New Experimental SatDreamGr 8 Images
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    stratos31's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Καλησπερα.εχω ενα 800αρι γνησιο με open pli.(OE 1.6) Περασα χειροκινητα ενα plugin το αutocamd για ενναλαγη digea κ Νεριτ αλλα οποτε πηγαινα στο softcam απο το μενου η οθονη πρασινιζε..Εσβησα χειροκινητα το συγκεκριμενο αλλα τωρα οταν παω στο softcam/ci και πατησω η οθονη ειναι κενη.Λειπουν οι επιλογες,επιλογη cam και restart cam..Υπαρχει καποια εντολη να τα επαναφερω να μην τον φλασαρω απο την αρχη?

  2. #2

    devilcosta's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Εδώ
    Posts
    11,996
    Total Downloaded
    12.45 MB
    Rep Power
    1161580

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Δοκίμασε με τις δυο πιο κάτω εντολές telnet και restart enigma

    opkg update

    opkg install --force-reinstall --force-overwrite enigma2-plugin-pli-softcamsetup
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    ....................................
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    ....................................
    Module = CI+ Fransat.
    ....................................
    Tuner Card = TBS5925.
    ....................................
    Images = SatDreamGr.

  3. #3
    stratos31's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Σ'ευχαριστω για την απαντηση..εδωσα την εντολη,εμφανιζεται το softcam setup αλλα μολις το πατησω πρασινιζει η οθονη.

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,381
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008730

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    μηπως δεν εχει απεγκατασταθει το autocam? και επισης... γραφεις για openpli 2.1 ,εχω μια εντυπωση οτι εχουν κοψει το feed στον δεκτη,οποτε μου φαινεται περιεργο να το κατεβασε...
    προταση μου παντως,να βαλεις το satdreamgr image,το οποιο ειναι φτιαγμενο σε pli 3.0,οποτε θα ειναι και πιο συμβατο με διαφορα νεα προσθετα,σιγουρα πιο ενημερωμενο,αλλα και συνεχιζει να εχει μια καποια υποστηριξη (μια και το 2.1 εχει τελειωσει για την pli).
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5
    stratos31's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    το autocamd το κατεβασα χειροκινητα απο το νετ και το περασα στο temp.Διαγραφη εκανα μεσω του dcc στη διαδρομη usr/lib/enigma2/python/plugins/pli..ισως κατι δεν δεν εκανα σωστα..Αυτο σκεφτομαι να κανω να περασω satdream image που ειναι πιο ενημερωμενο.Μια ακομη ερωτηση πανω σ'αυτο.Παιρνει την τελευταια αναβαθμιση του tsmedia?

  6. #6

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,381
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008730

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Quote Originally Posted by stratos31 View Post
    το autocamd το κατεβασα χειροκινητα απο το νετ και το περασα στο temp.
    πιθανον αυτο να ηταν φτιαγμενο να δουλευει με τα νεωτερα λογισμικα,οποτε και οι πρασσινες οθονες

    Quote Originally Posted by stratos31 View Post
    Διαγραφη εκανα μεσω του dcc στη διαδρομη usr/lib/enigma2/python/plugins/pli..ισως κατι δεν δεν εκανα σωστα..
    πιθανον και εδω,μαζι με το autocamd να διεγραψες ολο το "softcamsetup"

    Quote Originally Posted by stratos31 View Post
    Αυτο σκεφτομαι να κανω να περασω satdream image που ειναι πιο ενημερωμενο.Μια ακομη ερωτηση πανω σ'αυτο.Παιρνει την τελευταια αναβαθμιση του tsmedia?
    tsmedia,υποστηριζε απ οτι θυμαμαι,τωρα αν υποστηριζει και την τελευταια εκδοση,μονο καποιος με δεκτη/image μπορει να απαντησει σιγουρα.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  7. #7

    kastorasgr's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    509
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    2958

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Eίχα δοκιμάσει να το περάσω στον παλιο μου 800ρι πριν κανα 9μηνο με image satdream oe2 για κλώνο. Επειδή το ts media είναι λίγο "βαρύ" ως plugin μου παρουσίαζε πρόβλημα και το παράτησα, και έβαλα μεμονωμένα μόνο τα plugin του που με ενδιάφεραν (πχ 1channel) Σε κάποια συζήτηση όμως που είχαμε εδώ μέσα (λογικά υπάρχουν τα posts), υπήρχε φίλος που ανέφερε ότι το κανε και του έπαιξε κανονικά.
    Δεν ξέρω αν ήταν πχ με flash expander ή κατι άλλο που να καλύπτει τις αδυναμίες του δέκτη σε flash,ram κτλ...
    (Στο 800se παντως μου παιζει πολυ καλά).
    -------------------------------------------------------------------------------------------------


    ΕΑΝ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ, AΦΟΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑΝ 1 ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΙΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ???

  8. #8

    mcelliot_g's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,879
    Total Downloaded
    69.2 KB
    Rep Power
    142265

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Τι το θέλεις το autocamd αφού με το oscam ymod t48 μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου?
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    For OpenATV/OE-A images: [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #9
    stratos31's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Total Downloaded
    0
    Rep Power
    0

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Δεν το γνωριζω το oscam ymod t48 αν θες πες μου περισσοτερες πληροφοριες..Περασα το satdream image kai εκανα κανονικα την τελευταια αναβαθμιση του ts media.Διαλεξα καποια addons που ηθελα και δουλευει κανονικα..Μια αλλη ερωτηση.Εκανα swap μεσα απο το μενου του satdream το usb που εχω και activate..λειτουργει σαν επεκταση μνημης?

  10. #10

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,381
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1008730

    Απ: DREAMBOX ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Quote Originally Posted by stratos31 View Post
    Δεν το γνωριζω το oscam ymod t48 αν θες πες μου περισσοτερες πληροφοριες..Περασα το satdream image kai εκανα κανονικα την τελευταια αναβαθμιση του ts media.Διαλεξα καποια addons που ηθελα και δουλευει κανονικα..Μια αλλη ερωτηση.Εκανα swap μεσα απο το μενου του satdream το usb που εχω και activate..λειτουργει σαν επεκταση μνημης?
    ναι,ακριβως αυτο κανει.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dreambox 800HD με sim2.01 kai Dreambox 8000HD
    By kossof in forum Μικρές αγγελίες
    Replies: 3
    Last Post: 26-08-13, 23:06
  2. dreambox sim2,10 vs dreambox sim ferrari
    By mariosvl2008 in forum ..Περί Dreambox Enigma2
    Replies: 4
    Last Post: 15-03-12, 08:41

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •