DM500 HD δεν επανέρχεται για αναβάθμιση
Τώρα βρήκα τη δημοσίευση καινούριου θέματος και ξαναστέλνω το μήνυμά μου.
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων απο τους Mods.
Γεια σας σε όλους.
Το πρώτο μήνυμά μου και φυσικά μόνο ένα πρόβλημα.
Τοποθέτησα το satdreamgr-Image "Satdreamgr-4.0-beta-dm500hd-20140816" στο DM500 HD V.1 με επιτυχία.
Αφού έκανα όλες τις ρυθμίσεις που ήθελα, προσπάθησα να εγκαταστήσω το Mediaportal, που μέχρι τώρα δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.
Επειδή δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω και μετά απο πολλές προσπάθειες το εγκατέλειψα και προσπάθησα όπως το έκανα και τις άλλες φορές πάντα με επιτυχία, να εγκαταστήσω το Image"OpenPLi-4.0-beta-dm500hd " που στο παρελθόν το εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πατώ το κουμπί μπροστά στο ονειροκούτι και ανοίγω τον διακόπτη, όπως πάντα, το 500αρι ανοίγει, ανάβει το πράσινο φωτάκι, αλλά δεν παρουσιάζεται εικόνα στην τηλεόραση και φυσικά δεν παίρνει IP απο τον Ρούτερ.
Ακόμη και με το Hyperterminal και USB, όπως το περιγράφουν στην ιστοσελίδα, δεν μπόρεσα αν επικοινωνήσω με το receiver.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Εγώ πάντως δεν έχω καμία ιδέα για την επανακίνηση του δέκτη.
Re: DM500 HD δεν επανέρχεται για αναβάθμιση
Δηλαδή ο δεκτης δεν ξεκινάει το image που έχεις εγκατεστημένο??? , η μονο δεν μπορείς να περάσεις καινούργιο image.
Απ: DM500 HD δεν επανέρχεται για αναβάθμιση
μάλλον το δεύτερο Κώστα
κάνε επανεκκίνηση ρούτερ, δέκτη και κομπιούτερ άσε τα 2 πρώτα για λίγο εκτός ρεύματος και ξανά δοκίμασε
Δοκίμασα και το ένα και το άλλο.
Θα δοκιμάσω τώρα να αφήσω και το ρούτερ για δυο λεπτά χωρίς ρεύμα και θα ξαναδοκιμάσω.
Re: DM500 HD δεν επανέρχεται για αναβάθμιση
Και για να εγκαταστήσεις το mediaportal εγκατέστησε πρώτο το πιο κάτω και μετά το plugin , σύντομα όταν έχει χρόνο ο athoik θα το περάσει στον server μας ώστε να γίνετε αυτόματα η εγκατάσταση του πιο κάτω στα image μας
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προσπάθειές σας, αλλά ο δέκτης δεν επανέρχεται. Θα δω αν μπορέσω να το δώσω για επισκευή.
κανε μια σινδεσι τον δεκτι με Scart καλοδιο και πεσμου αν σου δινι IP
πατας το κουμμπι για φλασαρισμα ενοιτε
δεν βλεπο να απαντας και εγο εχο δουλια θα φιγο σε λιγο αν δεν σου δοσι IP με Scart καλοδιο
τοτε θα δοκιμασις με το DreamUp εκτος το com1 διαλεκσε οτι αλο σε βζαλι αν και εκι δεν γινετε τιποτα τοτε μαλον θα τα τινακσε το kernel
Ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω κι αυτο, αν και δεν πιστεύω να βοηθήσει.