menu/προσθετα / πρασσινο κουμπι /drivers ... και θα δεις οτι εχει σχεση με rtl8881 /rtl8811 (για το παλιο σου στικακι) .
για το καινουριο, θα πρεπει παλι εντολη lsusb, να δουμε ποιο chip και με τον ιδιο τροπο, τον δικο του driver...
menu/προσθετα / πρασσινο κουμπι /drivers ... και θα δεις οτι εχει σχεση με rtl8881 /rtl8811 (για το παλιο σου στικακι) .
για το καινουριο, θα πρεπει παλι εντολη lsusb, να δουμε ποιο chip και με τον ιδιο τροπο, τον δικο του driver...
ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
Καλημερα.Αυτο μου βγαζει μετα την εντολη που εδωσα στο νεο usb wifiAttachment 21221
![]()
αυτο... δεν ειναι τοσο δημοφιλες...
μπαινεις στο feed και κατεβαζεις οτι εχει σχεση με mt7601u .
reboot και βλεπεις
ολα ειναι FLU
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Θα το ψαξω το μεσημερι και θα σου γραψω τι παιζει!!!
Για το openpli 9 θα δωσεις στο telnet
για το openpli 8.3 δεν υπαρχει μονο για το Openpli 8 Nightly buildCode:opkg update opkg install firmware-mt7601u opkg install kernel-module-mt7601usta opkg install enigma2-plugin-systemplugins-wirelesslan
Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου δωσατε πανω στο θεμα που ανοιξα με το usb wifi κατα καποιο τροπο βρεθηκε η λυση ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ γιατι τρεχω τι pli 8.3 λογο python 2.7 που υποστηριζει ολα τα plugin που θελω.Υπαρχει καποιο αλλο καλο image με python 2.7 που να μην ειναι παλιο και να αναβαθμιζεται συχνα οπως το pli
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Είσαι άτυχος με τις επιλογές στα δυο dongle , όπως σου είχα γράψει και στο linuxsat οτι δεν υποστηρίζει τον kernel που έχει το μηχάνημα σου
για το δεύτερο θέλει κάποιο patch γιατι υπάρχει κάποιο chipset κοινό με την ralink/mediatek. Για την python 2.7 απο 01/01/2020 έχει φτάσει στο "τέλος της ζωής της "(Εnd of Life) και τα περισσότερα image έχουν περάσει στην python 3...
Τώρα για να έχεις στο openPLi 8.3 το dongle την mediatek δώσε στο telnet
Code:opkg install http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-9-release/vusolo2/kernel-module-mt7601usta-3.13.5_3.0.0.4-r0.0_vusolo2.ipk opkg install http://downloads.pli-images.org/feeds/openpli-9-release/all/firmware-mt7601u_1.1+git296+4b2b151-r0.0_all.ipk
Χιλια ευχαριστω.Δεν εχω λογια!!!
kalispera.Οσο χαρηκα που ειδα το ασυρματο δυκτιο στο pli 8.3 μετα την εντολη που εδωσα..τοσο απογοητευτηκα που δεν λειτουργει!!
Οταν παω να κανω ανιχνευση ασυρματου δυκτιου το image κρασαρει...καΙ ΜΟΥ δινει αυτην την εικονα.Attachment 21223Attachment 21223
Δοκιμασα και καθαρο image αλλα τα ιδια!