[IMG]http://img717.**************/img717/5569/saaronrichardsonlarge.jpg[/IMG]

Ως... δίγαμος, χωρίς όμως να "θυμάται" τον πρώτο του γάμο, κατηγορείται ο Aaron Richardson από τη Φλόριντα. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει παντρευτεί δύο φορές, ακόμη και αν τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν το αντίθετο!

Μπορεί στα χαρτιά ο 66χρονος Aaron Richardson από τη Φλόριντα να φαίνεται πως έχει παντρευτεί το έτος 2004 με την Arkina Sneed, ο ίδιος όμως το διαψεύδει κατηγορηματικά, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WPBF-TV.

Οι αστυνομικές αρχές απ' την πλευρά τους, δεν είναι διατεθειμένες να τον πιστέψουν, μιας και δεν έχει πάθει αμνησία, ακόμη και αν κάτι τέτοιο τον συμφέρει!

Μετά από ενδελεχή έρευνα, οι αρχές ανακάλυψαν τον πρώτο του γάμο, μιας και είχε ασκήσει σωματική βία στην πρώτη γυναίκα του, με αποτέλεσμα η τελευταία να πάρει ασφαλιστικά μέτρα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι Richardson είχε δύο άδειες γάμου αλλά... κανένα διαζύγιο, σύμφωνα με το αμερικανικό CBS 12 .

Ο Richardson αναγκάστηκε τότε να παραδεχτεί πως είχε βγει μερικά ραντεβουδάκια με την Sneed, όμως συνέχισε να αρνείται τον έγγαμο βίο τους.

Όσο για την τωρινή του γυναίκα, Irene Clark, ο 66χρονος "ξεχασιάρης" την αναγνωρίζει, αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις πριν ένα χρόνο...

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΧΟΥΛΗ


πηγη