ναι θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω , ευχαριστω και συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου !
ναι θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω , ευχαριστω και συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου !
Δεν ζαλιζεις κανένα το θέμα είναι να βρούμε βρούμε λύση στο στο πρόβλημα σου.
δυστυχώς μου το εκανε ξανα, δεν ξερω τι μπορει να φταιει! μήπως κανω καποιο λαθος στην αρχη στις ρυθμίσεις ?
εγκατέστησα αυτο το image : SatDreamGR3.0.Doscam.DM800HD.SIM2.OE2.0.SSL84D.byHouara.08.11.2014.Clone
οι ρυθμίσεις που κανω ειναι να ενεργοποιήσω deafult γλωσσα τα αγγλικα σε καθε καναλι και τους αγγλικους υπότιτλους οπου υποστηρίζονται!
το μονο καλο ειναι οτι ξανα ανοιξε και δεν χρειάστηκε να flash-αρω ξανα τον dreambox, κόλλησε, τον εβγαλα απο το ρευμα και ξανα boot-αρε,
στις αλλες εκδόσεις που εβαζα δεν boot-αρε ξανα! κολλούσε στην αρχικη εικονα!
εντωμεταξυ για να καταλαβετε εβλεπα travel channel απο τον ASTRA 23.5 και ειχα ενεργοποιησει τους ελληνικους υπότιτλους (μιας που είχε ελληνικούς και ρουμανικους), αλλαζω καναλι και βαζω πχ bbc, το αποτέλεσμα ειναι να κολλαει το τελευταίο frame αλλα οι υποτιτλοι απο το travel channel να παιζουν κανονικα, οποιο αλλο καναλι να βαλω οι υποτιτλοι παιζουν και υπαρχει κολλημένο το τελευτεο frame απο το travel channel!!!
αυτο ειναι το προβλημα μου ! υπαρχει λετε γιατρειά ?
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, τρεχει το cccam 2.3.0, αλλα νομιζω το 2,1,4 πρεπει να ειναι καλυτερο! σκεφτομαι μηπως φταιει κατι τετοιο
μπηκα να το βρω αλλα δεν το εχει μεσα, εκτος και παλι αν το κανω λαθος ! => πρασινο πληκτρο => ξανα πρασινο ''ληψη προσθετων'' => softcams και ψαχνω την version Που θελω, δεν υπαρχει ομως!
Last edited by jose; 14-01-15 at 01:40.
ολα ειναι FLU
Member SatDreamGr Projects
δεν ξερω αν φταιει το diseq (ελπίζω δηλαδη) γιατι με το image του nemesis ηταν ολα καλα, απλα ειναι καπος βαρύ και το openpli μου άρεσε πιο πολυ και εχει μεγαλητερη χρησιμότητα!
τωρα αλλαξα τον cccam να δω μηπως ειναι αυτο !