Results 1 to 9 of 9

Thread: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

  1. #1
    architech's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Total Downloaded
    649.3 KB
    Rep Power
    0

    Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    My backup from Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d image for Dm800se clone sim 2.10

    Contains:

    -Everything from Satdreamgr team +

    -Extensions:
    enigma2-plugin-extensions-audiosync
    enigma2-plugin-extensions-cutlisteditor
    enigma2-plugin-extensions-devicemanager
    enigma2-plugin-extensions-graphmultiepg
    enigma2-plugin-extensions-mediaplayer
    enigma2-plugin-extensions-mediascanner
    enigma2-plugin-extensions-openwebif
    enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer - 3.29

    -SystemPlugins:
    enigma2-plugin-systemplugins-cablescan
    enigma2-plugin-systemplugins-fastscan
    enigma2-plugin-systemplugins-hotplug
    enigma2-plugin-systemplugins-networkbrowser
    enigma2-plugin-systemplugins-positionersetup
    enigma2-plugin-systemplugins-satfinder
    enigma2-plugin-systemplugins-skinselector
    enigma2-plugin-systemplugins-softwaremanager
    enigma2-plugin-systemplugins-tempfancontrol
    enigma2-plugin-systemplugins-videomode
    enigma2-plugin-systemplugins-videotune

    + Mgcamd1.35a.

    Everything is up to date (except DVB modules & kernel modules)

    Contains also a script that everynight at 04:00 clears cache memory

    -Sattelites.xml = Updated

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2. #2
    paker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Total Downloaded
    6.91 MB
    Rep Power
    0

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    Πως μπορουμε να περασουμε το new menu στο image αυτο.Δοκιμασα μεσω του μενου απο το temp αλλα δεν γινεται.

  3. #3

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,614
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280034

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    αν και δεν εχω δεκτη για να το δοκιμασω,δεν βρισκω τον λογο του να μην γινεται. τι ακριβως κανεις? και τι ακριβως σου λεει (οτι δεν γινεται)?
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  4. #4
    paker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Total Downloaded
    6.91 MB
    Rep Power
    0

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    Περνω το αρχειο newmenu oe 2.0 και το tspanel 7.2 μεσω ftp στο temp του dreambox,μετα απο το μενου του dreambox εγκατασταση τοπικης επεκτασης πατωντας εγκατασταση μου εμφανιζει εγκατασταθηκαν 0 πακετα με 0 σφαλματα.

  5. #5

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    40
    Posts
    11,614
    Total Downloaded
    23.77 MB
    Rep Power
    1280034

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση απο menu/panel+/διαχειρηστης αεχειων , πας στον φακελο /tmp και πατας πανω στο αρχειο για να γινει εγκατασταση.
    αν δεν το καταφερεις παλι,πες να δοκιμασουμε με telnet.
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  6. #6
    architech's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Total Downloaded
    649.3 KB
    Rep Power
    0

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    Quote Originally Posted by paker View Post
    Περνω το αρχειο newmenu oe 2.0 και το tspanel 7.2 μεσω ftp στο temp του dreambox,μετα απο το μενου του dreambox εγκατασταση τοπικης επεκτασης πατωντας εγκατασταση μου εμφανιζει εγκατασταθηκαν 0 πακετα με 0 σφαλματα.
    θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το tspanel. Πιάνει αρκετό χώρο και στην ουσία δεν προσφέρει πολλά.
    Δοκίμασε όπως λέει ο georgeflu και αν χρειαστείς βοηθεία για telnet ή οτιδήποτε εδώ είμαστε.

    Με χίλια να βάλεις newmenu..

  7. #7
    paker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Total Downloaded
    6.91 MB
    Rep Power
    0

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    Δοκιμασα και απο αυτο το μενου και μου βγαζει το εξης, /bin/sh: syntax error: unexpected 'C'

  8. #8

    devilcosta's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Εδώ
    Posts
    12,058
    Total Downloaded
    12.45 MB
    Rep Power
    1882108

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    Δεν είναι λογικό να έχεις τέτοια μηνύματα σε εγκατάσταση αρχείου ipk, ανάλυσε με λεπτομέρειες πιο αρχείο προσπάθησες να εγκαταστήσεις και πως.
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    ....................................
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    ....................................
    Module = CI+ Fransat.
    ....................................
    Tuner Card = TBS5925.
    ....................................
    Images = SatDreamGr.

  9. #9
    paker's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    24
    Total Downloaded
    6.91 MB
    Rep Power
    0

    Απ: Sim2-Satdreamgr-4-0.Beta-dm800se-84d-18102014_backup_by_Architech

    SDG
    Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις .Τελικα το λαθος ηταν το αρχειο διοτι το ειχα κατεβασει δυο φορες και ηταν με την μορφη
    enigmaplugin-extensions-newmenu-oe-2.v0.all (2).ipk.Τελικα ολα καλα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 25-03-16, 18:50
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-03-16, 12:09
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-03-16, 07:19
  4. Replies: 4
    Last Post: 05-10-15, 21:32
  5. Replies: 2
    Last Post: 14-01-14, 18:24

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •