[IMG]http://img140.**************/img140/3196/imagephpeh.jpg[/IMG]
Για όλο το Μάρτιο και τον Απρίλιο με ένα επεισόδιο κάθε Πέμπτη βράδυ
Το Universal Channel (ο Κόσμος της Ψυχαγωγίας) παρουσιάζει τη συναρπαστική αστυνομική σειρά “Flashpoint” (2ος κύκλος επεισοδίων). Τη σειρά αυτή θα απολαύσουν οι τηλεθεατές του Universal Channel κάθε Πέμπτη, στις 21:50 καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου και Απριλίου αλλά και μεταγενέστερα. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 3 Μαρτίου 2010.
Η Ειδική Ομάδα Δράσης (Strategic Response Unit – SRU) αποτελείται από την ελίτ των αστυνομικών, ανθρώπων συνηθισμένων σε θέματα ζωής και θανάτου. Οι πιο ριψοκίνδυνες αποστολές είναι το πεδίο δράσης τους. Απελευθέρωση ομήρων, εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, αντιμετώπιση συμμοριών είναι κάποιες από τις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται. Πως τα καταφέρνουν; Συνδυάζοντας εξαιρετική στρατηγική, ευφυϊα και ικανότητες.
Κεντρικά πρόσωπα στην «Ομάδα Ένα» είναι ο Ed Lane (Hugh Dillon) και ο Gregory Parker (Enrico Colantoni). O Ed διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο στη χάραξη της καλύτερης στρατηγικής, είναι ο αρχηγός της ομάδας, γοητευτικός, ανταγωνιστικός και πρόθυμος να πάρει ρίσκα. Ο Gregory, με την υψηλή συναισθηματική ευφυϊα του είναι ο υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις καθώς ξέρει να «διαβάζει» τους ανθρώπους.

2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ:
Ο 2ος κύκλος επεισοδίων έχει ως κεντρικό του άξονα το θέμα της οικογένειας. Πως συνδυάζεται η δουλειά ενός ριψοκίνδυνου αστυνομικού με αυτή ενός οικογενειάρχη; Τα μέλη της «Ομάδας Ένα» ερωτεύονται, μάχονται και διαπραγματεύονται μεταξύ τους ακόμα κι όταν σπεύδουν να σώσουν τη ζωή αγνώστων.
Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους εχθρούς τους: έναν τρομακτικό ελεύθερο σκοπευτή σ’ ένα μουσείο, έναν αδίστακτο λαθρέμπορο όπλων, μια αδελφότητα λευκών ρατσιστών, έναν «εκκολαπτόμενο» ψυχοπαθή, έναν άντρα που κινεί τα νήματα μιας τρομοκρατικής επίθεσης… κι’ έναν ανακριτή που στοχεύει στην «Ομάδα Ένα» αποδίδοντας της κατηγορίες για εγκληματική αδιαφορία.

Πληροφορίες για το Universal Channel
Το Universal Channel – μια από τις κορυφαίες εταιρείες του NBC Universal Global Networks – άρχισε να μεταδίδεται στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου 2008 μέσα από την υπηρεσία Conn-x TV, την πλατφόρμα IPTV του OTE, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των τηλεπικοινωνιών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το Universal Channel μεταδίδεται και στην Κύπρο από τις πλατφόρμες Primetel, Cablenet & Cytavision.
Το κανάλι φέρνει στους τηλεθεατές μερικά από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα σόου και ταινίες και έτσι προσφέρει όχι ένα απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά πραγματική διασκέδαση. H συναρπαστική διασκέδαση είναι Universal.
Με 24ωρη ψυχαγωγία «Made in USA”, το Universal Channel προσφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές αποκλειστικές παραγωγές μεγάλων στούντιο όπως τα Universal Studios, Warner Bros, International Television, 20th Century Fox Film Corporation και CBS Paramount.
Το Universal Channel παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως γνωστές όπως το Law & Order Los Angeles, την προτεινόμενη από τους κριτικούς Nurse Jackie, το συναρπαστικό Flashpoint καθώς και τους καλύτερους χαρακτήρες της Αμερικάνικης τηλεόρασης όπως το ντετέκτιβ Monk, την οικογένεια Parenhood, τους ερευνητές παραφυσικών φαινομένων Psych, τα μέλη πληρώματος του Sea Patrol, το βοηθό Σερίφη στο In Plain Sight αλλά και το ασυνήθιστο δίδυμο ντετέκτιβ στο Covert Affairs.
Αξιοποιώντας τη συμμετοχή του στη Universal Networks International (UNI), το πρόγραμμα του καναλιού έχει εμπλουτιστεί με αποκλειστικές παραγωγές όπως τα Rookie Blue, Haven και Fairly Legal.
Το Universal Channel προσφέρει επίσης μια μεγάλη επιλογή καλτ ταινιών, για κάθε γούστο, όπως The Blues Brothers, Twelve Monkeys, Bean, Carlito’s Way, Waterworld, Pitch Black, Meet Joe Black, Shakespeare in Love και άλλες.
Επιπλέον κάθε Σάββατο από τις 9:00μ.μ. έως τις 01:10π.μ., όπως και κάθε Κυριακή από τις 3:00μ.μ. έως τις 9:00μ.μ. το Universal Channel διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα της παγκόσμια γνωστής τηλεοπτικής μάρκας Sci Fi με παραγωγές επιστημονικής φαντασίας, φαντασίας και παραφυσικών φαινομένων του NBCUniversal.

Πληροφορίες σχετικά με το Universal Networks International

Το Universal Networks International, τμήμα του NBCUniversal που ασχολείται με τα κανάλια παγκοσμίως, είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα ψυχαγωγίας στον κόσμο. Παρέχει ποιοτικό περιεχόμενο και προγράμματα που μαγνητίζουν σε πάνω από 248 εκατομμύρια συνδρομητές σε 150 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Το πρόγραμμα διανέμεται από πέντε βασικά κανάλια, - το Syfy Universal, το DIVA Universal, το Studio Universal,το Universal Channel και 13th Street Universal. Όλα προσφέρουν στους τηλεθεατές ανά τον κόσμο ψυχαγωγικές εμπειρίες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Το Universal Networks International λειτουργεί και το Movies 24, ενώ συμμετέχει μέσω κοινοπραξίας και στο κανάλι KidsCo.
Το Universal Networks International αποτελεί τμήμα του NBCUniversal, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση ψυχαγωγικών, ενημερωτικών και πληροφοριακών προγραμμάτων σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Η Comcast Corporation ελέγχει το 51% του NBCUniversal και το υπόλοιπο 49% ανήκει στην General Electric.

naftemporiki