum, ο προσιτός Edision ProgressivHD στα 1080p, ο δικτυακός iNETHDX4 και τέλος ο βασιλιάς των Headend Triax TDX, με την τεχνολογία “pool” για άμεσες και ευέλικτες ρυθμίσεις διανομής μέσω Web Interface.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης  Περιεχόμενα

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  Tv Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Scrambling News
  Zapping News
  Sports News
  Sports Media News
  Sport Interview
  Πανδαισία στίβου από ΕΡΤ και Eurosport!

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
  Δέκτες για κάθε «τσέπη»
  Το Σεπτέμβριο, πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό μας και τι καλύτερο από ένα νέο δέκτη. Ευτυχώς, έχουν κυκλοφορήσει μοντέλα για όλα τα βαλάντια κι έτσι δεν δυσκολευτήκαμε να συγκεντρώσουμε αξιόλογες προτάσεις, τις οποίες σας παραθέτουμε!

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Αισθησιακά κανάλια- Απολαύστε δωρεάν

  RELOAD
  Prince’s Panel Full 7.0 by Persian Prince- Ο πρίγκιπας των πάνελ για τους δέκτες με linux και enigma 2

  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Πώς να κάνετε εύκολα έλεγχο σήματος

  ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  DREAMBOX SPORTS- Αρχίζει το ματς

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  10 απαραίτητες προϋποθέσεις εγκατάστασης κινητού κατόπτρου

  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Καλοκαιρινές παράκεντρες λήψεις 2011

  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  Ψηφιακά κανάλια (μπάντας KU)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HOT BIRD)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HELLAS SAT- ASTRA)

  ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  REVIEW

  VU+Uno
  Η εξέλιξη των VU+


  Edision Progressiv HD
  Οικονομική HD λήψη

  iNETHDX4
  Άκρως δικτυακός HD

  OPTICUM –X80
  Σχεδόν… αόρατος!

  Triax TDX
  Ο βασιλιάς των headend στην ελληνική αγορά
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 2. #2
  suzakias's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Age
  53
  Posts
  1,089
  Rep Power
  286
  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Αισθησιακά κανάλια- Απολαύστε δωρεάν
  pm να μαθω για τα σεξ καναλια, και εγω να δεις πως θα περιμενω τα τρεναtop;adore;

 3. #3

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647
  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου

  [IMG]http://desmond.**************/Himg839/scaled.php?server=839&filename=coverdn90.jpg&res=medium[/IMG]


  Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του δορυφορικού OTE TV, τα Δορυφορικά Νέα κυκλοφορούν με επίκαιρα και αξιόπιστα θέματα, όπως σας έχουμε συνηθίσει.
  Καταρχήν, συγκεντρώσαμε έναν αριθμό κάτοπτρων από 80 εκ. έως και 1.20μ., με τα οποία θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ταυτόχρονη λήψη Eurobird 9A/Hot Bird - και όχι μόνο. Η έρευνά μας περιλαμβάνει 13 εταιρείες οι οποίες διαθέτουν κάτοπτρα στο εύρος διαμέτρων που αναφέρουμε, ενώ σας παραθέτουμε τις λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου.
  Ταυτόχρονα, πραγματοποιήσαμε μία μελέτη για παράλληλη λήψη Eurobird 9A/Hot Bird, με 3 τρόπους, ενώ πήραμε και όλες τις αντίστοιχες μετρήσεις για να διαπιστώσουμε τις παράκεντρες απώλειες σε κάθε περίπτωση. Το συμπέρασμα είναι ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος λήψης είναι εφικτή και με κάτοπτρο 80 εκ., αρκεί να προσέξουμε κάποιες παραμέτρους.
  Στον αθλητικό τομέα, σας παραθέτουμε τα δικαιώματα για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα 2011-2012, προκειμένου να γνωρίζετε πού θα μπορείτε να δείτε τι, ενώ ο δημοσιογράφος της Nova, Δημήτρης Παπανικολάου, μιλάει για όλα όσα θα ήθελαν να μάθουν οι αναγνώστες των «Δορυφορικών Νέων»…
  Ακόμη, ψάξαμε και σας προτείνουμε 10 ξεχωριστές home συσκευές, με τις οποίες μπορείτε να κάνετε μία πραγματική αναβάθμιση στον εξοπλισμό σας και κυρίως αρκετά οικονομικά. Οι συσκευές που προτείνουμε, περιλαμβάνουν από media player μέχρι 3D τηλεόραση.
  Από πλευράς τηλεθέασης, ξεχωρίσαμε 10 αξιόλογα κανάλια HD στο γεωστατικό τόξο και σας τα περιγράφουμε. Να τονίσουμε ότι ένα σημαντικό ποσοστό κατέχουν κανάλια HD από τη νέα «γειτονιά» του Eurobird 9A στις 9 μοίρες ανατολικά, απ’ όπου εκπέμπει και το δορυφορικό πακέτο OTE TV.
  Οι χομπίστες της δορυφορικής λήψης, ανατρέξτε στην αναφορά μας στο plugin SatAngels KeyUpdater, με το οποίο θα μπορείτε να ανανεώνετε κωδικούς καναλιών απευθείας από το δέκτη σας μέσω internet, χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε τίποτε μόνοι σας!
  Επίσης, οι χρήστες κινητής λήψης με μοτέρ USALS σε δέκτη με Enigma 2, μπορείτε να ανατρέξετε στη στήλη «Εάν θέλεις μπορείς», διότι σας περιγράφουμε τον τρόπο για συνδυασμένη χρήση USALS και DiSEqC 1.2, προκειμένου να επιτυγχάνετε τη βέλτιστη σκόπευση του κάτοπτρου για οποιονδήποτε δορυφόρο.
  Οι αρχάριοι έχετε - όπως πάντα - την υποστήριξή μας, ενώ αυτόν το μήνα, σας παραθέτουμε τους πιο εύκολους σε λήψη δορυφόρους, προκειμένου να μπορέσετε να μπείτε στον κόσμο της κινητής λήψης ευκολότερα και πιο ανώδυνα.
  Σας περιμένουν επίσης παρουσιάσεις – δοκιμές αξιόλογων νέων προϊόντων, όπως: ferguson Ariva 120 Combo HD, IG320HD, το ασύρματο σύστημα συναγερμού NH999, ο Amiko Alien σε λειτουργία με το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο της Amiko και το headend 2ης γενιάς SPM-2000 της γερμανικής Polytron.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


