Σχέσεις! Πόσο δύσκολες είναι, όχι μόνο για να φτιαχτούν, αλλά ακόμα περισσότερο για να μείνουν και να αντέξουν τη σκληρή … καθημερινότητα. Τα άστρα το μόνο που μπορούν, είναι να συμβουλέψουν, αλλά ο άνθρωπος είναι αυτός που παίρνει τη τελική απόφαση! Kάνετε εύκολα σχέσεις? …… Αλλάζετε συντρόφους σα τα πουκάμισα ή μένετε σταθεροί μέχρι τα γερατειά? Αγαπάτε κάποιον από αυτά που σας προσφέρει ή επειδή είναι ο άνθρωπός σας, από όλες τις απόψεις? Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος για να φλερτάρετε και να αποκτήσετε ταίρι στο άψε σβήσε?





Κριός
Σας αρέσουν τα δύσκολα! Τι να κάνουμε τώρα… τη βρίσκετε να ερωτοτροπείτε στις διακοπές σας ή στη δουλειά. Ο λόγος είναι εμφανές. Καμία σχέση τέτοιου είδους δεν έχει μέλλον. Είναι μικρής διαρκείας, γεμάτες πάθος και πολύ ένταση. Οι ξεπέτες είναι το φετίχ σας! Βαριέστε εύκολα για αυτό ο καβάντζα άνθρωπος υπάρχει πάντα κάπου εκεί έξω και σας περιμένει…


Ταύρος
Σας αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Όμως σας συναρπάζει το κρυφό, το μυστικό και το πάθος σας φουντώνει περισσότερο. ο συνδυασμός της σοβαρής σχέσης με ένα καλά κρυμμένο εραστή είναι ίσως το αγαπημένο σας hobby! Όμως επειδή είστε υλιστές και σας αρέσει η καλή ζωή, μια σχέση με ένα φραγκάτο «πουρό» δε θα σας χάλαγε καθόλου….


Δίδυμος
Ως τυχοδιώκτες και μη σταθεροί χαρακτήρες που είστε, δημιουργείτε σχέσεις μικρού μήκους και είναι κυρίως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πού να ψάχνετε τώρα? Το μόνιμο και το σταθερό, δε παίζει στο λεξικό σας. Προτιμάτε τους ανοιχτούς χώρους και το σίγουρο είναι ότι ποτέ δε θα δώσετε προσωπικά σας στοιχεία σε αγνώστους. Όσο και αν ψάχνει, ποτέ δε θα σας βρει!


Καρκίνος
Είστε μυστικοπαθής. Σας αρέσουν οι κρυφές σχέσεις, με άτομα αξιόλογα και κάποιου κύρους και φυσικά με το χρήμα στη τσέπη. Επειδή είστε άτομα που ζείτε στη κυριολεξία μέσα στο δικό σας συννεφάκι, η καλύτερη γνωριμία που μπορεί να προκύψει για εσάς είναι σε ένα επαγγελματικό γεύμα, σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο, όπου θα διαπιστώσετε τους τρόπους και τη καταγωγή του άλλου ατόμου. Η γοητεία είναι το παν για εσάς!


Λέων
Δεν είστε καθόλου συμφεροντολόγοι, μιας που έχετε φροντίσει από μόνοι σας να τα έχετε όλα! Οι διακοπές είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε σχέση. Μια ο ήλιος και η ζέστη, μια τα γενέθλιά σας, νιώθετε ότι είστε οι άρχοντες του κόσμου και αγαπάτε τους πάντες και τα πάντα. Σας αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά την απιστία την έχετε στο τσεπάκι!


Παρθένος
Η ζωή που κάνετε και η μανία να γίνετε καριερίστες σας ωθεί σε μυστικές σχέσεις! Συνήθως δεν έχετε χρόνο για προσωπικές υποθέσεις και η ανάγκη για επιβίωση σεξουαλική σας ωθεί να έντονες σχέσεις που όμως κρατούν για αρκετό καιρό. Οτιδήποτε πάει να μετατραπεί σε κάτι συνηθισμένο, θα σας κάνει να βαρεθείτε. Οι γρήγοροι ρυθμοί είναι αυτοί που σας εκφράζουν καλύτερα.


