Ερώτηση SatDreamGr 4.0 Images για κλώνους
Kαλησπέρα και με συγχωρείτε για αυτό που θα γράψω εδώ.
To satdream image αυτήν την στιγμή είναι super kαι για ορίτζιναλ δέκτη και για κλώνο(στο κλώνο είναι αρκετά παλιό..αν και πάει σφαίρα.. αλλά δεν αναβαθμίζεται)
Γιατί αυτές τις ενημερώσεις -αναβαθμίσεις δεν τις κάνετε ..και για sim 2.0.1 (clone) αφού μπορώ να πω οτι κυκλοφορούν πολλοί περισσότεροι δέκτες μαιμού παρά γνήσιοι?
Ευχαριστώ.
Απ: Ενημερώσεις των SatDreamGr 4.0 Images
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, πέραν αυτού δεν ανήκει σε εμάς να κάνουμε image για κλώνους, θα παραμείνουμε μονο για original δεκτες, πιστεύουμε αυτό πρέπει να το κάνει κάθε ομάδα που ασχολείται με τους κλώνους.sim....
Στο φόρουμ θα βρεις το δικό μας image για κλώνους, τροποποιημένο από άλλες ομάδες, δεν ξέρω όμως για ποιον δέκτη ενδιαφέρεσαι
μπορείς να δεις εδώ
http://www.satdreamgr.com/forum/imag...ad66-84d-9571/
http://www.satdreamgr.com/forum/imag...r-ssl84d-9570/
http://www.satdreamgr.com/forum/imag...ad66-84d-9569/
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.-
Για τον 800αρι τον απλο sim 2.01 ..απλά δεν μου παίζει τα κανάλια του GreekStreamTV στα μπουκέτα.Τα πέρασα αλλά δεν τα παίζει απο τα μπουκέτα.Ενώ απο το GreekStreamTV παίζει κανονικά.
Στο γνήσιο που έχω παίζει άψογα.Αυτό προς το παρον ειναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω!
Quote:
Originally Posted by
dimas1
Για τον 800αρι τον απλο sim 2.01 ..απλά δεν μου παίζει τα κανάλια του GreekStreamTV στα μπουκέτα.Τα πέρασα αλλά δεν τα παίζει απο τα μπουκέτα.Ενώ απο το GreekStreamTV παίζει κανονικά.
Στο γνήσιο που έχω παίζει άψογα.Αυτό προς το παρον ειναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω!
Το πρόβλημα έχει λυθεί στον dm800, δεν έχεις την τελευταία έκδοση, με online update θα λυθεί.
Στον γνήσιο τον 800αρη έγραψα οτι παίζει κανονικά.Στον κλώνο τον 800αρη δεν παίζει.
Αν κάνω update ston κλώνο το ποιο πιθανό είναι να περάσω το image από την αρχή!
Γιατί έχει βγεί νέο SSL update ή έχουν βγει νέοι drivers;
Για να είσαι σίγουρος υπάρχει και η εντολή "opkg flag hold PACKAGE_NAME" που του λές ποια πακέτα να μην κάνει αναβάθμιση, δηλαδή το ssl και τους drivers.
Λογικά τα παρακάτω ίσως να σου κάνουν:
Code:
opkg flag hold dreambox-dvb-modules-dm800
opkg flag hold dreambox-secondstage-dm800
Το παραπάνω λέει να μην κάνει update αυτά τα πακέτα σε online update.
Καλημέρα.
Έκανα update οn line απο τον δέκτη(αναβάθμιση) αλλά...τίποτα!Δεν παίζει και πάλι.Μάλιστα έκανα και πάλι την εγκατάσταση από την αρχή του greekstreamtv αλλά τζάμπα.Στα μπουκέτα συνεχίζει να μην παίζει.Ενω στο plugin κανονικά!
Τρέξε με telnet την παρακάτω εντολή και πες μας τι σου βγάζει.
Code:
opkg info livestreamersrv
Απ: Ερώτηση SatDreamGr 4.0 Images για κλώνους
τα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
στο άλλο θέμα δημοσιεύονται μόνο οι ενημερώσεις των SatDreamGr Images