“Στον ύπνο πιάστηκε” ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπάιντεν, ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, πήρε έναν υπνάκο, αφού μάλλον δε συγκινήθηκε και τόσο από τη συζήτηση για το τεράστιο δημόσιο έλλειμμα της χώρας.


Αυτά τα ολίγον τι βαρετά της ομιλίας του Ομπάμα αφορούσαν στο στόχο, μέσα στα επόμενα 12 χρόνια, κατ΄ανώτατο όριο, το έλλειμμα να περιοριστεί κατά 4 τρισεκατομμύρια δολάρια!

Συγχρόνως, ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε σε διακομματική συνεργασία, Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, για να αντιμετωπιστεί το δημοσιονομικό πρόβλημα των ΗΠΑ.Όπως και να 'χει, οι κάμερες "συνέλαβαν" τον Μπάιντεν, να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει σήμερα το γύρο του κόσμου.


Μία μόλις ημέρα πριν, ο φακός της κάμερας “συνέλαβε” μία ακόμη... παρασπονδία πολιτικού, όταν ο πρόεδρος της Τσεχίας, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στη Χιλή, έκλεψε στυλό, “εκμεταλλευόμενος” το γεγονός ότι ο Χιλιανός ομόλογός του, απευθυνόταν εκείνη τη στιγμή στους δημοσιογράφους.
Joe Biden Falls Asleep During Obama Speech

Σοφία Κατσαρέλη


πηγη