-
Plugin με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα για Enigma 2
Plugin με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα για Enigma 2
Επειδή πιστεύω είναι κάτι που έλειπε, σας ανεβάζω ένα plugin για Enigma2 με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα που μολις τελείωσα.
Eυχαριστώ τα τeam του satdreamgr και satgrekco για την υποστηριξη, και του tunisiasat για την ιδέα στην οποία βασίστηκα.
Θα το βρείτε εδώ:
Code:
http://rapidshare.com/files/452898673/Greek_net_Radio_E2_by_kastorasgr.rar
Καλή διασκέδαση!
-
Απ: Plugin με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα για Enigma 2
Παρα πολύ καλο,δουλεύει θαυμάσια και έχει πολλά ελληνικά Radio
Προστέθηκε Στο New Menu-Plugins
Και Downloads-Plugin e2
-
Μπράβο Μιχάλη ,πολύ καλή δουλειά....
-
Συγχαρητήρια Μιχάλη για την δουλειά σου !!!!
-
Μολις το περασα πολυ καλο μπραβο σου
-
Παιδια ενα bug που υπαρχει στα "libero" & "metropolis" θα το διορθωσω πολυ συντομα και θα παιξουν κι αυτα. Θα ξανανεβει το νέο αρχειο εδώ.
Φυσικα εδω περιμένω και τις οποιες δικες σας παρατηρησεις.
-
sto metropolis lipi to http:....... kai de leitourgei prasini othoni
-
Ναι αυτο ειπα παραπανω, οτι το γνωριζω και εχει σχεδον τελειώσει η διορθωση.
Αν υπαρχει και κατι αλλο πειτε μου.
(Εξαλλου, στα τοσα ραδιοφωνα πιστευω λογικο ειναι και κατι να ξεφυγει)
-
Αν πατησης πανω στο (ΠΕΡΙ) ο δεκτης κρασαρη το δοκιμασα δυο φορες
Δεν ξερω αν αυτο συμβαινει μονο σε μενα
-
Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα,ίσος να είναι από το skin,άλλαξε το και δοκίμασε
-
Εχω το image tou forοum και το skin του Ηλια
-
Quote:
Originally Posted by
kastri59
Εχω το image tou forοum και το skin του Ηλια
Ναι έχει πρόβλημα το (περί) εδώ
-
Nεο αρχειο με διορθωμενα τα 2 ραδιοφωνα που παρουσιαζαν προβλημα.
-
Φιλαρακι.....σαν beta tester .....οφειλω να ομολογησω δημοσια πλεων συγχαρητιρια για την υπομονετικοτατη δουλεια σου.Πολυ χρησιμο το plugin σου.
Παντα τετοια.
-
Ναι Χρονη μου, θελω να σ ευχαριστησω και δημοσια για τις επιπονες δοκιμες σου στο plugin, και τα δρομολογια σου σε δεκτες γνωστων και φιλων που ειχαν στημενα διαφορα images και γενικα την ολη υποστηριξη :D. Αλλα απο την αλλη φιλε μου,αυτο το εχω κάνει ήδη, ευχαριστωντας εδω το satdream team, στο οποιο απο την πρωτη στιγμη συμμετέχεις ενεργα. Αλλα ας μην αναφερόμαστε σε ονόματα, γιατι θα ηταν αδικο να μην μιλήσω πχ για τον korn, τον devilcosta, τον nikosthe, κτλ απο εδώ, αλλά και τον georgeflue απο το satgreko (και απ εδώ απ οτι βλέπω), κτλ κτλ...
Τα είπα στο πρώτο post όλα με μια λέξη, "team". Eκει ειναι η δύναμη για την δημιουργία...!
-
Τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει? Τι γράφει το crashlog? Γιατί κι εγώ που το δοκιμάζω με το skin μου δεν μου κάνει κανένα πρόβλημα!
http://img809.imageshack.us/img809/8721/netradio2.jpg
-
Καλημέρα, και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.........με το "περι"
-
Code:
http://rapidshare.com/files/453524907/enigma2_crash_1300481951.rar
εδω το crashlog Ηλια.
-
Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το crashlog είναι από την παλιά βερσιόν του GXI! Αν αυτό είναι που χρησιμοποιήθηκε στο image, κακώς δεν ρωτήθηκα! Σαφώς και στη νέα βερσιόν (αυτή που ανέβασα εδώ ως τεστ) που πίστευα ότι μπήκε δεν υπάρχει αυτό το θέμα!
Ο λόγος που γίνεται το crash είναι ότι υπάρχει ένα πρόσθετο βασικό στο image που έχω σκινάρει και έχει ίδιο όνομα με το περί του netradio! Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα skins που είναι συμβατά με το gp3! Δεν γίνεται διαφορετικά, μιας και δεν σκινάρεται αλλιώς το about του gemini!
