παιδια ολα τα σκιν κανουν για ολα τα image?εγω εχω italysat,εαν κατεβασω ενα σκιν απο το νεο μενου θα εχω προβλημα?μιλαω για κλονο vu+solo.
παιδια ολα τα σκιν κανουν για ολα τα image?εγω εχω italysat,εαν κατεβασω ενα σκιν απο το νεο μενου θα εχω προβλημα?μιλαω για κλονο vu+solo.
Όχι.
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να εγκαθιστάς μόνο skins που προορίζονται για το εκάστοτε image...
να σε καλα,αλλα για το italysat , image, δεν βρηκα κατι.
καποια skin,οπως πχ το glass hd ειναι θεωρητικα για ολα τα image.επισης...λογικα στα downloads του image,ολο και κατι ακομα θα εχει να κατεβασεις.
ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
ολα ειναι FLU
βρηκα απο τσπανελ hdglass16_7.31_all. κ ροταω στην περιπτωση που δεν κανει για το italysat image.τη μπορη να γινει στον δεκτη,θα εχω προβλημα
αν κατι δεν ειναι συμβατο με το image,τοτε οταν το επιλεγεις,θα εχεις πρασσινες οθονες. το χειροτερο,ειναι να εχεις πρασσινη οθονη κατα το boot (να μην ξεκιναει καθολου δηλαδη),οποτε σε αυτη την περιπτωση πας με ftp στην διαδρομη usr/share/enigma2 και διαγραφεις τον φακεο hdglass που θα υπαρξει εκει.λογικα μετα θα κανει κανονικα boot.
ολα ειναι FLU
Αυτό το skin ενδέχεται να σου μπλοκάρει τον δεκτη η να μην λειτουργεί σωστά αν δεν είναι συμβατό με το image σου, ακόμα και αν κανεις αυτό που γραφει ο georgeflu, αν δεν είσαι σίγουρος μην το περάσεις
Member SatDreamGr Projects.
....................................
Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
Module = CI+ Fransat.
Tuner Card = TBS5925.
Images = SatDreamGr.
επειδη λειτουργω λιγο πιο εκ του ασφαλους απο εσενα,το εριξα πανω.το δοκιμασα σε ολο το menu και σε ολα τα πανελ του image και μαλιστα,κατεβασα και διαφορα εικονιδια και screen απο μεσα.πουθενα δεν ειδα καποιο προβλημα,αλλα επειδη ειδα κατι που με παραξενεψε πριν το κατεβασω και κατα την εγκατασταση,αν το εγκαταστησεις και το βαρεθεις,η δεν σου αρεσει,μην το απεγκαταστησεις,γιατι πιθανον θα παρει μαζι του και καποια στοιχεια που χρησιμοποιουνται απο αλλα εργαλεια του image και θα εχεις προβλημα.
![]()
ολα ειναι FLU
το προβλημα μου ειναι ποσ δεν μπορω να συνδεθω με ftp με τιποτα ο δεκτησ αρνητε να κανει συνδεση,δεν τον εχω βαλει με νουλ καλοδιο αν το σηνδεσω με καλοδιο θα μπορεσω να σηνδεθω?