Καλό καλοκαίρι από την Ελληνική Αστυνομία & την ομάδα ‘Ποσειδώνας’

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει ένα ακόμα όνειρό μας πραγματικότητα.

Μετά από τις ηρωικές εμφανίσεις των ΜΑΤ και της ομάδας Δίας στο Σύνταγμα, όπου έσωσαν χιλιάδες διαδηλωτές από τους επικίνδυνους κουκουλοφόρους, οι πολίτες επιθυμούν πλέον να νιώθουν το γλυκό αυτό αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το Υ.Π.Π. προς έκπληξη όλων μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στις επιθυμίες των πολιτών και παρουσίασε το νέο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, την ομάδα “Ποσειδώνας“.
Ομάδα Ποσειδώνας

Ομάδα Ποσειδώνας

Άρτια εκπαιδευμένοι αστυνομικοί, προερχόμενοι κυρίως από τα ΜΑΤ, εξοπλισμένοι με ειδικά jet-ski, βατραχοπέδιλα και μπρατσάκια έρχονται να προστατεύσουν τους πολίτες στις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την αβρότητα και την λεπτότητα που τους διακρίνει.


Ξεχάστε τα σιδερένια γκλομπ και τις άχαρες πέτρες που είχατε συνηθίσει στην πόλη. Τώρα το απαλό άγγιγμα της Ελληνικής Αστυνομίας θα γίνεται με πολύχρωμα γκλομπ σε φανταχτερά καλοκαιρινά χρώματα, ενώ πανέμορφα κομμάτια από κοραλιογενής υφάλους θα εκσφενδονίζονται μπρος το μέρος σας, δίνοντας έναν εξωτικό τόνο στις μουντές σας διακοπές.
Τα ΜΑΤ σε καλοκαιρινές εξορμύσεις

Τα ΜΑΤ σε καλοκαιρινές εξορμήσεις

Η ομάδα Ποσειδώνας έρχεται να συμπληρώσει τις παραθαλάσσιες περιπολίες των ΜΑΤ, που ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, και υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλη την ελληνική οικογένεια.

epicnews.gr