Results 1 to 10 of 10

Thread: newcamd σε vu+duo

  1. #1
    gkpapad's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    anyware
    Age
    50
    Posts
    112
    Rep Power
    28

    newcamd σε vu+duo

    παιδια μπορω να περασω το newcamd στα emu του δεκτη;

  2. #2

    Dr.Dream's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ελλαδα---Εδεσσα
    Age
    51
    Posts
    1,571
    Rep Power
    3647
    καλησπερα
    Μπορεις φιλε απλα χρειαζετε να το περασεις manual μιας και δεν υπαρχει πλεον στα addons των image
    0100010001110010001011100100010001110010011001010110000101101101

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3
    gkpapad's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    anyware
    Age
    50
    Posts
    112
    Rep Power
    28
    που μπορω να το βρω;

  4. #4

    korn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    SatDreamGr
    Posts
    51,514
    Rep Power
    2484903
    δες στο tspanel, λογικά θα το έχει να το κατεβάσεις.-

  5. #5

    devilcosta's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Εδώ
    Posts
    9,710
    Rep Power
    2556267
    Το newcamd είναι πρωτόκολλο που το χρησιμοποιούνε διαφορα emu, στο enigma2 το newcamd cardserver δεν δουλεύει
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    ....................................
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    ....................................
    Module = CI+ Fransat.
    ....................................
    Tuner Card = TBS5925.
    ....................................
    Images = SatDreamGr.

  6. #6
    gkpapad's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    anyware
    Age
    50
    Posts
    112
    Rep Power
    28
    φιλε korn δεν το βρηκα, που ειναι;

  7. #7

    korn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    SatDreamGr
    Posts
    51,514
    Rep Power
    2484903
    Δεν ξέρω εάν το έχει, γι αυτό σου είπα να δεις.-

  8. #8

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    44
    Posts
    12,413
    Rep Power
    4091701
    δεν ξερω για ποιον σκοπο θελεις να το χρησιμοποιησεις,αλλα αν το θελεις για να διαβασεις καποια καρτα,τοτε μεσα στο oscam δουλευει το πρωτοκολο newcamd,η μπορει να γινει και με newcs+cccam η newcs+mgcamd..αν το θελεις για καποιον αλλο λογο...τοτε και cccam και mgcamd,μπορουν να συνεργαστουν καπως με newcamd
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  9. #9
    gkpapad's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    anyware
    Age
    50
    Posts
    112
    Rep Power
    28
    μπορεις να μου πεις 2 πραγματα παραπανω;

  10. #10
    Νομίζω ότι ούτε το newcamd ούτε το cardserver δουλεύουν σε enigma2...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. newcamd σε enigma1
    By gasgamer in forum ..Περί Dreambox Enigma 1
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-13, 23:32
  2. NewCamd!!!
    By tasosh4 in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-12, 13:28
  3. newcamd
    By sakis1234567 in forum Περί VU Enigma 2
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-12, 00:33
  4. NEWCAMD
    By adams in forum Καλώς Ήλθατε
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-12, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •