Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    luis67's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    94
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    18

    Exclamation OSD 3D SETUP πρόβλημα

    Υπαρχει ενα θεμα με τους εξωτερικούς υποτιτλους σε 3d ταινιες με την χρηση του osd3dsetup plugin,δεν φαίνονται σωστά.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Στον dreambox 500hd που ειχα και χρησιμοποιουσα το Osd 3d setup,ειχε τους υποτιτλους χωρισμενους και στα 2 μερη της εικονας δηλαδη ολοκληρο τον υποτιτλο στο αριστερο μερος της εικονας και ολοκληρο στο δεξι μερος της και οχι ετσι οπως φαινεται στο screenshot.Αυτο συμβαίνει σε όλες τις αναλύσεις,1080p-720p και ακόμα οταν επιλέξω auto ή sbs.

    Σας επισυναπτω 3d sbs video με εξωτερικους υποτιτλους

    [Only registered and activated users can see links. ] και εξωτερικοι υποτιτλοι [Only registered and activated users can see links. ].

    Σας ευχαριστώ.

  2. #2
    luis67's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    94
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    18

    Απ: OSD 3D SETUP πρόβλημα

    Αυτο που με ενδιαφερει βασικα ειναι να εχει τους υποτιτλους χωρισμενους και στα 2 μερη της εικονας δηλαδη ολοκληρο τον υποτιτλο στο αριστερο μερος της εικονας και ολοκληρο στο δεξι μερος της,δεν χρειαζεται να εχετε 3D TV για να το δειτε αυτο.Απλα αν μπορει να χωρισει τους υποτιτλους το ηδη υπαρχον plugin.

  3. #3

    athoik's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    9,799
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    534781

    Απ: OSD 3D SETUP πρόβλημα

    Quote Originally Posted by luis67 View Post
    Αυτο που με ενδιαφερει βασικα ειναι να εχει τους υποτιτλους χωρισμενους και στα 2 μερη της εικονας δηλαδη ολοκληρο τον υποτιτλο στο αριστερο μερος της εικονας και ολοκληρο στο δεξι μερος της,δεν χρειαζεται να εχετε 3D TV για να το δειτε αυτο.Απλα αν μπορει να χωρισει τους υποτιτλους το ηδη υπαρχον plugin.
    Νομίζω αυτό το είχαμε απαντήσει κάποια στιγμή στο παρελθόν.

    Αν όχι, τότε το απαντάμε τώρα, osmio4k υποστηρίζει 3d με hardware acceleration σε 720p.

    Οπότε αλλάζεις την ανάλυση σε 720p και δοκιμάζεις.

    In osmio4k, 3D works at 720p. This is because osmio4k utilizes the built-in 3D of bcm processor to optimize performance while many other boxes simply copy the content of the framebuffer twice into the display.
    Last edited by athoik; 02-12-19 at 18:30.
    Member SatDreamGr Projects

    Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
    Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916

  4. #4
    luis67's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    94
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    18

    Απ: OSD 3D SETUP πρόβλημα

    Quote Originally Posted by athoik View Post
    Νομίζω αυτό το είχαμε απαντήσει κάποια στιγμή στο παρελθόν.

    Αν όχι, τότε το απαντάμε τώρα, osmio4k υποστηρίζει 3d με hardware acceleration σε 720p.

    Οπότε αλλάζεις την ανάλυση σε 720p και δοκιμάζεις.
    Ναι οντως σε αναλυση 720p λειτουργει σωστα το osd 3d setup.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. *.IPK SETUP, HOW?
    By satonis in forum Περί SatDreamGr Images
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-16, 23:52
  2. How to setup CrossEPG for sky uk with ViX 3.0
    By sat gr in forum Εγχειρίδια Vu
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-13, 05:45
  3. All you need to setup TM-800 HD
    By korn in forum Technomate TM-800
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-11, 22:19
  4. setup tuner για 2 lnb
    By marinos in forum Εγχειρίδια Dream E2
    Replies: 2
    Last Post: 16-03-11, 17:26
  5. SETUP diseqc A/B
    By marinos in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-11, 00:53

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •