Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    nikolakis2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    25
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Re: Απ: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Quote Originally Posted by nautilus7 View Post
    Υπάρχει μια επιλογή που λέγεται "Mount again" (Προσάρτηση ξανά). Κάνει τίποτα;

    Δοκίμασε να φτιάξεις ξανά ένα mount για να δεις αν δουλεύει γενικά, και μετά ίσως μπορέσεις να καταλάβεις τι διαφορετικό χρειάζεται πλέον για να το βάλεις και στα παλιά mounts.

    Σε debug mode παίρνεις κάποιο σχετικό μήνυμα;


    EDIT: Το λινκ από το forum του openpli δεν το έχεις βάλει σωστά και δεν ανοίγει.
    Είναι το link που έχει στείλει ο @nautilus λίγο παραπάνω. To mount again δεν κάνει τίποτε.
    Το έλυσα όμως το πρόβλημα διαβάζοντας ποια αρχεία έχουν πειραχτεί. Τι έκανα λοιπόν.
    Άνοιξα το backup image που δούλευε πήρα τα αρχεία AutoMount.py και AutoMount.pyo και τα έβαλα στην θέση
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/NetworkBrowser διαγράφοντας τα παλιά και δίνοντας permissions 0644.

    Τέλος καλά όλα καλά δεν ξέρω τι πειράχτηκε εκεί τα αντικατέστησα και στους 2 δέκτες και όλα καλά.

    Ευχαριστώ και πάλι.

  2. #12

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    604
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    228198

    Απ: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Ναι, αλλά αυτή είναι προσωρινή λύση. Μόλις κάνεις update, θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα.
    Member SatDreamGr Projects

    Edision os mio4k, Edision os nino | Gibertini OP100L 22W - 75E | Inverto Black Ultra

  3. #13
    Skinner e2
    mcelliot_g's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,859
    Total Downloaded
    69.2 KB
    Rep Power
    49427

    Re: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με τα network mounts. Όχι μόνο χάνει την προσάρτηση, αλλά αλλάζει στις ρυθμίσεις και στις επιλογές προσάρτησης. Πιο συγκεκριμένα, για να προσαρτήσει πλέον θέλει σκέτο το rw (πριν απαιτούσε και το vers). Μετά όμως από οποιαδήποτε επανεκκίνηση του enigma2 αλλάζει μόνο του τις ρυθμίσεις σε vers=3,sec=ntlmssp,rw και δεν προσαρτεί αν δεν αλλάξει πάλι σε rw σκέτο για να επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα.


    Επίσης ο kernel 5.3 έφερε πάλι στο προσκήνιο το πρόβλημα με τις μεταφορές FTP όπως είχε ο kernel 5.0 δηλαδή πολύ αργή μεταφορά αρχείων.
    [COLOR=inherit !important]


    [/COLOR]
    Last edited by mcelliot_g; 20-10-19 at 20:47.
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    For OpenATV/OE-A images: [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #14

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    604
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    228198

    Απ: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Υποτίθεται ότι κάνει αυτόματο εντοπισμό της έκδοσης... αλλά μάλλον κάτι λείπει.
    Μήπως να τους το πεις στο παραπάνω thread στο openpli μιας και αυτοί έκαναν την αλλαγή;
    Member SatDreamGr Projects

    Edision os mio4k, Edision os nino | Gibertini OP100L 22W - 75E | Inverto Black Ultra

  5. #15
    Skinner e2
    mcelliot_g's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,859
    Total Downloaded
    69.2 KB
    Rep Power
    49427

    Re: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Μάλλον αυτό θα γίνει, το συζητούν κάπου ή να ανοίξω εκεί καινούριο θέμα?
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    For OpenATV/OE-A images: [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #16

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    604
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    228198

    Απ: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Το πόσταρε ο Θοδωρής πριν [Only registered and activated users can see links. ]
    Member SatDreamGr Projects

    Edision os mio4k, Edision os nino | Gibertini OP100L 22W - 75E | Inverto Black Ultra

  7. #17
    nikolakis2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    25
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Re: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Επανέρχομαι, έγραψα στο PLI το παρακάτω:

    ==================================================================
    Hi to all especially to the developers, I have the same problem in 2 recievers I have one Edision OS mini and one VU+ Uno, The OTA update on 17 or 18 of October had deleted all my mounts in /media/net folder.

    In mount manager all the shares are there but in the left icon there is a small red X.

    I have done all the solution in your previous posts using the above commands with no luck, I had tried deleting the shares and create them again with no success.

    This was happened after the update in both recievers.

    The temporary solution I had done because I record some programs in a NAS I have and with this problem I could not, is to replace AutoMount.py and AutoMount.pyo in the /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/NetworkBrowser folder using WinSCP, and restaring Enigma.

    Is threre any other solution? because after the future updates I have to do the same procedure.

    Thanks in advance.
    ===============================================================

    Καί πήρα την απάντηση

    The permanent (hopefully) fix for this will be part of tomorrow's 7.2-rc build, and will be in 7.2-release.

    ====================================================================

    Αυτό τώρα πως μεταφράζεται δηλαδή εμείς με το satdream πότε θα την πάρουμε με το ΟΤΑ εσείς θα ξέρετε παραπάνω.....

  8. #18

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    604
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    228198

    Απ: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Ωραία, αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι ήδη στο github [Only registered and activated users can see links. ]

    και αν θες βάζεις το νέο αρχείο να το δοκιμάσεις, αλλιώς περιμένεις μερικές μέρες να έρθει το update: [Only registered and activated users can see links. ]
    Member SatDreamGr Projects

    Edision os mio4k, Edision os nino | Gibertini OP100L 22W - 75E | Inverto Black Ultra

  9. #19
    Skinner e2
    mcelliot_g's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,859
    Total Downloaded
    69.2 KB
    Rep Power
    49427

    Re: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Δεν άλλαξε τίποτα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μοντάρισμα σωστό έως την επανεκκίνηση του enigma2!
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    For OpenATV/OE-A images: [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #20
    nikolakis2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    25
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Re: Πρόβλημα με την τελευταία Over OTA Update

    Quote Originally Posted by mcelliot_g View Post
    Δεν άλλαξε τίποτα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μοντάρισμα σωστό έως την επανεκκίνηση του enigma2!
    Συμφωνώ και εγώ το πρόβλημα παραμένει μέχρι στιγμής, το έγραψα στο PLI και είπαν ότι η αναβάθμιση δεν έχει ανέβει ακόμα, θα δείξει ....
    ( Εγώ πάντως αντικαθιστώντας τα 2 αρχεία που έχω αναφέρει παραπάνω και reboot, μετά από κάθε OTA Update προς το παρόν λύνει το πρόβλημα με τα mounts ).

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GS after update
    By ricki in forum SatDreamGr Images Chat
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-17, 08:27
  2. Next Update
    By Marc-UK in forum SatDreamGr Images Chat
    Replies: 3
    Last Post: 10-05-15, 23:44
  3. Bug in last update
    By clweb in forum SatDreamGr Images Chat
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-14, 20:45
  4. How to update Vu+ Duo CFE
    By sat gr in forum Εγχειρίδια Vu
    Replies: 0
    Last Post: 21-11-12, 09:07
  5. ba update
    By niknith in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 3
    Last Post: 26-03-12, 23:09

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •