Απ: Satdreamgr image v4.0-O.E. 2.0 for dm7020hd
Quote:
Originally Posted by
korn
Δεν δουλεύει φίλε μου σε multiboot, μόνο στην flash.-
το περασα στη flash ολα καλα.και εδω ειναι το περιεργο(για μενα).σκαναρω δορυφορους ολα καλα και στον τελευταιο τον 42Ε(turksat)οταν τελειωνει η ανιχνευση και παταω o.k κρασαρει ο δεκτης πρασινη οθονη επανεκινηση και ξανα ξανα και δεν επανερχεται.τι μπορει να ειναι αυτο;περασα το satellite.xml απο το satellites-xml.eu.δεν ξερω αν παιζει ρολο αλα μολις εγκατεστησα το image(22/12/2013)εκανα και αναβαθμιση λογισμικου.
Quote:
Originally Posted by
niknith
το περασα στη flash ολα καλα.και εδω ειναι το περιεργο(για μενα).σκαναρω δορυφορους ολα καλα και στον τελευταιο τον 42Ε(turksat)οταν τελειωνει η ανιχνευση και παταω o.k κρασαρει ο δεκτης πρασινη οθονη επανεκινηση και ξανα ξανα και δεν επανερχεται.τι μπορει να ειναι αυτο;περασα το satellite.xml απο το satellites-xml.eu.δεν ξερω αν παιζει ρολο αλα μολις εγκατεστησα το image(22/12/2013)εκανα και αναβαθμιση λογισμικου.
Μπορείς να στείλεις το log που δημιουργείται από το GS (λογικά θα το βρεις στο /media/hdd/enigma2_crash_*.log ή στο /tmp/enigma2_crash.log) να δούμε που σκάει;
Μπορεί να είναι γενικότερο πρόβλημα του OpenPLi.
Quote:
Originally Posted by
athoik
Μπορείς να στείλεις το log που δημιουργείται από το GS (λογικά θα το βρεις στο /media/hdd/enigma2_crash_*.log ή στο /tmp/enigma2_crash.log) να δούμε που σκάει;
Μπορεί να είναι γενικότερο πρόβλημα του OpenPLi.
πρεπει να ειναι προβλημα του openpli γιατι καποια στιγμη την ωρα που ειχε πρασινη οθονη κρατουσα πατημενο το κουμπι αλλαγης καναλιου μετασ αμεσως το o.k και εστρωσε.μετα δεν μου κλειδωνε τους δορυφορους.τελικα εβαλα το newnigma2 και ειμαι υπερευχαριστημενος.σε ευχαριστω πολυ παντως.
The error says nstreamplye
έχω τον dreambox 7020 hd αποδηκοποιητή και θα ήθελα μια πληροφορία όποιος γνωρίζει για στρεαμ έξω από τον τόπο κατοικίας μου με το λάπτοπ μου η υπολογιστή,
Μέσα στο σπίτι δεν έχω κανένα πρόβλημα για να βλέπω εάν στο λαπτοπ μου Google αναζήτηση βάλω το ΙΠ του dreambox,
[email protected]
Ευχαριστώ
κατι τετοιο μπορει να γινει μονο με το slingbox,για τον λογο οτι υπαρχει μια τεραστια διαφορα στις εσωτερικες με τις εξωτερικες ταχυτητες.
το εχω περασει και ειναι πολυ καλο image thanks satdreamgr.