  Περιεχόμενα

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  Tv Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Scrambling News
  Zapping News
  TV News
  Sports News
  Sport Interview
  Ελληνικό ποδόσφαιρο,
  τηλεοπτικά δικαιώματα,
  κρίση και... αντίδραση!
  Sports Media News
  Sport Ρεπορτάζ
  Ποδόσφαιρο: Πού θα δούμε τι!


  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ

  NOVA & OTE με ένα κάτοπτρο
  10 κάτοπτρα offset 80 εκ – 1.20μ
  για απόλαυση διαρκείας!

  Το θέμα του δορυφορικού κατόπτρου είναι έντονα επίκαιρο, λόγω της έλευσης του OTE TV μέσω του Eurobird 9A – 9 E. Σε αυτό το τεύχος, συγκεντρώσαμε 10 αξιόλογα κάτοπτρα και σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα, τις διαμέτρους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.


  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  10 κανάλια HD,
  ΄΄ένα κι ένα!΄΄ για την απόλαυσή σας!
  ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  SATANGELS KEY UPDATER E2 V.1.5
  Οι «κωδικοί» των Αγγέλων
  ΕΡΕΥΝΑ
  10 ξεχωριστές home συσκευές
  Αναβαθμιστείτε οικονομικά
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λήψη των δορυφόρων Eurobird 9A-9°E
  και Hotbird-13°E με μία κεραία
  (Dual Feed reception - Παράλληλη λήψη)
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Συνδυασμός USALS & DiSEqC 1.2 σε Enigma 2
  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Οι πιο εύκολες λήψεις
  SAT GUIDE
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  Ψηφιακά κανάλια (μπάντας KU)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HOT BIRD)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HELLAS SAT- ASTRA)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ


  REVIEW


  Ferguson Ariva 120 Combo
  HD Combo, 1 card reader, USB 2.0 και CCcam!

  AMIKO ALIEN SHD 8900
  Με ανανεωμένο λειτουργικό Spark,
  ασύρματο keyboard και σύνδεση στο internet.


  IG 320HD
  HD & δικτύωση Ethernet

  Polytron SPM 2000
  Νέο Headend 2ης γενιάς


  Ασύρματο σύστημα συναγερμού
  ΝΗ999-168
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 4. #4

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647
  [IMG]http://desmond.**************/Himg40/scaled.php?server=40&filename=dncovernov.jpg&res=medium[/IMG]


