Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  davinci's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Άλιμος
  Posts
  266
  Rep Power
  211

  Το Digital TV Απριλίου στα περίπτερα!‏  Το Digital TV στα περίπτερα

  Με πολλά τεστ, πλούσια ύλη, αλλά και με δωρεάν ένθετο το περιοδικό Security Report, κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος του Digital TV info. Αναμφισβήτητα αυτό το μήνα την παράσταση κλέβει το Μέγα συγκριτικό δεκτών με Web Browser. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώσαμε στο εργαστήριο μας 13 δέκτες που υποστηρίζουν Web υπηρεσίες και ο Π. Μαλακούδης ανέλαβε… να βάλει τον καθένα στη θέση που του αξίζει! Οι εραστές των δορυφορικών λήψεων, αυτό το μήνα μπορούν να ενημερωθούν για λήψεις στην Αθήνα της δύσκολης δέσμης fixed του Eutelsat 28A, μέσα από το Fiber Glass 1,20m κάτοπτρο της Prodelin. Η συνέχεια ανήκει στους φίλους των δορυφορικών λήψεων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αφού αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα την νέα κάρτα Skystar 2 eXpress HD, που αποτελεί την πρώτη κάρτα της Technisat, που διαθέτει δίαυλο PCI-Express. H πολύ δημοφιλής στήλη των αναγνωστών, αυτό το μήνα έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού o γνωστός ιταλός DXer, P. Grandicelli (Paul68), δέχθηκε να μιλήσει για τον εξοπλισμό του (5μετρο κάτοπτρο), στους έλληνες αναγνώστες του περιοδικού. Όσο αφορά την υπόλοιπη ύλη του περιοδικού, ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης δοκιμάζει την υπηρεσία TNT Sat, ενώ ο Π. Μαλακούδης ξεσκονίζει στην κυριολεξία τον νέο και πανίσχυρο δέκτη Xtrend 9200, αλλά και τις δυνατότητες του επίγειου tuner του VU+ Ultimo. Προχωρώντας σε πιο επαγγελματικά προϊόντα, αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να φτάσει στα χέρια μας το μοναδικό κομμάτι Mac Home της Ikusi που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για έναν νέο ψηφιακό DVB-T διαμορφωτή, που μετατρέπει ένα τηλεοπτικό σήμα AV σε σήμα επίγειας ψηφιακής TV για διαμοιρασμό στο καλωδιακό δίκτυο RF, με άριστα αποτελέσματα. Φυσικά, μην παραλείψετε να ανατρέξετε στις μόνιμες στήλες που θα βρείτε ενημέρωση για το νέο patch level στις κάρτες Nova (Scrambling), για την μετάβαση της Digea στην Κρήτη και την επικείμενη εκπομπή της ΕΡΤ στον Eutelsat 33A (Channel News), για την προσθήκη 3 νέων HD καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ TV (HD News), για την δημιουργία του νέου καναλιού Novasports 2 HD (Sport News), για την HD λήψη της Metropolitan Opera New York (Music News), καθώς και τις εξελίξεις που φέρνει το Μνημόνιο 2 στην επίγεια ψηφιακή μετάβαση (Μεταβατικά).
  Όσο αφορά το ένθετο περιοδικό Security Report αυτό το μήνα μπορείτε να διαβάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα – τεστ, 5 μοναδικών και κορυφαίων στον τομέα τους IP καμερών. Η σειρά IP καμερών Avigilon HD, αποτελεί την κορυφαία πρόταση για ανίχνευση υπόπτων σε πολυπληθείς χώρους, ενώ η LG LSW901, ξεπερνά τον εαυτό της και είναι κάτι περισσότερο από μία απλή IP κάμερα, με τις πολλές και διαφορετικές ψηφιακές λειτουργίες που προσφέρει. Στο ίδιο επίπεδο κυμαίνεται και η κορυφαία Samsung SNV-5010, με υποστήριξη HD στα 720p, ενώ η Anga IP CAM, είναι μια IP Camera gadget, με δυνατότητα επικοινωνίας με το δίκτυο και μέσω Wi-Fi. Το τεστ των ιδιαίτερων IP καμερών ολοκληρώνεται με την Duevi EzyMegaCAM-360S μια πανοραμική 360 μοιρών IP κάμερα, με ενσωματωμένο DVR. Φυσικά, στο ίδιο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε και πολλά ακόμη τεστ σε DVR (icatch, Hunt), αλλά και ένα τεχνικό θέμα για το πώς θα επιλέξετε φακό για την κάμερά σας, ανάλογα με τον χώρο που έχετε να καλύψετε.
  Για άλλο ένα μήνα η Libra Press σας προσφέρει δύο τεχνικώς καταρτισμένα και άκρως ενημερωμένα περιοδικά, στην τιμή του ενός!
  Για αυτό μείνετε… σε τροχιά!

