μαλλον επεσες σε λαθος στιγμη, και καποιο πακετο ηρθε λαθος...
μαλλον επεσες σε λαθος στιγμη, και καποιο πακετο ηρθε λαθος...
ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
Αυτό είναι κάτι που ξέφυγε στο update.Code:Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/enigma2/python/Screens/SoftwareUpdate.py", line 83, in checkTraficLightSDG ValueError: list.remove(x): x not in list [ePyObject] (CallObject(<bound method UpdatePlugin.checkTraficLightSDG of <class 'Screens.SoftwareUpdate.UpdatePlugin'>>,()) failed)
Τρέξε την παραπάνω εντολή να γίνει το update από κονσόλα (telnet).Code:opkg update && opkg upgrade && reboot
Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916
αν ηταν μονο για τον Τασο..., λυθηκε χθες το βραδυ...
του εδωσα σωστο "SoftwareUpdate.pyc" και αντικατεστησε το δικο του... ολα οκ
ολα ειναι FLU
Όσοι πήραν το προβληματικό update, πρέπει να κάνουν από console το update.
Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
Σε Octagon sf8008 την συμπεριφορά του image μετά από το τελευταίο update
μπορώ να την χαρακτηρίσω σταθερή.
Δοκίμασα όλα τα προεγκατεστημένα πρόσθετα με απόλυτη επιτυχία.
Το hbbtv δουλεύει όπως ακριβώς και στο SDG8.
Τα μόνα πρόσθετα από αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση και δεν δούλεψαν
(η εγκατάσταση έγινε από το feed του image) είναι το subssupport που ναι μεν εγκαταστάθηκε
όμως δεν φάνηκε στην λίστα των εγκατεστημένων προσθέτων (από άλλη πηγή εγκαταστάθηκε κανονικά)
και το Kodi που εγκαταστάθηκε και φάνηκε στην λίστα, όμως όταν πάει να "τρέξει" επανεκκινεί το image.
Σε γενικές γραμμές το SDG10 μπορώ να το χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση, έως τώρα δείχνει σταθερότατο και γρήγορο .
Ευχαριστώ.
Υ.Γ Εάν θέλετε να δοκιμάσω και κάτι που ίσως να μου διαφεύγει, πείτε μου.
Το θέμα με το subssupport διορθώθηκε.
Σε νέα (καθαρή) εγκατάσταση θα έρθουν τα αρχεία που απουσίαζαν.
Εγώ έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα που δεν μου δείχνει κανένα .ipk. Δεν ξέρω γιατί σε σένα εμφανίζονται πολλές φορές...
Όπως και να έχει το (δικό μου) πρόβλημα το εντόπισα και θα το φτιάξω το βράδυ. Πιθανώς στο ίδιο οφείλεται και το δικό σου. Οπότε ξαναδοκίμασε αύριο μετά από update και πες μας.
Edision os mio4k, Edision os nino | Gibertini OP100L 22W - 75E | Inverto Black Ultra
Το είδα κι εγώ αυτό που δεν εμφανίζει τα ipk στην "χειροκίνητη εγκατάσταση ipk",
δεν το ανέφερα όμως γιατί σκέφτηκα ποιος κάνει την εγκατάσταση έτσι όταν υπάρχει στο panel+
αυτός ο file manager που κάνει τα πάντα ;
Να το ζητήσω κι εγώ για sf8008;
Είναι δυνατόν να λάβετε μια δοκιμαστική εικόνα για vu + zero4k.
It is possible to get a test image for vu + zero4k.
Thanks