-
φιλε πολυ ωραιο το plugin σου!!!!!αν θες φτιαξε λιγο τον best 92,6 γιατι δεν παιζει!!και περνα αν ειναι ευκολο mad radio,nitro,sfera,village,athens deejay,kiss fm και αλλους σταθμους τετοιου ειδους!!στο λεω γιατι δεν μενω αθηνα και το pc μου χτυπαει 12ωρα για να ακουω αυτους τους σταθμους!!!! :-)!!και παλι συγχαρητηρια!!!
-
Απλα τελειο!!!Αν μπορεις κατα καιρους,αναβαθμηζε το...
-
Quote:
Originally Posted by
sotirisv
φιλε πολυ ωραιο το plugin σου!!!!!αν θες φτιαξε λιγο τον best 92,6 γιατι δεν παιζει!!και περνα αν ειναι ευκολο mad radio,nitro,sfera,village,athens deejay,kiss fm και αλλους σταθμους τετοιου ειδους!!στο λεω γιατι δεν μενω αθηνα και το pc μου χτυπαει 12ωρα για να ακουω αυτους τους σταθμους!!!! :-)!!και παλι συγχαρητηρια!!!
φιλε μου δυστυχως δεν μπορουν να παιξουν στο plugin ολοι οι σταθμοι που ακους στο pc.ο λογος ειναι οτι ο τυπος των σταθμων πρεπει να ειναι shoutcast και σε αυτους δεν θα λειτουργησουν αυτοι που ειναι τυπου mms.
-
Quote:
Originally Posted by
corfu
Απλα τελειο!!!Αν μπορεις κατα καιρους,αναβαθμηζε το...
φυσικα υπαρχει η προθεση να αναβαθμιζεται. και φυσικα ο καθενας μας μπορει να ποσταρει εδω αν γνωριζει καποιο σταθμο (με την ip του) και μετα τον περναμε στην λιστα.
-
Re: Plugin με Ελληνικά ιντερνετικά ραδιόφωνα για Enigma 2
Επίσης θα προσθέσουμε στο Νew Menu όταν υπάρχουνε αναβαθμίσεις να κατεβαίνει η λίστα και όχι να χρειάζεται ξανά εγκατάσταση το plugin για να γίνετε η αναβάθμιση
-
Quote:
Originally Posted by
georgeflu
φιλε μου δυστυχως δεν μπορουν να παιξουν στο plugin ολοι οι σταθμοι που ακους στο pc.ο λογος ειναι οτι ο τυπος των σταθμων πρεπει να ειναι shoutcast και σε αυτους δεν θα λειτουργησουν αυτοι που ειναι τυπου mms.
pws mporw na dw ti tupou einai, etsi wste na boh8hsw kai egw sthn pros8hkh tous??euxaristw gia thn apanthsh!
-
Μπορεις αν το ακους σε κάποιον player βλέποντας απλα στις ιδιότητες του.
Αν ακους μεσα απο σελίδα είναι πιο σύνθετο. Ή το εύκολο με δεξι κλικ, ή στα πιο δύσκολα μπορειτε στον browser να πατησετε (πχ στον mozilla) προβολή του "κώδικα σελίδας" και εκει να βρειτε είτε άμεσα το σχετικό link, ή link για καποιο αρχείο πχ asx, pls που έχει στο εσωτερικό του το link και μπορεί να προβληθεί πχ με wordpad.
Στα mms όμως εδω δεν γίνεται τίποτε. Πολλα ραδιοφωνα δυστυχως εχουν αρχισει να υιοθετουν αυτο το format, εκτος απο τον λόγο της ποιοτητας, κυρίως γιατι θελουν επισκεψιμότητα στην σελιδα τους (που συνεπάγει και διαφημισεις και χρήμα) την οποια εχαναν οταν εδιναν direct link με το winamp stream τους.
Υπαρχει η πιθανοτητα της αναμετάδοσης απο αλλο stream το οποιο θα μπορουσε αυτο να μπει... Το ψαχνω γενικοτερα, αλλα οπως εχω ξαναπει οποιος θελει μπορει να δινει τα link που βρισκει ωστε να προστιθονται είτε χειροκίνητα είτε να μπουν στην επομενη εκδοση.
-
ειχα δεν ειχα,παλι σε λουκι μπηκαaetsch;! εκατσα και ξεκοκαλισα χθες το αντιστοιχο list που εχει το dreamnetcast και βρηκα αρκετα ακομα που δουλευουν και δεν υπαρχουν στην δικια μας λιστα. θα τα μετατρεψω σιγα σιγα και...ερχονται.
