γίνεται να αναβαθμίσω την python 2.7.3 σε 2.7.9 στο vu+zero κ πώς γίνεται με image openpli4?
ευχαριστώ.
Printable View
γίνεται να αναβαθμίσω την python 2.7.3 σε 2.7.9 στο vu+zero κ πώς γίνεται με image openpli4?
ευχαριστώ.
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο απλό η αναβάθμιση τις python.
Νεότερη python >2.9.7 έχει το OpenPLi 5 αλλά δεν είναι γνωστό ποτέ θα είναι διαθέσιμο.
Το δικό μας (νέο) experimental βασίζεται στο OpenPLi 5 και σταδιακά βγάζουμε images. Για τον zero υπάρχει διαθέσιμο image...
Καλημερα. Χρονια πολλα σε ολους. Μια βοηθεια παρακαλω. Αυτο το image OpenPLi 5.0 experimental for test (All Models) το βρηκα σε αυτο το φορουμ vuplus-images.co.uk μπορω να το περασω στον VU+SOLO2 δεκτη μου? Απο οτι καταλαβα ειναι πειραματικο και φοβαμαι μην κανω ζημια στο δεκτη. Αυτο το image OpenPLi 5.0 experimental εχει την Νεότερη python 2.9.7? Θα ηθελα και εγω να αναβαθμησω την python 2.7.3 σε 2.7.9 που εχω στον VU+SOLO2 το image που εχω ειναι το OpenPLi 4. Ευχαριστω πολυ. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!
Αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο να το περάσεις και να ενημερώσεις τους άλλους χρήστες, αν σου λειτουργεί.
Το δικό μας (νέο) experimental βασίζεται στο OpenPLi 5 και σταδιακά βγάζουμε images. Για τον solo2 υπάρχει διαθέσιμο image...
Καλησπερα. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε athoik. Που θα βρω το τελευταιο experimental image για να το περασω στο δεκτη μου? Καλυτερα να περασω αυτο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα.
Στο menu του forum επιλέγεις SatDream Images -> Experimental -> VU -> Solo2
Καλησπερα και χρονια πολλα.Το image το περασα σε vuzero γιατι ειχα και εγω προβλημα με τον iptvlayer και python 2.79 και δουλευει αψογα, μονο καποια προβληματακια με το κατεβασμα extensions.
Διορθωθηκε μετα απο update ,απλως δεν ευρισκα και το pau το οποιο το κατεβασα απο αλλου και το περασα χειροκινητα.
Σε λιγο θα περασω το νεο Experimental Image. Θα γραψω εντυπωσεις. Ευχαριστω πολυ!!
εγω περασα σημερα το νεο Experimental Image σε multiboot για να το δοκιμασω πρωτα και το μονο που νομιζω οτι εχω ενα θεματακι ειναι οτι οταν κανω επανεκινηση στο δεκτη δεν ανοιγουν τα καναλια στο digea και πρεπει να κανω επανεκινηση softcam.
Με τι cam δοκιμάζεις;
μαλλον με oscam-emu ?? εγω ειδα να αναφερει προβλημα σε καποιες γραμμες στο oscam.conf αλλα εβαλα πιο νεο oscam binary και εσβησα της γραμμες που δεν του αρεσαν και ειναι οκ
oscam 11381. προτεινεις καποιο αλλο
παντος δεν ειναι προβλημα στο image αλλα σε ρύθμιση και ας το τελειώσουμε εδώ ....και δες τις ρυθμισεις σου
και στα feed δεν εχει αυτη την εκδοση που λες...
Πριν λιγο περασα το image και ειναι ολα οκ. Ευχαριστω πολυ τα παιδια του φορουμ που με βοηθησαν. Καλο βραδυ σε ολους!!!
μολις τελειωσα με το περασμα του image στο δευτερο osmini που εχω. εδω δουλευει ρολοι με την oscam 11381 και προς θεου δεν ηθελα να εννοηθει πως ειναι θεμα Image
Τα images είναι experimental με σκοπό να δοκιμαστούν, να βρούμε τυχόν προβλήματα κλπ.
Eβαλα το νέο image κ όλα ειναι μια χαρά.ευχαριστώ.