Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Ictimai tv---RTI--RTB

    Βαζω διαφορα ελευθερα καναλια ποδοσφαιρικα ατον ΚΑΟΝ(ΟΤΕ ΤΒ) αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα και ζητω την βοηθεια σας 1)Ictimai tv απο τον hotbird ειναι FTA αλλα αντι να βλεπω αγωνα εχω μαυρη οθονη ενω αλλη φορα παιζει 2) τα δυο καναλια RTI KAI RTB δεν τα κατεβαζει καθολου(ASTRA) FTA ενημερωση απο τοLJs LIVE sport on satellite
    ευχαριστω
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

  2. #2

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,844
    Rep Power
    25641

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    καποια καναλια οπως το rai στον hotbird (ισως και το ictimai που αναφερεις,αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο) για λογους πνευματικων δικαιωματων,κλειδωνουν σε καποια (ελαφρα καποιες φορες) κωδικοποιηση.ισως αυτος να ειναι ο λογος που εχεις μαυρη οθονη (και ισως καποιος απο τους δεκτες του εμποριου να το ανοιγουν με καποιον "τροπο").

    για τα αλλα 2 τωρα...εκανα μια χειροκινητη ανιχνευση την συχνοτητα 11611 Η 22000 η οποια ειναι αυτη που εχει τα καναλια που λες.ενω στην σαρωση τα ειδα,μεσα στον δεκτη (xtrend) δεν υπηρχαν.πηρα τα καναλια με το dreamset στον υπολογιστη μου,ειδα οτι ο δεκτης τα εβλεπε ως data,τα εκανα τηλεοπτικα και τα ξαναεστειλα στον δεκτη.ετσι εμφανιστηκαν,το RTI-1 επαιξε,το RTB κλειδωμενο σε viaccess. ισως το παραπανω να ευθυνεται και για το οτι δεν ερχονται στον δεκτη σου τα καναλια αυτα!
    παντως και καποιο θεματακι με καποια καναλια (που πιθανον στελνουν καποιες πληροφοριες που τις βλεπει λαθος ο δεκτης) το εχει ο KAON !
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  3. #3
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    παντως και καποιο θεματακι με καποια καναλια (που πιθανον στελνουν καποιες πληροφοριες που τις βλεπει λαθος ο δεκτης) το εχει ο KAON ! αυτο πιστευω οτι φταιει και θελει αναβαθμιση ο δεκτης τωρα το εψαξα και στην καινουργια ενημερωση του DREAMBOX DM800HDse και δεν τα ειδα αλλα θα το ξανακοιταξω αυριο.ξερεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα(εγω βρηκα μερικα αλλα δεν ξερω αν κανουν για τον ΚΑΟΝ) για να ψαξω λιγο τον ΚΑΟΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παντως
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

  4. #4

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,844
    Rep Power
    25641

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    ο συγκεκριμενος ΚΑΟΝ,κανει αυτοματα αναβαθμιση απο τον δορυφορο,οταν εντοπισει εκει νεο λογισμικο.μην δοκιμασεις τιποτα αλλο,γιατι μπορει να του κανεις ζημια!
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  5. #5
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    δηλ αν θελω να το βαλω ετσι (.πηρα τα καναλια με το dreamset στον υπολογιστη μου,ειδα οτι ο δεκτης τα εβλεπε ως data,τα εκανα τηλεοπτικα και τα ξαναεστειλα στον δεκτη.ετσι εμφανιστηκαν,το RTI-1 επαιξε, ) μπορω?πως γινετε?
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

  6. #6

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,844
    Rep Power
    25641

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    παιρνεις στο dreamset τα καναλια. πας edit settings και πανω διαλεγεις τον δορυφορο που ειναι το καναλι που θελεις να επεξεργαστεις.πχ τα 2 καναλια που ελεγες πιο πανω,πας στον astra και αριστερα διαλεγεις την 11611. δεξια θα σου εμφανιστουν τα καναλια της συχνοτητας,τα τηλεοπτικα με ενα ζευγαρι γυαλια διπλα. πατας δεξι κλικ πανω στο καναλι που θες να αλλαξεις και πας service properties.σου εμφανιζονται τα δεδομενα του καναλιου. αυτο που λεει "type" πας και το αλλαζεις σε "1" και πατας ok! οταν ξαναστειλεις τα settings στον δεκτη,θα πρεπει να υπαρχει κανονικα σαν καναλι.σε καποια καναλια ισως να μην αρκει μονο αυτο,μπορει να χρειαζεται και εισαγωγη audio και video pid !
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  7. #7
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    κατεβασα το dreamset αλλα πες μου τις ρυθμισεις τιτλος προφιλ enigma 2 ver4 κλπ εχω βαλει Ελληνικη γλωσσα firmware?
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

  8. #8
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    οκ ολα ενταξη ευχαριστω αλλα τα καναλια δεν τα βρηκα αλλα αλλα στην θεση τους γιατι?και οταν γραφει για καναλι αποτυχια συντονισμου η η υπηρεσια δεν βρεθηκε το SID δεν βρεθηκε στο PAT τι γινετε?kai3)πως βαζω την Ελληνικη γλωσσα στο DCC E2
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

  9. #9

    georgeflu's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    ptolemaida
    Age
    37
    Posts
    8,844
    Rep Power
    25641

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    να αρχισουμε απο τα ευκολα,στο dcc Ελληνικα δεν εχει.
    οταν λεει αποτυχια συντονισμου,ισως να μην επαρκει το σημα,η το καναλι δεν υπαρχει πλεον στην συχνοτητα (αν αλλα καναλια στην ιδια συχνοτητα εχουν σημα).
    το SID δεν βρεθηκε στο PAT,η εχουν αλλαξει στοιχεια του καναλιου,η ειναι ανενεργο (προσωρινα η μονιμα).
    τωρα το οτι δεν βρηκες τα καναλια στην θεση τους...δεν το καταλαβα,ποια καναλια δεν βρηκες που και ποια θεση τους (και τι ηταν τα αλλα που βρηκες).
    ολα ειναι FLU

    Member SatDreamGr Projects

  10. #10
    manion's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
    Age
    62
    Posts
    136
    Rep Power
    19

    Απ: Ictimai tv---RTI--RTB

    Το DCC εχει Ελληνικα [Only registered and activated users can see links. ] μια ματια).Εχω το syrus για τα καναλια οποτε οταν εβαλα το το dreamset πηρε αυτα του syrus και στην συχνοτητα 11611 εχει αλλα καναλια ισως γι αυτο δεν τα βρηκα διορθωσε με αν ειναι λαθος αλλα μου κανει εντυπωση μια και εχω βαλει το τελευταιο cyrus και ειναι απο τα καλλιτερα και ποιο ενημερωμενα
    ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ
    EDISION ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2 IN 1-SAMSUNG zoom-SAMSUNG S7562-GARMIN NUVI 40-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-nova-ΠΙΑΤΟ 1,30 ΓΙΑ HOTBIRD -ASTRA -EUTELSAT ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ 1.10 ΓΙΑ TURKSAT-HELLAS SAT KAI 0.90 EUROBIRD(OTE TV)

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •