Προς Conn-x το Μακάμπι-Παναθηναϊκός
Έτοιμοι για δεύτερο «χτύπημα» είναι οι άνθρωποι του ΟΤΕ καθώς μετά την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό στην Τιφλίδα, ετοιμάζονται να «κλείσουν» και αυτά του αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ.

Το Conn-x έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων προβολής των ευρωπαϊκών αγώνων των ελληνικών ομάδων, κάτι που φαίνεται τόσο από το γεγονός ότι θα προβληθεί το Ντιναμό Τιφλίδας-ΑΕΚ όσο και από το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του καναλιού είναι σε επαφές για να πάρουν τα δικαιώματα του αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός που θα γίνει στις 18 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι «πράσινοι» δεν έχουν λόγο στα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι άνθρωποι του Conn-x διαπραγματεύονται με κανάλια από το Ισραήλ που θα μοιράσουν ουσιαστικά την εικόνα στους ενδιαφερόμενους να προβάλουν το παιχνίδι της «ομάδας του λαού» με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, ίσως και ώρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και αναμένεται το Conn-x να προβάλει τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ.


Πηγη: onsports.gr