Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: επιλογη softcam

Απ: επιλογη softcam

πχ εκει στο μενου παω να αλαξω την softcamm apo 2.3.o πχ se 2.2.1 και δεν αλαξει με την επανεκινηση του δεκτη ειναι η ιδια συνεχεια !!!!

menu>Panel+>softcam konfiguration>διαλεξε softcam και στην αλλη ακρη της γραματοσειρας γραφη απλα CCcam και παω να το αλαξω εκει και γραφει η τιποτα η CCcam και απο κατω εχει της βερσιον το νουμερο 2.3.0

devilcosta's Avatar

Το κατέβασες πριν δυο φορες πράσινο κουμπί στο control
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    Module = CI+ Fransat.
    Tuner Card = TBS5925.
    Images = SatDreamGr.

Μπορει ,ισως , διοτι δεν μου ανοιγε τα γερμανικα και προσπαθουσα διαφορους τροπους!!!!!
    και μια που απαντησες φιλε μου εσυ να ρωτησω και κατι ακομα ,οταν ανοιγω τον δεκτη για να μου δει3ει εικονα στα γερμανικα pay tv καναλια πρπει να κανω την CCcam Manuel απενεργοποιηση και ενεργοποιηση ξανα και μετα βλεπω φως !!!!

Μιλάς για Pay TV και αντιτίθεσαι με τους κανόνες του Forum φίλε.
    Τέτοιου είδους posts είναι αντίθετα με τους κανόνες οπότε πιστεύω οτι το θέμα πρέπει να τελειώσει εδώ.
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

τεσπα ειπα Pay TV και τιποτα αλλο !!!! αστο εσυ δικε μου ακομα δεν σε καναν μοδερατορ οταν γινεις τοτε για μια λεξh pay tv κανε μας και banned ...
    επισης βλεπω πολλα παλια μου γνωστα προσωπα εδω μεσα απο τον παλιο καλο καιρο σε αλλο τεραστιο φορουμ με αλλο θεμα εκει που ημουν expert σαν μοδ και βοηθουσα πολυ κοσμο !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by poulopoulos; 24-11-13 at 20:48.

Νομίζω ότι δεν σε έθιξα αλλά άν το θεωρείς έτσι κάνε τα παράπονά σου στο team.
    Οσο για το αν είμαι ή όχι mod δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα και κόμπλεξ .
    Σαν να είχαν τελειωμό τα βάσανα και οι καημοί αυτού του κόσμου.
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

ουτε εγω σε έθιξα!!!! sorry για το of topic ...

εαν εκανα αυτο που λεεει ο παραπανω φιλος Το κατέβασες πριν δυο φορες πράσινο κουμπί στο control , υπαρχει καποιος τροπος να το φερω στα νερα του παλι??????

georgeflu's Avatar

Quote Originally Posted by poulopoulos View Post
    τεσπα ειπα Pay TV και τιποτα αλλο !!!! αστο εσυ δικε μου ακομα δεν σε καναν μοδερατορ οταν γινεις τοτε για μια λεξh pay tv κανε μας και banned ...
    επισης βλεπω πολλα παλια μου γνωστα προσωπα εδω μεσα απο τον παλιο καλο καιρο σε αλλο τεραστιο φορουμ με αλλο θεμα εκει που ημουν expert σαν μοδ και βοηθουσα πολυ κοσμο !!!!!!!!!!!!!!!!!
    αφου λοιπον εχεις διατελεσει mod, τοτε νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να κατανοησεις οτι καποια πραγματα απαγορευονται (γενικα) .πιο ειδικα τωρα,επειδη εκει που ειναι η εδρα της σελιδας,τα πραγματα ειναι καπως "αυστηρα" και επειδη καποιοι ειναι υπευθυνοι για οτι γραφεται εδω μεσα,οτι εχει σχεση με pay tv...κοβεται. φυσικα,υπαρχουν ενα σωρο αλλοι τροποι να γραψεις κατι,χωρις να εκθεσεις κανεναν,η να εκτεθεις κι εσυ.
    στο παραπερα τωρα,απ οτι φαινεται καποια πραγματα,δεν τα εχεις κανει καθολου,η σωστα (και απ οτι φαινεται τωρα αρχισες να σχολησαι με τετοιου ειδους δεκτες).αυτο δεν βγαζει το συμπερασμα "παιδια εχει προβλημα το image",αλλα το "κατι δεν κανω σωστα-βοηθηστε" (με προσοχη στο τι γραφουμε).
    αυτα τα λιγα ειχα να πω,αν μπορουμε να σε βοηθησουμε σε κατι (εντος καποιων οριων) στη διαθεση σου.
    ολα ειναι FLU

Member SatDreamGr Projects

georgeflu's Avatar

Quote Originally Posted by poulopoulos View Post
    ουτε εγω σε έθιξα!!!! sorry για το of topic ...

εαν εκανα αυτο που λεεει ο παραπανω φιλος Το κατέβασες πριν δυο φορες πράσινο κουμπί στο control , υπαρχει καποιος τροπος να το φερω στα νερα του παλι??????
    2 φορες πρασσινο κουμπι,εχει ολα τα προσθετα του λογισμικου για κατεβασμα. εκει θα βρεις πολλα και "διαφορα". αφου λοιπον κατεβασεις οτι χρειαζεσαι,κανεις επανεκκινηση για να φορτωσει και μετα ψαχνεις να το βρεις και να το δουλεψεις.
    ολα ειναι FLU

Member SatDreamGr Projects

οντως ετσι ειναι ... και απ οτι φαινεται τωρα αρχισες να σχολησαι με τετοιου ειδους δεκτες

χρονια ασχολιομουν με Humax kai edision kαι οχι με linux ειμαι στο διαβασμα λιγο στα ελληνικα φορα και πολυ στα ξενα φορα τεσπα θα το βρω και παλι μονος μου

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast