Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, καταδίκασε σε 13 χρόνια κάθειρξης, ενώ επέβαλε και ποινή 90.000 ευρώ σε έναν 33χρονο, ο οποίος είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια και διακινούσε γυμνές φωτογραφίες τους.

Ο 33χρονος, υποσχόταν καριέρα μοντέλου σε ανήλικα κορίτσια, πείθοντάς τα μ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να φωτογραφηθούν γυμνά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις να έρθουν και σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, έβρισκε τα υποψήφια θύματά του, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών από την περιοχή της Πέλλας, μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


Παρουσιαζόταν δε, ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στα κορίτσια υψηλές αμοιβές και καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.


Ο 33χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Εσωβάλτα της Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών.

Σε αποθήκη στη συγκεκριμένη περιοχή, που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων θυμάτων του.


Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε ερωτικές σκηνές, μεταξύ τους.


Απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι προέβη στις πράξεις για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.


πηγη