Γεια χαρα σε ολους...
Ο δεκτης μου sf8008
Γεια χαρα σε ολους...
Ο δεκτης μου sf8008
ενα προβληματακι που ειχε εμφανιστει στις ενημερωσεις του sf8008, εχει λυθει, και μπορειτε να κανετε ενημερωση και σε αυτον τον δεκτη κανονικα πλεον.
ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
Καλημέρα και καλό Μήνα
Υπάρχει το νέο image για τον VU+ zero4K ;
Έχεις π.μ.
Ευχαριστώ πολύ για το link,
αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω to αρχείο καθώς μου ζητάει Username & Password.
για ξαναδες τα πμ σου!
ολα ειναι FLU
Τέλεια
Ολα ΟΚ
Συγχαρητήρια στην ομάδα και συντελεστές του SatDreamGr 10 - Python 3
Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά.
Ελπίζω να τακτοποιήσετε σύντομα μερικές μικρές ατέλειες που υπάρχουν για να το βγάλετε.
Το δε Proteus HD Skin είναι αυτό που κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι ένα skin -
Απλό,(με μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες) και καλαίσθητο και από σήμερα αντικαθιστά το αγαπημένο μου PLI.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά.Μήπως ειναι εφικτο να μπει στα προσθετα και το KODI η εαν υπαρχει αρχειο IPK.Eυχαριστω.
το kodi δοκιμαστηκε αρκετα, αλλα τα προβληματα ειναι τοσα πολλα, που τελικα αποφασισαμε να το αφησουμε εκτος για να προχωρησει το υπολοιπο image.
τωρα... εγινε ηδη μια υπερπροσπαθεια (λογω περιορισμενου χρονου πολλων απο εμας) το προηγουμενο διαστημα, για να λυσουμε καποια σοβαρα θεματα που υπηρξαν. αν οι συνθηκες (χρονος κυριως) το επιτρεψουν, ισως να το ξαναριξουμε καμια ματια, οχι ομως σχετικα αμεσα.
το .ipk και να βρεις, αυτο θα ζητησει πολλα παραλληλα αρχεια, τα οποια δε θα βρει, οποτε και δε θα δουλεψει
ολα ειναι FLU