Η Μισέλ Ζενέκ δεν θα πάρει μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου όμως έχει ήδη βαφτιστεί ως η πιο "hot" εμποδίστρια στην ιστορία του στίβου. Δείτε το μοναδικό σόου της (video)!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την Μισέλ Ζενέκ όμως ας κάνουν υπομονή... τέσσερα χρόνια, καθώς το πιθανότερο είναι πως θα δηλώσει "παρούσα" στους Αγώνες της Βραζιλίας το 2016.

Από πότε προέκυψε τόσο ενδιαφέρον και ντόρος για μία μόλις 19 χρονών αθλήτρια από την Αυστραλία; Μα από τότε που άρχισε να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου το video από την τελευταία της εμφάνιση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη 10-15 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.


Η Ζενέκ επέλεξε να κάνει προθέρμανση λίγο πριν την κούρσα των 100 μέτρων με εμπόδια μέσα από εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις, ο σκηνοθέτης την "τσάκωσε" και "κάρφωσε" το φακό πάνω της για αρκετή ώρα, και όλη η υφήλιος την λάτρεψε!

Κερασάκι στην τούρτα ήταν φυσικά το γεγονός ότι έκανε "περίπατο" στην κούρσα, με την νεαρή Αυστραλή να ξεκινάει από τον έβδομο διάδρομο και να κατακτάει την πρωτιά με άνεση και στιλ.

Όχι βέβαια ότι χρειαζόταν να μαγέψει με την ταχύτητά της στο κουλουάρ καθώς είχε ήδη "μαγέψει" θεατές και τηλεθεατές με τον απίστευτα σέξι χορό της λίγο πριν την κούρσα. Απολαύστε την!