-
http://www.radiofono.gr/live.php paizei mono ayta me to eikonidio winamp ta mms the ta paizei alla k merika http.
-
Quote:
Originally Posted by
billis2
Κατα την κατασκευή του, έχω περασει ήδη ότι παιζει απο όλη την λιστα στο ραδιοφωνο.gr (το γραφω για να μην παιδευστε αδικα). Οπως και να χει παντως σ ευχαριστουμε για το ενδιαφερον, και τη συμμετοχή.
-
-
Νεα έκδοση 1.3 οπου προστεθηκαν απο τον georgeflue και με τις υποδειξεις φιλων εδω, περιπου +20 ακομη ραδιοφωνα.
http://rapidshare.com/files/45423648...kastorasgr.rar
Θυμιζω Oσοι εχετε ήδη εγκατεστημένη προηγούμενη εκδοση, μπορειτε απλα μέσα απο το new menu να κανετε update
-
Τέλεια δουλειά !!!Το πέρασα με ftp, και όλα οκ.. thnx again!!
-
Πολύ καλό. Θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο με κανάλια τηλεόρασης;;; π.χ. sport tv, kontra channel?
-
Πολυ καλό ήταν κάτι που έλειπε απο τα plugin.
-
kai gia enigma 1 re pedia kante kati
-
καλησπερα σου φιλε μου και εδω!
λοιπον,η απαντηση που θα παρεις απο μενα,ειναι η ερωτηση "ποιο image εχεις"? εχεις κανει 2-3 φορες την ιδια ερωτηση, σε εχω ρωτησει ολες,ποιο image εχεις αλλα απαντηση δεν πηρα.yellowcard;
ερωτηση1
Code:
kai gia e1 paidia oli den imaste kai toso tixeri gia na exoume e2
απαντηση μου
Code:
για enigma1 φιλος,υπαρχει απο πολυ παλια το αντιστοιχο dreamnetcast.αν θες πες μου για ποιο image θελεις να το ανεβασω καπου (το βραδακι ομως)
ερωτηση2
Code:
ola gia enigma 2 bgazete gia emas ta ftoxadakia pou exoume enigma ena mas afinete sto skotadi
απαντηση μου
Code:
το enigma2 ειναι το επικαιρο,οποτε λογικο ειναι να εχει καποια παραπανω περιποιηση.
παντως αντιστοιχο plugin για enigma1 υπηρχε απο πολυ παλια και αν δεν το βρεις καπου εδω γυρω,πες μου πιο image εχεις να σου ανεβασω το αντιστοιχο που ειχε φτιαχτει τοτε (θα υπαρχει σιγουρα θεμα ομως με καποια απο τα ραδιοφωνα της λιστας).
.
πες μου λοιπον,τι αλλο να κανω για να σε βοηθησω! να μην ασχοληθω πλεον μαζι σου?
-
Θα ήθελα να ανακοινωσω σε ολους τους φιλους ότι το team που με πλαισίωσε και ασχολούμαστε με το plugin, συγκεντρώνει καθημερινά και νέες web διευθύνσεις απο ελληνικά ραδιόφωνα. Κάποια στιγμή θα ενημερωθεί η λίστα με όλα αυτά, και θα συμπεριληφθούν σε νέα αναβάθμιση.
Μπορείτε και σεις λοιπόν να στέλνεται όποια νέα έχετε στην διάθεση σας, είτε εδώ, είτε με email.
!Θυμίζω ότι διευθύνσεις που αρχίζουν απο mms:\..... ή με κατάληξη .asx (το ίδιο ακριβώς είναι), δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
(Ευχαριστώ όλους όσους ήδη μου στέλνουν μυνήματα με νέες url's.)
-
Θα ηθελα απο μερια μου να ευχαριστησω τον kastorasgr, για την αψογη δουλεια που εκανε. Και θα θελα να μεταφερω και ευχαριστιες απο κοσμο του εξωτερικου.
-
Νεα έκδοση 1.4 οπου προστεθηκαν απο τον georgeflue και με τις υποδειξεις φιλων εδω, κι άλλα νέα ραδιοφωνα (βλ.whatsnew.txt) .
Θα το βρειτε είτε στο newmenu , είτε στην ενότητα downloads, ή στο παρακάτω link :
https://rapidshare.com/files/4606600...eamgr_team.rar
(Oσοι εχετε ήδη εγκατεστημένη προηγούμενη εκδοση, μπορειτε απλα μέσα απο το new menu να κανετε update)
-
βρε μανια να μου αλλαξει το ονομα:p:p:p !