H Axon θα παρουσιάσει το σύστημα Monitoring & Control Cortex μαζί με τα νέα προϊόντα 3Gb/s, HD Digital Glue και 3D Multiviewer στην Έκθεση NAB 2011 (North hall, Booth N3024) - Η αύξηση κατά 25% στις πωλήσεις το 2010, καθιστά την Axon κορυφαίο προμηθεύτρια εταιρεία στην αγορά των HD/3D OB Οχημάτων.

[IMG]http://img852.**************/img852/4798/axoncortexscreens.jpg[/IMG]
Οθόνες του λογισμικού συστήματος Cortex
Δέκα νέα Synapse modules και ένα σύστημα 3D multiviewer θα βρίσκονται στο επίκεντρο της παρουσίασης της ψηφιακής τεχνολογίας της Axon, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Έκθεσης NAB 2011 (Booth N3024).
Φέτος είναι η 15η χρονιά που η εταιρεία από την Ολλανδία, η οποία ειδικεύεται σε AV conversion, processing και compliance recording εφαρμογές, θα συμμετάσχει στην Έκθεση NAB.
Η Axon θα έρθει στο Las Vegas έχοντας σημειώσει την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Συγκεκριμένα η εταιρεία γνώρισε σημαντική αύξηση των εσόδων της το 2010, κατά 25% σε σχέση με το 2009. Αυτή η αύξηση τοποθετεί την Axon στην κορυφή των εταιρειών προμήθειας εξοπλισμού επεξεργασίας σήματος (digital glue) σε HD και 3D OB vans (πηγή: live-production.tv). Αυτόν το χρόνο, η Axon θα ανοίξει γραφεία στην Ρωσία και τη Σιγκαπούρη.
“Ερχόμαστε στη NAB σε μία εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη της Axon, με μία σειρά από νέα προϊόντα και πραγματική αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη,” σχολίασε ο Jan Eveleens, Chief Executive Officer της Axon. “Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της ανάπτυξης και της επέκτασης μας: Εστιάζουμε στην Βόρειο Αμερική και η NAB υπόσχεται ότι θα είναι ένα πολύ σοβαρό event για εμάς.”

Cortex, ένα ιδιαιτέρως compact monitoring και control σύστημα
Ένα σημαντικό προϊόν που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Axon είναι το σύστημα monitoring και control Cortex. Αυτή η neat software-based λύση έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον της αγοράς από την NAB2010, όπου η Axon φιλοξένησε γεμάτα ως προς την προσέλευση πελατών, master classes για το Cortex. Φέτος το προϊόν έχει βελτιωθεί με την προσθήκη επιπλέον δυνατοτήτων, όπως του hardware panel ελέγχου (CCP1601) και της επιλογής client (redundant) server.
Το Cortex διατίθεται στους χρήστες Synapse εντελώς δωρεάν.


[IMG]http://img832.**************/img832/9915/synapseframesaxon.jpg[/IMG]
Συστήματα Synapse από την Axon

Νέα προϊόντα για 3Gb/s εφαρμογές
Ανάμεσα στα σημαντικά νέα προϊόντα Synapse που θα εμφανιστούν στο Las Vegas είναι ο GRB100, ένας 3Gb/s HD και SD 48x16 channel shuffler - re-embedder. Με αυτήν τη νέα μονάδα, τα source κανάλια ήχου που χρησιμοποιούνται για embedding σε έξοδο SDI μπορούν να αντλούνται από δύο διακριτές 3Gb/s HD ή SD εισόδους και από 32 κανάλια που είναι διαθέσιμα στην quad speed multiplexing audio ADD-ON bus.
Μία τακτική λειτουργία αυτής της κάρτας φροντίζει για embedding εξόδου 16 καναλιών και η πηγή αυτού του ήχου μπορεί να αντλείται τόσο από SDI είσοδο 1 (η οποία συνήθως φέρει το video), όσο και από την SDI είσοδο 2. Η είσοδος δύο μπορεί να συνδεθεί σε μία δεύτερη SDI πηγή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την μεταφορά ήχου (δύο SDI streams πρέπει να είναι χρονικά κλειδωμένα). Η μονάδα είναι διαθέσιμη και σε HD/SD έκδοση, που μπορεί να έχει αναβαθμισμένη λειτουργία για τον χειρισμό 3Gb/s-σημάτων.
Άλλα σημαντικά-εξελιγμένα προϊόντα της Axon από την οικογένεια module Synapse που θα εμφανιστούν στην NAB είναι:
 Διάφοροι audio shufflers:
o 8-channel 2-group embedded audio processing κάρτα με presets (HAS05M)
o 8-channel 2-group embedded audio processing κάρτα με local AES/EBU εισόδους (HAS05E)
o 16-channel 4-group embedded audio shuffler κάρτα με presets (HAS05S)
 3Gb/s, HD, SD dual channel multi-viewer και monitoring κάρτα με 4 SDI εισόδους (GMW200)
 3Gb/s, HD, SD embedded domain Dolby E σε Dolby Digital (plus) transcoder με audio shuffler και audio description processor (GED130)
 Quad-Speed Dolby E decoder + Multi channel Dolby Digital (plus) encoder (DDP94)
 Quad-Speed Multi channel Dolby Digital (plus) encoder (DDP24)
 Quad-Speed Dolby E decoder (DBD18)
 8, 4 και 2 channel watermarking encoder που βασίζεται στην τεχνολογία encryption Civolution® (DAW88)

SynView 3D multiviewer
Η Synapse powered σειρά SynView multiview αναπτύχτηκε και διαθέτει 3D multiviewing. Το Set-up του 3D multivewer πραγματοποιείται από το λογισμικό σύστημα Cortex. Δύο είσοδοι multiview λοκάρονται ο ένας στον άλλο και απεικονίζονται δίπλα-δίπλα. Stereoscopic displays εξάγουν την 3D εικόνα. Επίσης, tallies, borders και UMD πληροφορία επεξεργάζονται για την 3D απεικόνιση.
Επιπροσθέτως, η Axon θα παρουσιάσει το σύστημα video logging και compliance recording TRACS, το οποίο προορίζεται για SD και HD σήματα.
Ακόμη, η εταιρεία θα λανσάρει νέο hardware control panel για το λογισμικό σύστημα monitoring και control Cortex.

radiotvlink