ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
Καλησπέρα, Αθανάσιε!
Αυτό σημαίνει εγκατάσταση από την αρχή του Image ή με τις ενημερώσεις συνεχίζω να το έχω;
Από την άλλη, έχω ένα θέμα με το πρόσθετο "Dream-Explorer", που χρησιμοποιώ αρκετά!
Στο "SatDream 8" (Εικ. 5), εμφανίζεται κανονικά, ενώ στο "SatDream 10" (Εικ. 1 - 4), παρότι φαινομενικά γίνεται κανονικά
η εγκατάσταση, στο πλοηγό των προσθέτων δεν εμφανίζεται!
Μπορεί να διορθωθεί;
Εικόνα 1 - Εγκατάσταση πρόσθετου "Dream-Explorer" στο SatDream 10 (επιλογή)
Εικόνα 2 - Εγκατάσταση πρόσθετου "Dream-Explorer" στο SatDream 10 (Ολοκλήρωση)
Εικόνα 3 - Πλοηγός Προσθέτων 1 - SatDream 10
Εικόνα 4 - Πλοηγός Προσθέτων 2 - SatDream 10
Εικόνα 5 - Πλοηγός Προσθέτων - SatDream 8
Octagon SF8008 Combo
(Επίγεια + IPTV)
Σχετικά με το subssupport το "Σε νέα (καθαρή) εγκατάσταση" σημαίνει
απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου μόνο του προσθετέου subssupport και όχι
ολόκληρου του image.
οταν λεμε καθαρη εγκατασταση (στην παρουσα φαση)... εννοουμε απο την αρχη εγκατασταση του image. φυσικα μπορειτε να κανετε επαναφορα ρυθμισεων εαν εχετε δημιουργησει το αναλογο αρχειο...
το image ακομα ειναι στο "στρωσιμο" και πολλες φορες, στην προσπαθεια να ενταξουμε μια λειτουργεια, πεφτουμε πανω σε "τειχος"... που πολλες φορες, σημαινει "πισω" για καποιες διορθωσεις στα "ενδοτερα" του image, οπου χρειαζεται reflash, για να μην εμφανιζονται αργοτερα προβληματα (προς το παρων εχει εντοπιστει στο subsupport θεμα, αργοτερα ισως εμφανιστει και σε αλλα προσθετα 3rd party, η ακομα και σε λειτουργειες του image).
σχετικα με προσθετα τωρα...
θεωρητικα "χωρος" μας, ειναι ο βασικος κωδικας του image, και τα προσθετα συστηματος (και φυσικα τα plugin που εχουμε δημιουργησει εμεις). τα υπολοιπα, θα επρεπε να τα τροποποιησει ο εκαστοτε δημιουργος του.
ομως... ηδη η ομαδα μας, εχει τροποποιησει πολλα απο τα "παλια" plugins,και θα ακολουθησουν κι αλλα, απλως προσπαθουμε να βρουμε μια ισσοροπια στο να προχωραμε το image,και να προσθετουμε κι απο κατι, με καποια σχετικη σειρα στο ποσο σημαντικο ειναι αυτο, η ποσο "ζητηση" εχει.
φυσικα... στο πιο πανω, να προσθεσουμε, οτι υπαρχουν και καποιες προσθηκες/διορθωσεις απο αλλα μελη/developers,που δινει μια ευκολια στο να διορθωσουμε πιο ευκολα καποιο προσθετο.
συνοψις... δεν μπορω να υποσχεθω οτι θα γινει το dreamexplorer (η και το οποιοδηποτε αλλο προσθετο), αλλα (ας πουμε κατα καποιο τροπο) σιγουρα θα το παλεψουμε "οταν ερθει η σειρα του"
ολα ειναι FLU
Λοιπόν, σε μια γρήγορη περιήγηση που έκανα, δεν μου εγκατέστησε από το backup, το xstreamity (λογικό, αφού πρέπει να κατεβάσει τα py3 modules), μετά όμως εγκαθίσταται κανονικά.
Επίσης, δεν μου εγκαθιστά το vhannibal settings ή το dream explorer.
Σχετικά με το BissFeedAutoKey, αυτό εγκαθίσταται κανονικά (υπάρχει py3 version), αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου, ενώ αυτή υπάρχει και δουλεύει κανονικά.
το πρωτο, οπως το λες, ειναι λογικο.
στα παρακατω, το dreamexplorer ειναι στα υποψιν μια και εχει ζητηση,
το vhannibal https://www.satdreamgr.com/forum/sho...l=1#post148305 εδω το εχει ανεβασει ο scorpios268 ,
η απο εδω... να παρακολουθεις και τις εξελιξεις https://github.com/m4dhouse/NGsetting
για το autobisskey, υποτιθεται οτι ειναι για python3 ?(και αν γνωριζεις εαν παιζει σε αλλα python3 images)?
ολα ειναι FLU
openatv7.0 Το εχω δοκιμασει σε αλλο image py 3 και δεν λειτουργει .
Λοιπόν, σε OpenBh 5.0, το AutoBissKey μου βγάζει επίσης CW: Internet Conection ERR!
Ωστόσο εδώ το Dream Explorer δουλεύει κανονικά.
Update: τελικά έχει αναφερθεί και αλλού το internet error για το AutoBissKey py3.
μηπως υπαρχει καποιο προσθετο που να κανει ενημερωση το satellites.xml;