Πρόβλημα με εικόνα σε vu duo4K
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΚΑΠΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ,Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ ΜΕ ΠΜ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΕΓΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΤ ΥΠΟΤΗΤΛΟΥΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΛΙΠΑ ΑΛΑ ΟΧΙ ΕΚΟΝΑ
ΚΑΙ ΝΟΜΗΖΩ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΦΟΡEΙΩΝ DVB MODULES
ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΕΝΑ ΕΧΩ ΒΑΛΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΆ
biros
[email protected]
Απ: vuplus-dvb-modules-vuzero-3.13.5+20190715-r0
Φίλε μου πες μας πρώτα
Ποιον δέκτη έχεις ?
Ζητάς οδηγούς για Vu Zero και στις φώτο φαίνεται ότι ο δέκτης είναι Vu Duo4K
-Το image που έχεις περασμένο είναι ενημερωμένο ?
- Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το δέκτη, σε ποιους σταθμούς έχεις ήχο - υπότιτλους αλλά δεν έχεις εικόνα ? Σε επίγειους, σε δορυφορικούς ?
Απ: vuplus-dvb-modules-vuzero-3.13.5+20190715-r0
Ο ΔΕΚΤΗΣ ΜΌΥ ΕΙΝΑΙ VU+DUO4K ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ
ΝΟΜΗΖΩ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΝΧΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ DCC V2.96 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΟΜΗΖΩ ΟΤΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ MODE ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ PREVIOUS PICTURE
HDMI ΑΛΑΞΑ 3 ΧΩΡΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕ DREAM DROID LOGIN ΣΤΟ GSM ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,& LAPTOP ΑΝΟΙΓOYN ΜΕ VLC PLAYER
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΣΤΟ PREVIOUS PICTURE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
biros
Απ: Πρόβλημα με εικόνα σε vu duo4K
Καταρχήν άλλαξα τον τίτλο του θέματος σου για να μην μας μπερδεύει.-
Από τα γραφόμενα σου πιστεύω ότι έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις εικόνας και γι αυτό την έχασες.
Δοκίμασε να πας μενού/ρυθμίσεις/σύστημα/ήχος-εικόνα/ρυθμίσεις εικόνας-ήχου/λειτουργία και άλλαξε την επιλογή που έχεις σ΄ αυτή που θέλεις, και μετά πράσινο κουμπί για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου.-
Αν δεν έχεις καθόλου εικόνα ούτε καν του μενού, ώστε να βλέπεις τι αλλαγές πρέπει να κάνεις, γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις το image καθαρό από την αρχή, χωρίς να επαναφέρεις ρυθμίσεις, μήπως και αυτές που έχεις κάνει και δεν έχεις εικόνα έχουν αποθηκευτεί στο backup και στο χαλάει πάλι.-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
biros
Στις ρυθμίσεις έκανες αυτό που είπα και εάν ναι τι ρυθμίσεις είχε η εικόνα σου και ποιες έβαλες ?
ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,
ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΌΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΊ ΣΤΟΥΣ ΝΤΡΑΗΒΕΡΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ.
ΣΤΕΛΝΩ ΣΚΡΙΝ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Καταρχήν στην πρώτη εικόνα στην δεύτερη επιλογή γιατί έχεις ανάλυση 1080 ενώ ο δέκτης είναι 4Κ
Γιατί δεν βάζεις 2160 ?
Κατά τα άλλα θα πρέπει να μελετήσω τις εικόνες σου οι οποίες είναι και κάθετες και στα γερμανικά που δεν κατέχω ......!:;!,;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΙΝΤ ΣΚΡΙΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΛΛΑ,Attachment 21024Attachment 21025Attachment 21026
Βασικά η πρώτη εικόνα με ενδιαφέρει και δεν βλέπω κάτι λάθος, εκτός αν κάτι μου διαφεύγει.-
Γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις πάλι το δικό μας image από την αρχή, χωρίς όμως να επαναφέρεις τυχόν ρυθμίσεις που έχεις κρατήσει σαν backup.-
Να κάνεις δηλαδή καθαρή εγκατάσταση.-
Να δούμε αν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα.-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΜΠΩΡΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΕΙ.
Έχεις προσωπικό μήνυμα .-
Ευχαριστώ πολλή αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει,
Μόλις έκανα αναβάθμιση,
Δηλαδή πέρασες το νέο image από την αρχή
Έκανες τις ρυθμίσεις των tuner χειροκίνητα
Πέρασες νέα settings
Δεν πέρασες κάτι από backup
Δεν κατέβασες κάποιο πρόσθετο
Και το πρόβλημα παραμένει ?
Αν έκανες όλα αυτά πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι από το λογισμικό του δέκτη .....
Παραπάνω έχεις πει ότι δοκίμασες και με άλλα τρία HDMI....
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε μετά από την εγκατάσταση του image
Ναι τα έκανα όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα και settings κατέβασα μια συχνότητα ελεύθερα κανάλια, έχω ήχο αλλά όχι εικόνα,
Όπως σου ανάφερα σε προηγούμενη συνομιλία μας πιστεύω ότι διέγραψα drivers εικόνας και νομίζω εκεί οφείλεται το πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζω ποιεί drivers είναι και σε πιο φάκελο να τa βάλω?
Ευχαριστώ
biros
Re: Απ: Πρόβλημα με εικόνα σε vu duo4K
σκετοι drivers εικονας, δεν υπαρχουν.
επειδη ομως κι εγω διαβασα προσεκτικα και εψαξα το τι θα μπορουσε να φταιει... δεν βρισκω απλη λυση, οποτε μαλλον θα δοκιμασεις να ξαναπερασεις το λογισμικο στον δεκτη απο την αρχη.
Καλημέρα
Ευχαριστώ για απαντήσεις αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα μου,
επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι και η μίνι TV στον αποκωδικοποιητή δεν έχει εικόνα
ευχαριστώ
biros
Re: Απ: Πρόβλημα με εικόνα σε vu duo4K
δηλαδη ξαναπερασες το image απο την αρχη και δεν??? (sdg8 ετσι???)
αν ναι, τοτε δοκιμασε να περασεις το image καποιας αλλης ομαδας, να αποκλεισουμε το οτι εχει καποιο θεμα ο δεκτης...