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ (Νο 43)

  EDITORIAL

  NEWS

  HD NEWS

  SCRAMBLING CORNER

  SPORT+

  ΜUSIC TV

  ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ

  Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

  TNT Sat
  Η δορυφορική κάλυψη των Γάλλων που δε βλέπουν επίγεια ψηφιακή

  Xtrend ET9200
  Πλέον με επίσημη υποστήριξη HbbTV

  Opticum HD X405p
  Ισχυρότερος από ποτέ!

  VU+ Ultimo plug and play tuner
  Μετατρέψτε τον Vu+ σε δέκτη triple combo

  Ferguson Ariva T65
  Ένας δέκτης για… multimedia!

  Golden Media T-BOX 8060 HD PVR
  Επίγειος HD MPEG-4 και PVR

  DM New Vision
  Πολυμεσικός και ισχυρός

  Ikusi MAC Home
  Ο οικιακός A/V σε COFDM διαμορφωτής

  H ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
  Συνέντευξη με τον P. Grandicelli (Paul68)

  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
  Δέκτες με Web Browser
  Δορυφορική TV και περιήγηση στο internet

  PC & TV
  SkyStar 2 eXpress HD
  Η πρώτη δορυφορική κάρτα PCI-Express της TechniSat

  ΛΗΨΕΙΣ
  Prodelin 1.2m
  Μετρήσεις και δοκιμές στην Fixed beam του Eurobird 1 – 28,2Ε

  SAT&ZAP

  ΠΙΝΑΚΕΣ
  ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
  ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

  ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ 2. #2
  davinci's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Άλιμος
  Posts
  266
  Rep Power
  211

  Απ: Το Digital TV Απριλίου στα περίπτερα!‏

  Μια κλεφτή ματιά στα ενδότερα ...

  SkyStar 2 eXpress HD
  Η πρώτη δορυφορική κάρτα PCI-Express της TechniSat


  Στα μέσα του 2011 η TechniSat, η γνωστή γερμανική εταιρεία παραγωγής καρτών DVB για υπολογιστές, δεκτών DVB και τηλεοράσεων LCD, παρουσίασε την πρώτη δορυφορική κάρτα DVB για δίαυλο PCI-Express. Πρόκειται για την SkyStar 2 eXpress HD.

  Prodelin 1.2m
  Μετρήσεις και δοκιμές στην Fixed beam του Eurobird 1 – 28,2Ε  Δείτε πως τα πήγε στην fixed δέσμη του Eurobird!

  Συνέντευξη με τον P. Grandicelli (Paul68)  Xtrend ET9200
  Πλέον με επίσημη υποστήριξη HbbTV  Ο ET9200 έρχεται να διαδεχθεί τον ET9000 προσφέροντας περισσότερη μνήμη flash, συμμόρφωση με τις επιταγές της Dream Multimedia για μη χρήση του ονόματος enigma 2 και μικρές διορθώσεις στο υλικό του δέκτη. Η πιο σημαντική νέα δυνατότητα είναι η επίσημη υποστήριξη του web browser Opera και εφαρμογών HbbTV. Αν και ο Opera μπορεί να τρέξει και στον ET9000, επίσημα υποστηρίζεται μόνο στους ET6000 και ET9200.

  Opticum HD X405p
  Ισχυρότερος από ποτέ!  Ο νέος δέκτης Opticum της οικογένειας Χ4 διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο, αφού έρχεται με υποστήριξη 1080p, UCAS, emus, δικτυακές εφαρμογές, PVR και timeshift. Όλα τα παραπάνω ο δέκτης τα παρέχει σε πολύ καλή τιμή, αποτελώντας σίγουρα μια ιδιαίτερη πρόταση στο πεδίο του.

  Μετατρέψτε τον VU+ Ultimo σε triple combo δέκτη
  ...με το επίγειο plug and play tuner  Στην πρώτη παρουσίαση του κορυφαίου δέκτη της VU+ δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το διπλό επίγειο και καλωδιακό (DVB-T, DVB-C) plug and play tuner, αφού δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο. Το παραλάβαμε όμως αυτό το μήνα και αφού το δοκιμάσαμε στα εργαστήριά μας, σας το παρουσιάζουμε!

  Και πολλά πολλά ακόμη!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Το Digital TV Ιουλίου στα περίπτερα!
  By davinci in forum Ειδησεογραφία
  Replies: 1
  Last Post: 03-07-12, 09:10
 2. Το Digital TV Ιουνίου στα περίπτερα!
  By davinci in forum Ειδησεογραφία
  Replies: 1
  Last Post: 25-05-12, 09:28
 3. Ένα LNB με κάθε τεύχος του Digital TV
  By davinci in forum Ειδησεογραφία
  Replies: 1
  Last Post: 25-04-12, 19:31
 4. To Digital TV από κοντά τις εξελίξεις στα Ακαρνανικά
  By davinci in forum Επίγεια & Ψηφιακή & IPTV
  Replies: 0
  Last Post: 07-12-11, 22:50
 5. Ελεύθερα 5 HD κανάλια του Digital+
  By ilias in forum Δορυφορικά & Επίγεια Νέα
  Replies: 0
  Last Post: 08-03-11, 12:58

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •