Page 13 of 17 FirstFirst ... 91011121314151617 LastLast
Results 121 to 130 of 164

Thread: SatDreamGr Enigma2 Multistream Support

Απ: SatDreamGr Enigma2 Multistream Support

Πολλά errors...

Code:
    tbsusb: usb write 0x92/4 to adapter 1 failed. (-32)
    tbsusb: usb read 0x91/1 from adapter 1 failed. (-32)

usb 1-1: DVB: adapter 1 frontend 0 symbol rate 542000 out of range (1000000..45000000)
    tbsusb: usb read 0xb8/4 from adapter 1 failed. (-32)

usb 1-1: DVB: adapter 1 frontend 0 symbol rate 542000 out of range (1000000..45000000)
    Δεν θέλει να συνεργαστεί η κάρτα με τον δέκτη σου. Δυστυχώς.
    Member SatDreamGr Projects

Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1
    Unamed: 13E Quattro - 9E Quattro on IKUSI MS-0916

Δηλαδη προκειται για ελαττωματικο κομματι αφου αλλοι με την ιδια καρτα προφανως δεν εχουν τετοια προβληματα, σωστα;

Τα ίδια προβλήματα έχω αντιμετωπίσει και εγώ με την 5980....

Mάλιστα, ο χρήστης eri77 έψαχνε να δει αν του κάνει η 5980 ή η 5925, επειδή ήμαστα κοντά, βρεθήκαμε και πήγαμε σπίτι του όπου βάλαμε στον et10000 στην 5980.

Την είδε αμέσως, σκανάραμε επιλεκτικά συχνότητες, οκ, κάναμε zapping και ξαφνικά "γρανάζια".

Μετά το κλείσιμο του δέκτη και το κρύωμα, όλα οκ, δούλευε, μέχρι να τα ξαναπαίξει..

Στην δική σου περίπτωση, ή κάτι κάνεις λάθος ή ζορίζεις άσκοπα την κάρτα, ή δεν έχεις κάνει κάτι να την κρατήσεις πιο δροσερή ή απλώς είναι ελατωματική ή απλώς δεν συνεργάζεται με τίποτα με τον δέκτη σου.

Αν είναι ελατωματική και στο PC θα σου κάνει τα ίδια, να την δοκιμάσεις εκεί.

Πάντως αν θέλεις σκάναρε τα κανάλια που θέλεις να βλέπεις με την TBS, κράτα την δροσερή και μην περιμένεις παραπάνω πράγματα.

Μάπα το καρπούζι...

Γενικά, η εμπειρία μου με τις TBS είναι άσχημη, ναι μεν δούλεψαν αλλά... Έχει στηθεί ένας μύθος γύρω από αυτές τις κάρτες λόγω μη ύπαρξης ανταγωνισμού. Η τουλάχιστον υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά πολύ πιο ακριβός.

Είπα και το ξαναλέω, μέσα στο 2017 θα έχουμε εξελίξεις, δεξιά / αριστερά υπάρχουν θετικά μυνήματα...

ΥΓ. H TBS στο νέο της μοντέλο 5927 έβαλε ανεμιστήρα................................. γιατί άραγε......................................

Wavefield T90: 0.8W - 1.9E - 4.8E - 13E - 16E - 19.2E - 23E - 26E - 33E - 39E - 42E - 45E on EMP Centauri DiseqC 16/1

Quote Originally Posted by deepbluesky View Post
    Εχω να προσθεσω και αλλο ενα παλαβο:

Μολις πηγα στο RAI 5 στην 11012V και η TBS 5980 οπως και το RAI News 24 στην 11637V πλεον δεν ανταποκρινοντε, επιστρεφω δοκιμαζοντας το RAI 4 στην 11179V και να λοιπον που παιζει ομως με ενδειξη λαθος συχνοτητας:

Αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα με τις TBS, για κάποιο λόγο αποσυντονίζεται ο τοπικός ταλαντωτής και αλλάζει η IF κάνοντας τη κάρτα να συντονίζει γύρω στα 1700Mhz πιο πάνω. Φυσικά παίζει μόνο εκείνη η συχνότητα πάνω στην οποία θα εμφανιστεί παντελώς τυχαία το πρόβλημα και καμία άλλη, αφού πλέον άλλη ζητάει ο χρήστης και άλλη πάει να συντονιστεί.
    Το περίεργο όμως είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως και αρκετά άλλα στον OSmini δεν το είχα έως και τον kernel 4.3, αλλά εμφανίστηκαν πακέτο από τον 4.5 και μετά. Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλο δέκτη μιας και ο VUDuo χάλασε αρκετά νωρίς (ελπίζω να τον βάλω για επισκευή μέσα στις γιορτές).
    Για να βλέπω όμως το πρόβλημα σε VuSolo2 που τρέχει παλιότερο kernel είναι και από αλλού το θέμα...

Γενικά και ενώ ξεκινήσαμε πολύ ελπιδοφόρα με τις TBS και φτάσαμε σε πολύ καλό σημείο, τα προβλήματα που παρέμειναν σε συνδυασμό με την παντελή αδιαφορία επίλυσής τους σε επίπεδο drivers από την ίδια την TBS έχει παγώσει το όλο project και την υπομονή μας μαζί και είναι κρίμα.
    Για την ιστορία πάντως στην δικιά μου TBS5925 τουλάχιστον δεν είχα ποτέ κανένα θέμα που να σχετίζεται με τη θερμοκρασία της. Άλλα θέματα ναι, πολλά και εκνευριστικά!!!
    Τουλάχιστον μας έμεινε η υποστήριξη MIS/ACM/VCM/APSK σε επίπεδο enigma2 που ελπίζουμε να βγει χρήσιμη με νέους δέκτες που θα υποστηρίζουν όλα αυτά εσωτερικά.
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    https://github.com/MCelliotG/GlamourAuraFHD-skin
    For OpenATV/OE-A images: https://github.com/MCelliotG/GlamourAuraFHD-ATV-skin

Ευχαριστω παιδια. Τουλαχιστον να ξερουμε που βρησκομαστε.

Η TBS 5980 οπως ειπα δεν ειναι δικη μου και αφου την χρειαζεται ο φιλος μπηκε ηδη στο κουτι της καθως του την επιστρεφω χωρις να επεμβω σε πατεντες ψυξης κλπ. Επομενως δεν μπορω ουτε να την δοκιμασω εντατικα στο PC για να αποκλεισω καποιο προβλημα στην ιδια. Ο φιλος ελπιζω να μπορει να ρυθμισει το κινητο του με το CrazyScan κατοπιν του το επιτρεψουν οι καιρικες συνθηκες αφου μιλαμε για πολωνικο χειμωνα.

Ευχομαι να το πηραν σοβαρα καποιοι κατασκευαστες το θεμα και να καταλαβαν οτι δεν ασχολουνται μονο feedhunters και DXers με ACM/VCM, Multistream, 16/32APSK, T2-MI κλπ. Υπαρχει αγορα. Τουλαχιστον αυτα που καταφερα εστω για λιγο να δω απο τις 5W μ' αρεσαν και ηδη μου λειπουν..

Πώς γίνεται αυτό ρε παίδες?? Είμαι ο μόνος που δεν έχω παράπονα και είμαι ακόμα ενθουσιασμενος?? Απο τα λεγόμενα εδώ έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και σε ποιο αποκωδικοπη πάει και κουμπώνει

Απλώς "ακούς" τι σου λένε...

Προφανώς είσαι ο μόνος που ασχολήθηκε και έκανε κάτι για να κρατάει δροσερή την TBS 5980.

Το έχω πεί τόσες φορές, ακόμη και η TBS το άκουσε το θέμα θερμορκασίας και έβαλε ανεμιστηράκι...

Όταν θα βγουν με το καλό δέκτες με MIS/PLS θα έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Κι εγω πιστευω πως εχει σχεση με τον δεκτη. Αν και πανω σε αλλο θεμα (iptv) εχω φαει κατι κολληματα με τον Solo² οπου πολλες φορες αναρωτηθηκα εαν τελικα φταιει το hardware.
    Και επιμενω να πιστευω πως δεν ειναι καθαρα θερμικο το προβλημα διοτι πως αλλιως εξηγειται αφου πριν καλα καλα το καλυμμα του εχει γινει χλιαρο συμπεριφερεται τοσο τρελλα οπου πρεπει να εχεις στομαχι πολυ γερο για να συνεχισεις το ψαξιμο.
    Κατα τ' αλλα τα βηματα παντου ειναι ιδια: Εγκατασταση του driver για τις TBS, ρυθμιση του δεκτη και σκαναρισμα επομενως τι θα μπορουσα να εχω κανει διαφορετικα απο σας που δουλευει η εκαστοτε καρτα;
    Τελος παντων ακρη δεν εβγαλα και δεν προκειται να βγαλω καθως δεν ειναι πια στην κατοχη μου και στον λιγο χρονο και με το λιγο κουραγιο που μου απομενει πρεπει να ασχοληθω και με αλλα θεματα.

devilcosta's Avatar

Εγώ με την tbs5925, solo2, και πιάτο αποκλειστικά για τον 5W στην tbs, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα
    Member SatDreamGr Projects.
    ....................................
    Orbital Position = 5W - 3E - 9E - 13E - 19E.
    Satellite Receivers = Edision OS Mio 4K -- Edision OS Nino+ -- Edision OS Mini -- Edision OS Mega -- Medi@link IXUSS ZERO -- Dm 7020HD -- Vu+ Solo 2 -- Octagon SF4008 Triple 4K.
    Module = CI+ Fransat.
    Tuner Card = TBS5925.
    Images = SatDreamGr.

Τι και αν έχουμε περάσει μήνες και ατελείωτες ώρες δοκιμών, αφού τόσο πολύ επιμένετε ότι όλα τα προβλήματα της TBS είναι μόνο θέμα θερμοκρασίας, τι άλλο να πούμε...
    GlamourAuraFHD skin - The vengeance of color
    For OpenPLI/SDG images:
    https://github.com/MCelliotG/GlamourAuraFHD-skin
    For OpenATV/OE-A images: https://github.com/MCelliotG/GlamourAuraFHD-ATV-skin