Ζυγός
Εσείς μπορείτε να κάνετε παντού σχέσεις. Δε σας νοιάζει καθόλου, αρκεί να περνάτε καλά και να είστε ευτυχισμένοι. Στις διακοπές σίγουρα ερωτεύεστε παράφορα, σίγουρα ονειρεύεστε όλη την ημέρα και αποζητάτε να ζήσετε τη πιο ρομαντική περίοδο της ζωής σας. Προτιμάτε όμως να είστε διακριτικοί και να μη γνωρίζουν οι άλλοι τα πάντα για την ερωτική σας ζωή. Σας αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, αλλά δε τρελαίνεστε κιόλας!


Σκορπιός
Ότι πιο κρυφό και μυστικό υπάρχει, σίγουρα κρύβεστε εσείς από εκεί πίσω! Σας αρέσει το μαύρο, σας αρέσει το απαγορευμένο, σας αρέσουν τα δύσκολα και συνήθως είστε εσείς οι τέλειοι εραστές! Οπουδήποτε κινείστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να δημιουργήστε τη πιο τρελή σχέση, ακόμα και για 1 ώρα, αλλά θα είναι γεμάτη πάθος και ερωτισμό.


Τοξότης
Εσείς μόνο στις διακοπές! Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το νησί, από το βουνό από τη φευγάτη κατάσταση που βιώνετε όπου και αν βρίσκεστε. Η ελευθερία σας εκφράζει, το καλοκαίρι σας τρελαίνει και η σιγουριά της ξεπέτας σας μετατρέπει σε φλογερούς εραστές. Σχέσεις πολλές αλλά με μικρή διάρκεια. Σχέσεις και γνωριμίες αμέτρητες με ανθρώπους εκλεκτούς, μοναδικούς που δύσκολα φεύγουν από τη ζωή σας.


Αιγόκερος
Εσείς είστε οι συμφεροντολόγοι όλων των εποχών. Το χρήμα, η δόξα και όλη η γκλαμουριά είναι η αιτία να κάνετε μια σχέση που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε γάμο. Επειδή είστε τέτοια άτομα, προτιμάτε να έχετε και τα μυστικά σας, όχι τίποτα άλλο για να μπορείτε να κρατάτε τον άλλον από εκεί που πονάει και να είναι δική σας επιλογή και μόνο να πείτε το αντίο. Σοκαρίστηκα και πάλι….


Υδροχόος
Το θέμα σχέση δε σας αρέσει καθόλου. Σας πνίγει, σας χαλάει και γενικά δεν είστε τύποι, που θα χαλάσετε τις διακοπές σας, τις δουλειές σας ή να έχετε και κανέναν ανάγκη. Ότι θέλετε συνήθως το έχετε, μιας που είστε δυνατοί χαρακτήρες. Το σεξ σας ενδιαφέρει μόνο και αυτό έρχεται από μόνο του σε εσάς. Όλες οι άλλες στιγμές είναι για ξεκούραση, χαλάρωση και τα φιλαράκια σας!


Ιχθύες
Ψαράκια, γρήγορα ξεγλιστρούν και δε τα πιάνεις ποτέ και πουθενά. Σας αρέσουν οι μυστικές σχέσεις και αυτές που κρατούν λίγο. Είστε άτομα που χωρίζετε συχνά. Κανένα μέρος δε σας εκφράζει ιδιαίτερα. Η προσωπική σας ζωή, όσο έντονη και αν είναι, τη κρατάτε κρυφή και μυστική από όλους. Είστε άτομα που μπορείτε να το παίξετε σε πολλά ταμπλό, αλλά στο τέλος θα σας πιάσουν! Ένα υποχθόνιο και σκοτεινό μπαράκι μπορεί να σας κάνει για αυτό που ψάχνετε….

F’Ariel


πηγη