Μια οικογενειακή τραγωδία που χρονολογείται από το 1995 και αφορά στα ναρκωτικά, έκρυβε η καταγγελια του ίδιου του πατέρα σε βάρος του 31χρονου γιου του για κλοπή.


[IMG]http://img834.**************/img834/857/arrested300711sk.jpg[/IMG]


Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Πατρίς, ο γιος ενεπλάκη στα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 15 ετών. Οι προσπάθειες των γονιών και των αδερφών του 31χρονου σήμερα τοξικομανή έχουν από τότε πέσει στο κενό.

Οι υποσχέσεις για αποτοξίνωση ποτέ δεν υλοποιήθηκαν από τον "Βενιαμίν" της οικογένειας ο οποίος μέχρι και στο Άγιο Ορος ζήτησε να τον πάει ο πατέρας του, χωρίς εκείνος να του το αρνηθεί.

Κάθε προσπάθεια σωτηρίας εκ μέρους της οικογένειας του 31χρονου έχει αποτύχει, ενώ τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του προσπαθούν να τον αποτρέψουν από την καθημερινή χρήση ηρωίνης, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει κάτι.

Κάπως έτσι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο 66χρονος πατέρας του κατέφυγε στην αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση στο γιο του για υφαίρεση από το σπίτι τους του ποσού των 290 ευρώ.

"Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν στα ναρκωτικά. Αυτό γίνεται κάθε φορά. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να βλέπεις το παιδί σου να αργοπεθαίνει από την ηρωίνη", δήλωσεστην εφημερίδα η μητέρα του.

Πηγή: Cretalive.gr


Αναδιμοσιευση απο πηγη