Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

  1. #1

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    1018943

    Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Έχω experimental image και μετά την εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων (29/10/2016) δεν λειτουργεί το oscam-emu (11272). Δεν ξεκινάει καν. Δοκίμασα επανεκκίνηση, αλλά μάταια. Το cccam τρέχει.

  2. #2

    athoik's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    10,436
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    2153026

    Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Στα feeds υπάρχει η έκδοση 11279.

    Μήπως δεν σου κατέβασε σωστά την νέα έκδοση;
    Member SatDreamGr Projects

    Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
    Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916

  3. #3

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    1018943

    Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Ααααα μάλιστα.

    1ον, δεν ήξερα ότι αναβαθμίζεται και το οscam παράλληλα.

    2ον, δεν χρησιμοποιώ την default διαδρομή για τον config folder του oscam, αλλά το έχω σε άλλη διαδρομή. Μετά την αναβάθμιση το αρχείο softcam.oscam στον φάκελο init.d που εκκινεί το oscam είχε αλλάξει (περιείχε την προκαθορισμένη διαδρομή), οπότε εξού και το μπέρδεμα. Έτρεχε, αλλά σε άλλη θύρα το web interface από αυτή που το έψαχνα εγώ.

    Μπορεί να προβλεφθεί αυτό, ώστε να μην αλλάζει την διαδρομή μέσα στο softcam.oscam μετά από αναβάθμιση;

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,705
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280057

    Re: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    μια λυση ειναι να μετονομασεις το oscam (bin) σε κατι αλλο,καθως επισης και το script του (και φυσικα μεσα στο script τα ονοματα) .δεν θα βρισκει το πακετο,δε θα το αναβαθμιζει.
    διαφορετικα,μπορεις να ξανα βαλεις τις default διαδρομες και να αναβαθμιζεται κανονικα (και να λαμβανεις και τα οποια νεα προσφερει αυτο),χωρις να πειραζει τα config σου...
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    1018943

    Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Καλώς, ίσως το κάνω έτσι. Αλλά μετά θα πρέπει να το αναβαθμίζω μόνος μου...

  6. #6

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,705
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280057

    Re: Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Quote Originally Posted by nautilus7 View Post
    Καλώς, ίσως το κάνω έτσι. Αλλά μετά θα πρέπει να το αναβαθμίζω μόνος μου...
    τοτε σε βολευει περισσοτερο η δευτερη λυση...
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  7. #7

    nautilus7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,041
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    1018943

    Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Όχι, δεν με βολεύει η default διαδρομή. Θέλω να έχω όλα τα αρχεία για τα softcams μαζί και σε εύκολα προσβάσιμο φάκελο. Τώρα τα έχω όλα στο /usr/keys/. Configs και κλειδιά για oscam-emu, oscam-ymod, cccam.

    Βέβαια, πλέον χρησιμοποιώ μόνο το oscam-emu και καθόλου τα άλλα emu. Θα δω τι θα κάνω.

  8. #8

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,705
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280057

    Re: Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    Quote Originally Posted by nautilus7 View Post
    Όχι, δεν με βολεύει η default διαδρομή. Θέλω να έχω όλα τα αρχεία για τα softcams μαζί και σε εύκολα προσβάσιμο φάκελο. Τώρα τα έχω όλα στο /usr/keys/. Configs και κλειδιά για oscam-emu, oscam-ymod, cccam.

    Βέβαια, πλέον χρησιμοποιώ μόνο το oscam-emu και καθόλου τα άλλα emu. Θα δω τι θα κάνω.
    ακριβως τα βηματα που κανεις,περασα κι εγω πριν καιρο...
    και κατεληξα κι εγω στο "κοκκινο" και πλεον τα αλλα τα "βλεπω" μονο για καμια δοκιμη/πειραμα...
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  9. #9
    fantasma's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    105
    Total Downloaded
    769.9 KB
    Rep Power
    23

    Απ: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    georgeflu ...to idio problima exo kai ego blepeis kamia apli lysi file...

  10. #10

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,705
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280057

    Re: Δεν εκκινεί το oscam μετά τις τελευταίες ενημερώσεις

    ποιο ακριβως ειναι το ιδιο προβλημα?εχεις ορισει δικες σου διαδρομες και χανονται στα update?
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Πρόβλημα oscam
    By tomgr in forum Γενικά Enigma 2
    Replies: 6
    Last Post: 17-09-14, 05:49

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •