Ανανέωση συμφωνίας nova και Volleyleague για 3 χρόνια




Διπλό «χτύπημα» από τη Nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα εξασφάλισε για ακόμη 3 χρόνια το πρωτάθλημα Volley και ταυτόχρονα απέκτησε και τα τα δικαιώματα του Γουίμπλετον, της μεγαλύτερη διοργάνωσης τένις στον κόσμο, το οποίο θα προβάλει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.
Η Forthnet και η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών συνεχίζουν τη συνεργασία τους και έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια (2011-2014) και η Nova θα προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της στην Ελλάδα και την Κύπρο, τη σημαντικότερη διοργάνωση του ελληνικού Volley στην Ελλάδα, το Πρωτάθλημα Volleyleague.
Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που επικρατούν στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα, η Nova επιλέγει να υποστηρίζει και τα υπόλοιπα αθλήματα . Τόσο η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης όσο και ο ΕΣΑΠ δηλώνουν πως θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, σε μια σταθερή βάση ώστε να δημιουργηθούν περαιτέρω συνθήκες ανάπτυξης του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες αναμετρήσεις των πρωτοπόρων, όλα τα ντέρμπι των παραδοσιακών αντιπάλων και οι, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά από την ψηφιακ
Η προβολή του αθλήματος όμως δεν περιορίζεται μόνο στη μετάδοση αγώνων του Πρωταθλήματος αλλά θα υπάρχουν εκπομπές που θα καλύπτουν τη διοργάνωση. Ο δημοσιογράφος της Nova, Παντελής Λώλης και μια εξειδικευμένη ομάδα δημοσιογράφων, επιμελούνται την εβδομαδιαία εκπομπή του βόλεϊ, «Στο Φίλε». Το πρωτάθλημα της Volleyleague, θα προβάλλεται και μέσα από το Novasports - Αρχική Σελίδα καθώς η Nova εξασφάλισε και θα μεταδώσει αποκλειστικά σε Live Streaming επιλεγμένους αγώνες της διοργάνωσης.

Τέλος στην περίπτωση του Γουίμπλετον συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για ακόμη μία φορά αγώνες μεγάλων αθλητών μέσα από την συχνότητα των τριών καναλιών, αλλά και σε Υψηλή Ευκρίνεια
πηγή : media-industry.blogspot.com