Η Νova και η Sony Pictures επεκτείνουν τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, θα συνεχίσουν να προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, σε Ελλάδα & Κύπρο.

Η Nova, προχώρησε σε ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Sony Pictures Television. H Sony Pictures, το studio που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office, θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά το πρόγραμμά της στη Nova!

Με την συμφωνία αυτή, τα κανάλια Novacinema εξασφαλίζουν για τους συνδρομητές τους μερικούς από τους δυνατότερους τίτλους φέτος, όπως το πολυαναμενόμενο «Inferno» με τον Tom Hanks, το δραματικό θρίλερ «Money Monster» με το δίδυμο των George Clooney και Julia Roberts , το «Baby Driver» με τον μοναδικό Kevin Spacey το τελευταίο «Resident Evil: The Final Chapter», αλλά και το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» με τους Kristen Stewart και Vin Diesel. Παράλληλα, μεγάλα blockbuster sequels και box office hits όπως την θρυλική επιστροφή των «Ghostbusters» με την Melissa McCarthy, αλλά και την μεγάλη αγάπη των παιδιών «Smurfs: The Lost Village»!

Ακόμα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή από την πλούσια ταινιοθήκη του studio, θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema μέσα από αφιερώματα και ειδικά σχεδιασμένες ζώνες. Ταυτόχρονα μέσω της συμφωνίας, επιλεγμένες σειρές που ξεχώρισαν στα φετινά LA screenings έρχονται τον Οκτώβριο αποκλειστικά για τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova.

Όλες οι ταινίες θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema σε ποιότητα HD, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης.

Η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της Sony Pictures και μέσω laptops, tablets και smart phones, υποστηρίζοντας τη νέα στρατηγική της Nova για διάθεση περιεχομένου μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.


Πηγή:digitaltvinfo.gr