  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Νοεμβρίου

  Η δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV είναι πλέον πραγματικότητα! Δοκιμάσαμε, τεστάραμε και σας παρουσιάζουμε τα πάντα που αφορούν στη νέα πλατφόρμα, όπως τον Combo HD αποκωδικοποιητή, τα κανάλια, τα μενού, το κάτοπτρο, αλλά και τις τιμές των διαθέσιμων πακέτων. Μπορούμε να πούμε ότι η ΟΤΕ TV έρχεται με αξιώσεις, αξιόλογη υποδομή και προεργασία, καθώς και με έναν ιδιαίτερα αξιόλογο δέκτη.
  Συμπληρωματικά, συγκεντρώσαμε και δοκιμάσαμε όλα τα Slim και Monoblock LNB 4 μοιρών, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες για λήψη Eurobird 9A/Hot Bird με ένα κάτοπτρο 80 εκ. Τα σήματα που επιτύχαμε ήταν εξαιρετικά και στους δύο δορυφόρους, γι’ αυτό και μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη καταλληλότητα των συγκεκριμένων προϊόντων. Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος σας ετοίμασε ένα πλήρες αφιέρωμα στα δορυφορικά μουσικά κανάλια που μπορείτε να δείτε. Καθώς στη χώρα μας είμαστε μουσικά υποσιτισμένοι, η δορυφορική τηλεόραση αποτελεί μια καλή διέξοδο για τους λάτρεις της μουσικής, προκειμένου να απολαύσουν ό,τι δεν μπορούν να δουν στην ελληνική τηλεόραση και ό,τι δεν μπορούν να ακούσουν στο ελληνικό ραδιόφωνο.
  Έχοντας περάσει σχεδόν 2μισι χρόνια από την παρουσίαση holtv, η Hellas Οnline επιστρέφει με μια διαφορετική αυτή τη φορά IPTV λύση, τη Hol My TV!
  Ακόμη μία νέα και ενδιαφέρουσα υπηρεσία, η οποία βασίζεται περισσότερο σε Video On Demand και λιγότερο σε live περιεχόμενο. Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους όσοι ανήκουν στο ιδιόκτητο δίκτυο της Hellas Online και είναι συνδρομητές στα ακόλουθα εμπορικά πακέτα: hol double play, hol double play GR ή hol adsl plus. Στην αντίστοιχη παρουσίαση, μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά στη νέα αυτή υπηρεσία.
  Από πλευράς εγκαταστάσεων, οι Φώτης Καβουκόπουλος και Λευτέρης Σουρμελής, με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο, σας περιγράφουν την απαραίτητη καλωδιακή υποδομή που πρέπει να έχει κάθε σπίτι που κατασκευάζεται ή ανακατασκευάζεται σήμερα.
  Οι χομπίστες της δορυφορικής, μη παραλείψετε την αναφορά του DrDream στο πρόγραμμα cwfinder και πώς με αυτό, θα μπορέσετε να βρείτε μόνοι σας κωδικούς καναλιών. Σαφώς, πρόκειται για ένα άρθρο που απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες-χομπίστες. Ακόμη, ο Αντώνης Κιλιντζόγλου, σας περιγράφει τα πάντα για το άριστο λογισμικό EDG-Nemesis, το οποίο κρίνεται από τα πιο αξιόπιστα και σταθερά λογισμικά για δέκτες Dreambox.
  Όπως κάθε μήνα, η υποστήριξη στους αρχάριους είναι σταθερή, ενώ σε αυτό το τεύχος, μπορείτε να μάθετε τα βασικά στοιχεία της χρήσης περισσότερων LNB σε ένα κάτοπτρο, από λίγη θεωρία μέχρι και τα πρακτικά ζητήματα!
  Επίσης, σας περιμένουν παρουσιάσεις-δοκιμές αξιόλογων νέων προϊόντων, όπως: ο ιδιαίτερα πρόσφατος Linux HD δέκτης iNET800HDse, ο Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO+, το νέο DVB-S2 Satfinder SAT LINK WS-6918P, αλλά και το Golden Media 600 HD pro.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  Tv Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Zapping News
  TV News
  Sports News

  OTE TV
  Με αξιώσεις η νέα συνδρομητική TV μέσω δορυφόρου

  ΣΥΓKΡΙΤΙΚΟ
  Τα Slim LNB και Monoblock 4 μοιρών
  Eurobird 9A & Hot Bird με ένα ...πιάτο!

  Η έλευση της υπηρεσίας OTE TV έφερε στο προσκήνιο μεταξύ άλλων την ανάγκη σύγχρονης λήψης Hot Bird και Eurobird 9A, η οποία πραγματοποιείται με τον καλύτερο τρόπο με χρήση slim ή monoblock LNB! Ποια είναι τα εν λόγω LNB και πώς συμπεριφέρονται, αμέσως παρακάτω!

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Δορυφορικά μουσικά κανάλια
  Όλη η μουσική του κόσμου στο… «πιάτο σας»
  ΕΡΕΥΝΑ
  Smartphones
  Τα κινητά είναι πια έξυπνα...
  RELOAD
  EDG NEMESIS 2.3
  Απλό, λιτό και όμως πλήρες
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Βρείτε μόνοι σας κωδικούς από κανάλια με χρήση του cwfinder
  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Multifeed
  Περισσότερα LNB σε ένα κάτοπτρο
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Η απαραίτητη καλωδίωση ενός σύγχρονου σπιτιού στην ψηφιακή εποχή

  SAT GUIDE
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  Ψηφιακά κανάλια (μπάντας KU)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HOT BIRD)
  Ελεύθερα Ψηφιακά (HELLAS SAT- ASTRA)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ


  REVIEW

  Hol My TV
  Η Επιστροφή…


  Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO+
  Combo HD, 2 Card readers, 2CI, Ethernet και ...cccam!

  INET800HDse
  Linux HD στα …800se!


  Πεδιόμετρο SAT LINK WS-6918P
  Πλήρης έλεγχος δορυφορικής ψηφιακής λήψης

  Golden Media 600 HD pro
  Satellite finder …και κάτι παραπάνω
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 5. #5

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  [IMG]http://desmond.**************/Himg412/scaled.php?server=412&filename=coverdn92.jpg&res=medium[/IMG]
  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Δεκεμβρίου


  Αναμένοντας την έναρξη της Digea από τα Ακαρνανικά στις 9/12, αλλά και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε OTE TV/Nova, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, γεμάτα με δυνατά κι ενδιαφέροντα θέματα.
  Προκειμένου να συμβάλουμε στην ομαλή ψηφιακή μετάβαση, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από ‘Switch Off”, σας παραθέτουμε 25 Επίγειους Ψηφιακούς δέκτες HD & SD, για να επιλέξετε πώς θα βλέπετε τηλεόραση από εδώ και πέρα.
  Όσοι έχετε προμηθευτεί την υπηρεσία OTE TV, θα έχετε αντιληφθεί ότι η λήψη καναλιών από άλλους δορυφόρους δεν είναι προφανής. Εμείς σας περιγράφουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον δέκτη σας, λαμβάνοντας μια σειρά από άλλους δορυφόρους.
  Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος έκανε για σας ένα ζάπινγκ σε όλο το δορυφορικό μας τόξο και σας παρουσιάζει τα κανάλια που ασχολούνται με τη μόδα, με την υψηλή ζωή, με ό,τι είναι επώνυμο και πανάκριβο. Η παρουσίαση έχει γίνει κατά δορυφόρο και περιλαμβάνει κανάλια που είναι ελεύθερα, αλλά και κωδικοποιημένα, καθώς και HD.
  Φετίχ της έννοιας του gadget, πληθωρικά smartphones ή οι μελλοντικοί υπολογιστές μας; Σε όποια κατηγορία και να τα εντάξετε, τα tablets ανεβάζουν τη φήμη τους με φρενήρεις ρυθμούς και κατεβάζουν το κόστος σε επίπεδα που σε λίγο θα έχουμε όλοι από ένα! Ανατρέξτε στην αντίστοιχη έρευνα και ανακαλύψτε τα!
  Όσοι ασχολείστε με τους Dreambox, ανατρέξτε στο άρθρο του Αντώνη Κιλιντζόγλου για το Project Valerie, ένα media center plugin για enigma2 δέκτες, το οποίο θα μετατρέψει την οθόνη σας σε βιτρίνα ενός video club, κατεβάζοντας αφίσες και εξώφυλλα για ταινίες και σειρές αλλά και θα σας ενημερώνει σχετικά με ό,τι πρόκειται να δείτε με περιλήψεις, συντελεστές και κριτικές.
  Ακόμη, οι πιο προχωρημένοι συμβουλευτείτε το άρθρο του DrDream για το σετάρισμα του Oscam σε συνδυασμό με το CCcam αλλά και το Mgcamd.
  Στις δοκιμές-παρουσιάσεις, αυτό το μήνα δεσπόζει ο νέος Dreambox DM7020HD, ο οποίος είναι Combo HD κι έρχεται να μας χαρίσει άπειρες ώρες ενασχόλησης αλλά και ...τυφλής ανίχνευσης καναλιών. Ακόμη, σας περιμένουν δοκιμές για την υπηρεσία Nova Multiview, τον δέκτη Amiko SHD8340 Ci CX E, τον Edision Miniplus highspeed Sat, τον Octagon SF918 SE+ Difference, το καταγραφικό Hawell H.264 Network DVR, τον νέο μεταλλάκτη THF-011 (DVB-T mpeg-4 σε Analog PAL) της Ikusi για τις περιοχές της Ελλάδας που κάνουν analog switch-off, αλλά και το twin modulator MT420 της Terra.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  TV Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Scrambling News
  Zapping News
  TV News
  Sports News

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
  25 δέκτες για την έναρξη της Επίγειας Ψηφιακής στη Δυτική Ελλάδα

  Το ψηφιακό σήμα ετοιμάζεται να μεταδοθεί από τα Ακαρνανικά Όρη στις 9 Δεκεμβρίου 2011, με παράλληλη διακοπή των αναλογικών μεταδόσεων. Εμείς, σας προτείνουμε 25 κατάλληλους δέκτες για όλες τις εφαρμογές!

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Κανάλι Lifestyle
  ΕΡΕΥΝΑ
  Tablets
  Επαναστάτες με αιτία
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Ρυθμίστε το Oscam να παίζει με το cccam και το mgcamd
  ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ
  PROJECT VALERIE
  Ένα video club στον Dreambox σας

  RELOAD
  Πώς να φορτώσετε ελεύθερα κανάλια στο δέκτη ΟΤΕ TV
  SAT GUIDE
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  REVIEW

  Dreambox DM7020HD
  Πλήρης Linux Combo HD

  Octagon SF 918 SE+ HD - DIFFERENCE
  Κάνει την διαφορά με… 1080p

  Amiko SHD8340 Ci CX E
  1080p Full HD, Ethernet, Card Reader, CI και …CCcam!

  Edision Argus miniplus HighSpeed Sat
  Η συνέχεια των Argus!

  Nova Multiview
  Δείτε Nova σε δύο δωμάτια ανεξάρτητα!

  Twin TV modulator MT420 της TERRA

  IKUSI THF-011
  Νέος μεταλλάκτης DVB-T mpeg-4 σε Analog PAL
  για τις περιοχές της Ελλάδας που κάνουν analog switch-off

  Hawell H.264 Network DVR
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 6. #6

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  [IMG]http://desmond.**************/Himg46/scaled.php?server=46&filename=dncoverjan2012.jpg&res=medium[/IMG]


  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιανουαρίου

  Οι γιορτές των Χριστουγέννων έφτασαν και τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, με πλούσια ύλη και θέματα που αναζητάτε και σας ενδιαφέρουν.
  Καταρχήν, για να διευκολύνουμε τις αγορές σας, αναζητήσαμε και συγκεντρώσαμε για σας, ένα σύνολο προσφορών από εταιρίες και καταστήματα, για δορυφορικά και επίγεια συστήματα λήψης. Στις συγκεκριμένες προσφορές, θα βρείτε πολλά υλικά σε καλύτερη τιμή, απ’ότι αν θα τα αγοράζατε ξεχωριστά. Δέκτες, κάτοπτρα, επίγειες κεραίες, ενισχυτές, LNB και πολλά άλλα, σάς περιμένουν με έκπτωση για ...καλύτερες γιορτές!
  Επίσης, συγκεντρώσαμε τους 6 πιο πρόσφατους Combo HD δέκτες που έχουμε δοκιμάσει, προσφέροντας μία ακόμη επιλογή σε όλα τα επίπεδα τιμής, για συνδυασμένη λήψη δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών καναλιών.
  Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος σας κάνει μία περιήγηση στο γεωτόξο, ενημερώνοντάς σας για το κυριότερο περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε στους δορυφόρους και δίνοντας έτσι μία άποψη για το αν αξίζει να βάλει κανείς κινητό κάτοπτρο. Η απάντηση σαφώς είναι ...ναι!
  Παραμένοντας στη δορυφορική λήψη, εγκαταστήσαμε 6 LNB στο κάτοπτρο Clark Align και σας μεταφέρουμε τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα, που δείχνουν ότι και η multifeed λήψη μπορεί να μας χαρίσει μεγάλο αριθμό καναλιών και σημαντικούς δορυφόρους με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεκοντρόλ!
  Οι ενθουσιώδεις των Linux δεκτών με Enigma 2, μη παραλείψετε την αναφορά του DrDream στη νέα έκδοση v.4.0 του πάνελ NewMenu, με την οποία μπορείτε να κατεβάζετε οτιδήποτε θέλετε για Dreambox, VU+ και Xtrend άμεσα, απευθείας στον δέκτη σας, ενώ ο Αντώνης Κιλιντζόγλου σας περιγράφει βήμα-βήμα το αξιόλογο λογισμικό SifTeam Gecko.
  Ακόμη, οι Λευτέρης Σουρμελής και Φώτης Καβουκόπουλος, δίνουν λύσεις για διανομή HD εικόνας και ήχου σε όλο το σπίτι από την ίδια πηγή, κάτι που αποτελεί πλέον σημαντική ανάγκη αλλά και ενδιαφέρουσα εφαρμογή!
  Οι αρχάριοι έχετε όπως πάντα το δικό σας άρθρο, το οποίο αυτό το μήνα ασχολείται με τη χρήση σκληρών δίσκων σε δορυφορικούς και επίγειους δέκτες, για να επιλέξετε πιο εύκολα τον τρόπο που θα πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας.
  Επίσης, σε αυτό το τεύχος σας περιμένουν πολυάριθμες παρουσιάσεις-δοκιμές νέων αξιόλογων προϊόντων, όπως: Optibox Gekko HD με αξιόλογα παρελκόμενα, Azbox Me με εξελιγμένο επεξεργαστή και ισχυρές δυνατότητες multimedia, ο Edision Argus miniplus highspeed 2in1 για combo HD λήψεις με εικόνα 1080p, o νέος αξιόλογος επίγειος ψηφιακός Legent HD στα 1080p, το νέο Satfinder SatLink WS-6922 HD με εικόνα και στα κανάλια DVB-S2, ο νέος και ισχυρός προγραμματιζόμενος ενισχυτής Engel Touch HD AM3000 και ο τετραπλός αυτόνομος AV-COFDM modulator MAC 401 της Ikusi.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Από εμάς, καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο 2012 με υγεία!

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  Tv Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Zapping News
  TV News
  Sports News

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  30 προσφορές για καλές γιορτές!

  Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και εμείς κόντρα στις δυσχέρειες της εποχής, σας ετοιμάσαμε ένα σύνολο αξιόλογων προσφορών, με σκοπό να διευκολύνουμε τις αγορές σας.

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
  6 δέκτες Combo HD με …αξιόλογες δυνατότητες

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Τι παίζουν οι άλλες τροχιακές θέσεις.
  Αξίζει να κάνουμε το πιάτο μας κινητό;

  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  6 δορυφόροι με ένα κάτοπτρο 1μ.

