θα ηθελα να μαθω πως περναω barry allen και images σε usb stick.αναλυτικα ομως γιατι ειμαι αρχαριος ακομα.στην flash εχω το newnigma 2.ευχαριστω.
θα ηθελα να μαθω πως περναω barry allen και images σε usb stick.αναλυτικα ομως γιατι ειμαι αρχαριος ακομα.στην flash εχω το newnigma 2.ευχαριστω.
Για αρχή δες εδώ:
http://www.satdreamgr.com/forum/show...?p=691#post691
Η πιο εύκολη λύση ???
Πέρασε το new menu και κατέβασέ το από εκεί.-
καλημερα φιλε καταρχην δεν λες τι δεκτη εχεις.μαλλον dm800.κατεβαζεις απο δω to baryallen και το βαζεις με ftp στο φακελο tmp.του δεκτη σου.μετα πας στον δεκτη και βρισκεις το manual addons install δεν θυμαμαι στο newenigma που το εχει νομιζω στο bluepanel το κανεις εγκατασταση αφου εχεις εννοειται στικ και σκληρο η 2 στικ στον δεκτη.restart enigma και εισαι οκ.τα image sto stick τα βαζεις στο φακελο media/hdd/MB IMAGES.τα βαζεις σε αυτον τον φακελο και μετα απο το μενυ του δεκτη addons baryallen και το μενου του baryallen πας ρυθμισεις για image sto MB.Εγκατασταση image απo τον φακελο MB.κανεις εγκατασταση το image που περασες κια εισαι ετοιμος.ελπιζω να βοηθησα.αν εχεις απορειες ρωταμε.
πολυ σωστα λεει ο κορν μπορεις να το κατεβασεις απο το newmenu μεσα απο το μενου του δεκτη.
παιδια εγκατεστησα το barry allen απο το new menou και ο δεκτης τα επαιξε.συνεχεια και συνεχεια κανει boot και δεν ανοιγει τιποτα.barry ballen working ξανα κλεισιμο ξανα boot και τιποτα.
To barry allen που έχει το new menu είναι μόνο για Images with Loader 83 (82 on 800) or higher !!!
Εσύ ποιο newnigma είχες πάνω στον δέκτη, παλαιό ή το τελευταίο ???
Αν είχες παλαιό πέρνα το newnigma 3.2 και θα είσαι οκ μετά.-
Παιδιά, ο φίλος μας ζήτησε όσο πιο αναλυτική διαδικασία γίνεται. Είναι προφανές ότι δεν έχει ακόμη αρκετή επαφή με το Enigma2 για να κάνει τα όσα του λέτε με περιληπτική περιγραφή.
Ίσως θα ήταν καλό γενικότερα να φτιάξουμε κάποιους αναλυτικούς οδηγούς για παρόμοια θέματα. Πολλοί νέοι χρήστες linuxάτων δεκτών θα το έβρισκαν χρήσιμο...
Προσπάθησε εδώ αν τα καταφέρεις αλλιώς γράψε αναλυτικά τι δεν μπορείς να κανεις
Member SatDreamGr Projects.
....................................
Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
Module = CI+ Fransat.
Tuner Card = TBS5925.
Images = SatDreamGr.
Πιαδια η ιδεα του φιλου dimfil για αναλυτικους οδηγους απο αρχικο σταδιο οδηγιων θα ειναι φοβερα χρησιμη.Μακαρι να γινει.
devilcosta εχεις παλι δουλεια να κανεις.
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας .σωθηκε ο δεκτης.αλα να ειστε σιγουροι οτι θα σας ξαναχρειαστω.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)