Ένα σουρωτήρι απαίτησε να έχει στο κεφάλι του ένας 34χρονος από την Αυστρία για τη φωτογραφία διπλώματος οδήγησης, επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους... Ο ίδιος ήταν μέλος της "Εκκλησίας του Ιπτάμενου τέρατος των Σπαγγέτι"!
Ο 34χρονος Νίκο Αλμ έκανε αίτηση να του επιτρέπεται να τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα... σουρωτήρι για τη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης, όταν ανακάλυψε ότι επιτρεπόταν να το φορά μόνο εφόσον αποδείκνυε ότι ήταν απαραίτητο "στοιχείο" των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Η πραγματικά πρωτότυπη αίτηση του, η οποία στάλθηκε στα αρμόδια κεντρικά αυστριακά γραφεία μαζί με τέσσερις φωτογραφίες, ο Άλμ είχε τοποθετημένο στο κεφάλι του το σουρωτήρι, το οποίο θύμιζε καπέλο! Στην αίτηση ανέφερε ότι το να έχει στο κεφάλι του ένα μαγειρικό σκεύος ήταν απαραίτητη προϋπόθεση της θρησκείας του η οποία είχε το όνομα pastafarianism!

Ωστόσο, μετά από αίτησή του, οι αυστριακές αρχές απαίτησαν από τον ίδιο να πείσει τους γιατρούς ότι ήταν σε ψυχιατρικά υγιής ώστε να οδηγήσει. Ο Αλμ απάντησε ότι ότι ήταν μέλος της "Εκκλησίας του Ιπτάμενος τέρατος των Σπαγγέτι"- και αυτό τα έλεγε όλα!

Γράφοντας στο blog του, Αλμ δήλωσε: "Στη φωτογραφία είναι εμφανές ότι φοράω ένα σουρωτήρι, για να αποδείξω την "πίστη μου στην Εκκλησία του Ιπτάμενος τέρατος των Σπαγγέτι"!

Τι άλλο θα δούμε;


πηγη