  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Σκληροί δίσκοι για εγγραφή καναλιών.
  Πώς χρησιμοποιούνται;

  RELOAD
  NewMenu V4.00
  Νέο βελτιωμένο Panel από την ομάδα του SatDreamGr
  ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ
  SIF TEAM GECKO
  Άνεση και εμφάνιση για τον dreambox σας

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Διανομή HD εικόνας και ήχου
  σε όλο το σπίτι από την ίδια πηγή

  SAT GUIDE
  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
  Πάρτε μέρος στο
  διαγωνισμό «Switch – Off»
  …και απολαύστε Ψηφιακό Σήμα
  κερδίζοντας 20 ψηφιακούς
  επίγειους αποκωδικοποιητές
  Gemini 4 HD USB!
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ


  REVIEW


  Optibox Gekko HD
  HD με... δωράκια!

  Edision Argus miniplus highspeed 2in1
  HighSpeed και 1080p Combo HD

  AZBox Me
  Νέος αέρας δεύτερης γενιάς

  Legent HD
  Επίγεια ψηφιακά στα 1080p και multimedia

  SATLINK WS-6922 HD
  Έλεγχος σημάτων DVB-S2 και εικόνα στα HD

  MAC 401 της Ikusi
  Αυτόνομος AV-COFDM modulator
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 7. #7

  devilcosta's Avatar
  Join Date
  Dec 2010
  Location
  Εδώ
  Posts
  9,710
  Rep Power
  2556267

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  Ευχαριστούμε το περιοδικό Δορυφορικά Νέα για την παρουσίαση του New Menu,και γενικά για όλες της δημοσίευσης που έχει κάνει για το site μας
  Member SatDreamGr Projects.
  ....................................
  Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
  ....................................
  Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
  ....................................
  Module = CI+ Fransat.
  ....................................
  Tuner Card = TBS5925.
  ....................................
  Images = SatDreamGr.

 8. #8

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Φεβρουαρίου


  [IMG]http://desmond.**************/Himg38/scaled.php?server=38&filename=dncoverfeb.jpg&res=medium[/IMG]

  Εν αναμονή της έναρξης του ψηφιακού σήματος της Digea από το κέντρο της Αρόης, αλλά και με ευχάριστες νέες εμφανίσεις καναλιών στην OTE TV, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, γεμάτα με πλούσια και έγκυρη ύλη.
  Ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, σας παραθέτουμε τους πιο δυνατούς δέκτες Linux Enigma 2 με επεξεργαστή 400 MHz MIPS, διότι πλέον καλομάθαμε και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτε άλλο. Μάθετε ποια είναι τα αντίστοιχα μοντέλα και τι μπορούν να κάνουν.
  Ακόμη, η εποχή προωθεί έντονα τη δορυφορική λήψη με τουλάχιστον 2 LNB, ενώ έχει γίνει μόδα η τοποθέτηση ειδικών βάσεων multifeed. Έτσι, σας παραθέτουμε όλες τις λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, τόσο με ειδικά κάτοπτρα, όσο και με universal και εξειδικευμένες βάσεις για 2-3-4 αλλά και περισσότερα LNB.
  Από τηλεοπτικής πλευράς, ο Σάκης Παπαδόπουλος σας ετοίμασε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αφιέρωμα στη Βαλκανική τηλεόραση και όλα τα αντίστοιχα κανάλια των γειτονικών μας χωρών. Αξίζει να ψάξετε τα συγκεκριμένα κανάλια, ενώ με ένα σύστημα multifeed μπορείτε να πιάνετε τα περισσότερα.
  Τελικά, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά! Ειδικά όσοι διαχειριζόμαστε ψηφιακό περιεχόμενο. Βίντεο, φωτογραφίες, μουσική. Παράνομο και μη υλικό. Φωτογραφίες και ψηφιακά βίντεο από τις κάμερές μας, ριπαρισμένα CD, DVD & BD αλλά και κατέβασμα αρχείων από το διαδίκτυο. Και όχι μόνο. Τα media players τελευταίας γενιάς είναι και έξυπνα... και τα συγκεντρώσαμε σε μία ειδική έρευνα!
  Ακόμη, όλοι οι linux δέκτες - ανάμεσά τους φυσικά και οι Dreambox - μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυό μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν και με άλλες συσκευές που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, αρκεί αυτές να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες εφαρμογές, όπως το... dreamDroid το οποίο σας περιγράφει βήμα-βήμα ο Αντώνης Κιλιντζόγλου.
  Επίσης, όσοι ασχολείστε με εγγραφές δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών καναλιών σε PVR, μην παραλείψετε τη στήλη «Εάν θέλεις μπορείς», διότι θα βρείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για να βλέπετε τις εγγραφές σας από... άλλο δέκτη!
  Οι αρχάριοι – όπως κάθε μήνα – μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο σας, στο οποίο σας εξηγούμε πώς θα «διαβάζετε» τα ιχνοδιαγράμματα των δορυφόρων κι έτσι να μπορείτε να υπολογίσετε την αναγκαία διάμετρο κατόπτρου.
  Από το εργαστήριο των δοκιμών μας, αυτόν το μήνα πέρασαν: τo νέο θηρίο του Linux VU+ Ultimo με 3 tuners, ο Alma S-2200 στα 1080p με online υπηρεσίες και media players, ο εξελιγμένος επίγειος Edision mini-triton +HD με ισχυρές δυνατότητες multimedia playback, o ατμοσφαιρικός επίγειος Grundig AK-04, ο Powerline adapter PL2000 της Engel για internet παντού, αλλά και η φουτουριστική τηλεόραση LG NanoLED LEX8.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης
  Περιεχόμενα

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Satellite Channel News
  Tv Channel News
  HD Firmware Upgrade
  HD Channel News
  TV News
  Sports News
  Sports Ρεπορτάζ
  Ξένο ποδόσφαιρο στο Sport TV
  Zapping News


  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
  Οι γρήγοροι δέκτες Linux HD Enigma 2 … στα 400 MHz MIPS

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
  Οι λύσεις Multifeed

  Όταν θέλουμε να λαμβάνουμε κανάλια από διαφορετικές τροχιακές θέσεις, εκτός από το μοτέρ, μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερα LNB με το σαφές πλεονέκτημα του άμεσου zapping μεταξύ των αντίστοιχων καναλιών. Ποιες λύσεις υπάρχουν, αμέσως παρακάτω στην έρευνα που ακολουθεί.

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Η Βαλκανική τηλεόραση στο πιάτο σας
  Ψάχνοντας τα κανάλια των γειτόνων μας
  ΕΡΕΥΝΑ
  Media Players τελευταίας γενιάς
  Media People play
  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
  Κερδίστε 5 δέκτες DM800HD
  της Dream Multimedia
  και μπείτε στον κόσμο
  του Enigma 2 και της Υψηλής Ευκρίνειας
  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Οι δέσμες εκπομπής των δορυφόρων
  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Αναπαραγωγή εγγραφών από… άλλον δέκτη με Enigma 2
  ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ
  Συνδέστε το dreambox με την android συσκευή σας
  SAT GUIDE
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Ελεύθερα ψηφιακά (Hot Bird- 13 E)
  Ελεύθερα ψηφιακά (HELLAS SAT- ASTRA)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  REVIEW

  VU+Ultimo
  Το θηρίο του Linux με 3 tuners

  Alma S-2200
  FullHD, online υπηρεσίες, Media Player, Cccam

  Edision mini-triton +HD
  Ακόμη πιο ισχυρός

  GRUNDIG AK-04
  HD Επίγεια Ψηφιακή

  Powerline Internet
  PL2000 της Engel
  Internet παντού!

  LG NanoLED LEX8
  Ουτοπική
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

 9. #9

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  Τα καλά πράγματα πρέπει να δημοσιεύονται...χαιρετισμούς σε όλους!

 10. #10

  Dr.Dream's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Ελλαδα---Εδεσσα
  Age
  51
  Posts
  1,571
  Rep Power
  3647

  Απ: Δελτίο Τύπου απο τα Δορυφορικά Νέα

  [IMG]http://desmond.**************/Himg403/scaled.php?server=403&filename=dncovermarch.png&res=medium[/IMG]


  Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Μαρτίου  Εν αναμονή σημαντικών αποφάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά και εν μέσω νέων υπηρεσιών της Nova και της OTE TV, τα Δορυφορικά Νέα κυκλοφορούν με πλούσια και έγκυρη ύλη, πάντα στο πνεύμα της εποχής. Σε αυτό το τεύχος, προσπαθώντας να δώσουμε διεξόδους στην τηλεθέαση, συγκεντρώσαμε έναν ικανό αριθμό δορυφορικών δεκτών HD, των οποίων το κόστος δεν ξεπερνά τα 100 Ευρώ. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, διότι βρέθηκαν εξαιρετικοί δέκτες με αξιόλογες και σύγχρονες δυνατότητες σε όλους τους τομείς, όπως δίκτυο, media player και pvr. Πραγματικά, όποιος θέλει να βλέπει υψηλή ευκρίνεια, μπορεί να το κάνει ακόμα και με ιδιαίτερα προσιτό κόστος.
  Το 2011 τόσο το 3D όσο και οι έξυπνες τηλεοράσεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Ειδικά στο 3D την παράσταση έκλεψε η νεοεμφανιζόμενη παθητική τεχνολογία. Φέτος το τοπίο αλλάζει ριζικά... Πάμε για άλλα κόλπα, όπως Eυφυία, Android & Google TV, Smart platforms και... 4Κ. Διαβάστε στην αντίστοιχη έρευνα, ποιες τηλεοράσεις θα έχουμε μέσα στο 2012!
  Αν και όπως λέει η γνωστή κινέζικη παροιμία ΄΄μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις΄΄, είναι απολύτως βέβαιο ότι παρακολουθώντας δορυφορική τηλεόραση την απολαμβάνεις περισσότερο, όταν γνωρίζεις τη γλώσσα στην οποία αυτή μεταδίδεται. Σε αυτό το τεύχος, ο Σάκης Παπαδόπουλος σας ενημερώνει για τα αγγλόφωνα κανάλια που υπάρχουν στο δορυφορικό μας τόξο, προκειμένου να μπορέσετε να τα βάλετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας.
  Η πρόσφατη αναβάθμιση λογισμικού της nova (Load 12/10) έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο τις δωρεάν VoD υπηρεσίες "NovaOnDemand" στους ιδιοκτησιακούς δέκτες «Novabox HD PVR 865» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις...
  Οι συνδρομητές novaplus και κάτοχοι δεκτών «Novabox HD PVR 865» έχουν πλέον στη διάθεσή τους τις υπηρεσίες NovaOnDemand σε ποιότητα HD! Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για την υπηρεσία NovaOnDemand στην αντίστοιχη παρουσίαση.
  Ακόμη, η έκθεση CES 2012 που έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου στο Las Vegas - όπως κάθε χρόνο - έδωσε το τεχνολογικό στίγμα του νέου έτους.
  Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα πιο 'καυτά', ξεχωριστά και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα στον τομέα της εικόνας και του ήχου, που θα κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες...
  Σε πιο εξειδικευμένα επίπεδα, το oscam είναι ο μόνος emulator ο οποίος έχει ελεύθερο τον κώδικά του και έτσι μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί να το φτιάξει μόνος του, ανάλογα με τις ανάγκες του. Σε αυτό το άρθρο, ο DrDream σας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος με ένα απλό σύστημα linux στον υπολογιστή του, να κάνει cross compile τον κώδικα του oscam και στη συνέχεια να το φτιάξει για το σύστημά του, δηλαδή για το δέκτη ή τον υπολογιστή του, ανάλογα με το πού θέλει να τρέχει το oscam.
  Ακόμη, ο Αντώνης Κιλιντζόγλου σας περιγράφει το αξιόλογο image Open AAF, το οποίο εκτός από Dreambox μπορεί να φορτωθεί και σε δέκτες Vu+ αλλά και Xtrend.
  Οι αρχάριοι – όπως κάθε μήνα – μπορείτε να ανατρέξετε στο δικό σας άρθρο, το οποίο σας περιγράφει τους τρόπους εύκολης εύρεσης καναλιών μέσα στις αχανείς λίστες του δορυφορικού μας δέκτη. Ευτυχώς, οι κατασκευαστές έχουν προνοήσει!
  Επίσης, σας περιμένουν πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμές - παρουσιάσεις, όπως η εξέλιξη Xtrend ET-9200 με Enigma 2 και HbbTV, ο νέος Edision Pingulux Plus με σαφείς βελτιώσεις, ο προσιτός Golden Media 9055 FTA, ο αξιόλογος επίγειος ψηφιακός Telesystem TS6511 HD, ο ισχυρός αναλυτής φάσματος Unaohm AP 301HD και ο ενισχυτής της ψηφιακής εποχής για κάθε σπίτι, Ikusi One Home.
  Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

  Μείνετε Συντονισμένοι
  Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Κλικ
  Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
  Zapping News
  Satellite Channel News
  TV Channel News
  HD Channel News
  HD Firmware Upgrade
  Scrambling News
  Sports News
  Sports Ρεπορτάζ
  Παγκόσμιο…προθέρμανση ενόψει καλοκαιριού!

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ

  10 δορυφορικοί δέκτες HD μέχρι 100 Ευρώ

  Με σκοπό τη διευκόλυνσή σας, αυτό το μήνα συγκεντρώσαμε 10 δορυφορικούς δέκτες HD, των οποίων η τιμή δεν ξεπερνάει τα 100 Ευρώ. Τι μπορούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι δέκτες;

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Αναζητώντας αγγλόφωνα κανάλια

  ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  CES
  Τα πιο «καυτά» προϊόντα

  ΕΡΕΥΝΑ
  Η τηλεόραση το 2012
  Back to the Future

  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ
  Φτιάξτε το Oscam μόνοι σας
  ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ
  Εναλλακτικά images για Dreambox Open AAF v.1.O
  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ
  Εύρεση καναλιών σε λίστα
  SAT GUIDE
  ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
  Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)
  Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
  Ελεύθερα ψηφιακά (HELLAS SAT-ASTRA)
  ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  REVIEWS

  Xtrend ET-9200
  Η εξέλιξη με HbbTV

  Edision Argus Pingulux Plus
  Η ανανέωση!

  Golden Media S-BOX 9055 HD PVR
  HD FTA, Ethernet και … cccam!

  Telesystem TS6511 HD
  Επίγεια Ψηφιακή με … ατμόσφαιρα!

  Υπηρεσία NovaOnDemand
  Νέες υπηρεσίες σε HD για τους αναβαθμισμένους «Novabox HD PVR 865»…

  Ikusi ONE HOme
  Ένας ενισχυτής της ψηφιακής εποχής για κάθε σπίτι

  Πεδιόμετρο Αναλυτής φάσματος Unaohm AP 301HD!
  0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

  Member SatDreamGr Projects

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •