Τα 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως έχει ξεπεράσει το Google+ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, "απειλώντας" -κατά πολλούς- το facebook και το twitter.

Ακόμα δε ξεκίνησε καλά- καλά τη λειτουργία του το κοινωνικό δίκτυο του διαδικτυακού κολοσσού της Google και καταμετρά, σύμφωνα με τα πρώτα καταγεγραμμένα στοιχεία, τους 10 εκατομμύρια χρήστες.

Οι χρήστες των social media φαίνεται πως επιζητούσαν κάτι νέο και όπως αποδεικνύουν τα πρώτα στοιχεία, μάλλον το βρήκαν στην για την ώρα beta (δοκιμαστική) εφαρμογή του Google+.H τόσο μεγάλη αύξηση χρηστών μέσα σε δεκαoκτώ μόλις μέρες, (από τις 28.06) είναι πραγματικά εντυπωσιακή σύμφωνα με τους αναλυτές, την ώρα μάλιστα που οι ίδιοι κάνουν λόγο για διπλασιασμό των 10 εκατ. χρηστών μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την Καθημερινή.


Τι είναι το Google+To Google + είναι η δυνατότητα που δίνει η Google σε όλους όσους έχουν ένα gmail λογαριασμό, να δημιουργήσουν κύκλους επαφών και να μοιράζονται μαζί τους σκέψεις, φωτογραφίες, ιδέες, προτάσεις. Πρόκειται λοιπόν για μια πλατφόρμα αλληλεπίδρασης μεταξύ χρηστών.
How to Get Free invite From Google + by Ternaskilop

Achramowicz Says He's `Impressed' With Google's... by Bloomberg

Ιωάννα Παχούλη


πηγη